Turci Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Hatalmas élménybe volt részem!Jöttem haza Salzburg előtt 40Kmre rendőrautó kivett!Papírok annak rendje s módja szerint!Azt hittem elengednek de nem!Első ablak fel azt láss csodát fóliás!Nem is kellett több mondja ha leszedem tovább mehetek persze ha ki fizettem a bírságot 100 eurót!Ha nem szedem le akkor is mehetek csak akkor 200 euró után!Na mondom jaffa!Na mondom akkor már szedem is le!A vicc az hogy már meg voltak a színezett üvegek előre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha nem lenne vadászati tilalom. Turci most ért haza.................. remélem................. taxi vitte......... Megittunk ketten egy doboz sört.....................5 literest................. Azt még picit még megfejeltük az éjszaka. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Hatalmas élménybe volt részem!Jöttem haza Salzburg előtt 40Kmre rendőrautó kivett!Papírok annak rendje s módja szerint!Azt hittem elengednek de nem!Első ablak fel azt láss csodát fóliás!Nem is kellett több mondja ha leszedem tovább mehetek persze ha ki fizettem a bírságot 100 eurót!Ha nem szedem le akkor is mehetek csak akkor 200 euró után!Na mondom jaffa!Na mondom akkor már szedem is le!A vicc az hogy már meg voltak a színezett üvegek előre! 26e.ft egy fóliáért.Remek kis bírság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 26e.ft egy fóliáért.Remek kis bírság. :D Kb annyi lenne a morzsára a Llumar fólia...na ezért nem rakom fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Kb annyi lenne a morzsára a Llumar fólia...na ezért nem rakom fel. :D Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi! Itthon is 70% fényáteresztésnek kell maradnia. Mivel a gyári zöld üveg már pont ott van, ezért csak átlátszó, betörés, vagy hővédő fóliát lehet tenni előre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Kicsit el vagy tévedve!Engem azért büntetett meg a rendőr mert németbe tilos a két első ajtó üvegét fóliázni!Hátul lehet bármi! Ez itthon is így van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Srácok! Nincs valakinek véletlenül elfekvőben 1 számítógépe, kb. 1 hónapra kölcsönbe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Én már rájöttem arra, hogy a kocsikba utólagos extrát tenni csak egy dolgot szabad, mégpedig az anyósülésre. Könnyen cserélhető dögös kis pi...át!!! Cserélni egyszerű: Húzzáahalálvéreresf...batehülyepi..avazze!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Én már rájöttem arra, hogy a kocsikba utólagos extrát tenni csak egy dolgot szabad, mégpedig az anyósülésre. Könnyen cserélhető dögös kis pi...át!!! Cserélni egyszerű: Húzzáahalálvéreresf...batehülyepi..avazze!! Erre Tomi már régen rájött! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Erre Tomi már régen rájött! :D :D :D Tiédbe mikor szerelünk ilyesmi extrát papa? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Tiédbe mikor szerelünk ilyesmi extrát papa? :P :D :D Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Pisti! Ugye telefonáltál? Ne kelljen már ezért is könyörögni...vagy akkor add ád a kontaktot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D Nem azt mondtam, hogy faragósat, hanem akár csak ideigleneset.....próba képpen! :D Még is hogy mutat na! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nem azt mondtam, hogy faragósat, hanem akár csak ideigleneset.....próba képpen! :D Még is hogy mutat na! :D Vagy impala vagy semmi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Ideje megismerkedni más márkával! :D Vagy Impala, vagy semmi! :D :D Asszem amit kaptál, úgy hívják: öngól! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Majd ha én is leszek olyan elvakult, hogy igába hajtom a fejem! :D Nem beszarni! A lényeg, hogy könnyen cserélhető (vagy dobható) legyen az extra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Asszem amit kaptál, úgy hívják: öngól! :D Miértis? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Erre Tomi már régen rájött! :D :D :D na akkor ebben lehetne utánozni :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 őőő, nekem szeptemberben lesz az esküvőm, éppen Kecskeméten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 na akkor ebben lehetne utánozni :D :D :D Végülis te se dumálj, minden hétvégén a gyóntató székenél térdelsz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 őőő, nekem szeptemberben lesz az esküvőm, éppen Kecskeméten :D addig még rengeteg idő van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 addig még rengeteg idő van! :D végülis igaz :D hétvégén is megyek le (mert már rég pösti lettem, de kecsón születtem), ha egy fehér vauxhall-ra átalakított astrát láttok , én vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 végülis igaz :D hétvégén is megyek le (mert már rég pösti lettem, de kecsón születtem), ha egy fehér vauxhall-ra átalakított astrát láttok , én vagyok Péntek este 8 körül meg is látogathatsz bennünket a piaci abc mellett az El Bandi környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Péntek este 8 körül meg is látogathatsz bennünket a piaci abc mellett az El Bandi környékén. meglátom, asszonnyal leszek, meló után fáradtan, megyünk ki Helvéciára tényleg, kartervédőd megvan még? megyünk majd Erdélybe, lehet oda érdemes lenne felraknom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts