J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ideje megismerkedni más márkával! :D Vagy Impala, vagy semmi! :D :D Jah hogy simán megint unod magad és kihívás kell, meg hát valamibe érdemes beledobálni a pézet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Jah hogy simán megint unod magad és kihívás kell, meg hát valamibe érdemes beledobálni a pézet! :P Azér' bírlak, mer' olyan okos vagyol! : :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Azér' bírlak, mer' olyan okos vagyol! : :D :D :D Egyik fő erényem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Losi! Ezt az ötletet figyeld! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Joee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Céép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Losi! Ezt az ötletet figyeld! http://i147.photobucket.com/albums/r281/ro...%206/037-11.jpg :D :D :D Fogadjunk, hogy előtte Nova tulaj volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Csak a kormány van rossz oldalon. :D A hétvégém nekem is jó zsúfolt volt, a házat is bekentük malterral. Tas is hívott, itt van Hetényben. Öröm volt hallani, hogy jobban van már. Astra még megvan, ha kell valakinek akkor még mindig vihető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Astra még megvan, ha kell valakinek akkor még mindig vihető. Bontásra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Astra még megvan, ha kell valakinek akkor még mindig vihető. Vissza táncoltak a vonatos emberek? :D A mátrai vízhőfok fiaskó után megnéztem a műszer hőjeladóját, és hátt eléggé érdekes állapotban van a kincsem.beszéltem a bóttal, van nekik polcon, és 1000ft lesz.Durva! :D A cseréje viszont szívás lesz, mert a kinti hőmérséklet miatt a motorom piszokul nem akar vissza hűlni, még órák múlva is b.szott meleg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Vissza táncoltak a vonatos emberek? :D Találtak egy másikat, aminek nem kell megvárni a banki igazolását, és gondolom két nappal hamarabb tudnak beleülni. Na mindegy még esz a méreg, de majd túlleszek rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Fogadjunk, hogy előtte Nova tulaj volt! :D A tulaj faragja(hegeszti) a hátsó kerekes, hosszmotoros efas(z)trát...már egy pár éve. :D Ja meg ő vett aston martin féket erre a vektorra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Találtak egy másikat, aminek nem kell megvárni a banki igazolását, és gondolom két nappal hamarabb tudnak beleülni. Na mindegy még esz a méreg, de majd túlleszek rajta. Még is csak foglalót kellett volna kérned tőlük... :D Szóval irány a bézsmetállal a keróba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Ezt meg nemrégen lőttem a petőfivárosi Univer ABC parkolójában: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Még is csak foglalót kellett volna kérned tőlük... :D Szóval irány a bézsmetállal a keróba. :D Hát valahogy úgy. Amúgy tegnap mire hazaértem a postás meghozta a várt igazolást is. Tehát csak a Pünkösd vasárnap-hétfőt kellett volna megvárniuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Van itt pár érdekes kép..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Van itt pár érdekes kép..... :P Te pedofil kéjenc! :D Pfúúúúúj, csupa csöcs meg p..a! :D De azé "LIKE"! :D Telefonszám valamelyik sunától van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Stylingon lőttem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Lőném én is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha nem lenne vadászati tilalom. Turci most ért haza.................. remélem................. taxi vitte......... Megittunk ketten egy doboz sört.....................5 literest................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ha nem lenne vadászati tilalom. Turci most ért haza.................. remélem................. taxi vitte......... Megittunk ketten egy doboz sört.....................5 literest................. Már ő sem a régi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Por megerkezett a felhasznalokhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Por megerkezett a felhasznalokhoz? Én még kedden elhoztam, az utalással még adós vagyok de kövi 7n megejtem.Ill. ami Kiskőrösre ment, azt onnan intézik.Vagy már intézték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én még kedden elhoztam, az utalással még adós vagyok de kövi 7n megejtem.Ill. ami Kiskőrösre ment, azt onnan intézik.Vagy már intézték... OKs, eddig meg nem jott semmi de elöbb utobb biztos ideér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Por megerkezett a felhasznalokhoz? Negatív. Ha Tomi jön haza, hozhatna nekem 2 dobozzal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts