Joee Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Érdekes a szitu, mert hazafele jövet már megint működött. Sőőőt. Nagyon is, mert a torkom is megfájdult. :D Elindultunk akkor még semmi, aztán egyszer összevesztem egy 5-ös golfal és muszáj volt megzavarni a szekeret :D (lehet ez jótékony hatással volt) Utána tettem még egy próbát és láss csodát működött. Viszont kicsit csúnya a hangja bekapcsolva a kompresszornak, aminek még két napja semmi hangja nem volt. Na majd beszélek Zsoltival aztán meglátjuk :) Amúgy aki csinálta Ő is feltöltötte valamivel, nézte a nyomást stb. Utána jött fél óra vákomuzás és a töltögetés ezzel, azzal. Ezek szerint a gáz még megvan, de a kompresszor szórakozik velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Esz a penész.Már mennék.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Kicsit jobban meg szakértettem és nem a klímától jön a hang, hanem a kipufogón a rezonátor előtt van még valami és az zörög. Majd ha kihül megnézem mit tudnék vele kezdeni :D Amúgy érdekes, mert pont akkor jött elő, ahogy a klíma szórakozott és egyből a legrosszabbra gondol az ember. Viszont az még mindig kérdéses, hogy mi volt a gond a klímánál. Mind1, addig nem bántjuk amíg működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Kicsit jobban meg szakértettem és nem a klímától jön a hang, hanem a kipufogón a rezonátor előtt van még valami és az zörög. Az valószínűleg a hőterelő lemez lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Az valószínűleg a hőterelő lemez lesz. Ehun e: Gondolom G.T-hez vigyem el egy kis hegesztésre mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Ehun e: [url=http://imageshack.us/photo/my-images/11/p1290002m.jpg/] Gondolom G.T-hez vigyem el egy kis hegesztésre mi? Jaja. :D Amúgy Astra F-nél is zörgött, mondjuk ott én uninstalláltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Jaja. :D Amúgy Astra F-nél is zörgött, mondjuk ott én uninstalláltam! :) Azon én is elgondolkoztam, hogy kell-e az oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Azon én is elgondolkoztam, hogy kell-e az oda :D én leszedném ha zörögne Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Azon én is elgondolkoztam, hogy kell-e az oda :D én leszedném ha zörögne Kérdés, hogy van-e tényleges hőterelési/védési szerepe.Mondjuk ott éppen vajmi kevés, szóval szedd le.Tibike is kb. ezt fogja javasolni.Én valamiért az előrébb lévő lemezre asszociáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 :) :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Lerobbant a szöszi vasa, be kéne tolni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Kérdés, hogy van-e tényleges hőterelési/védési szerepe.Mondjuk ott éppen vajmi kevés, szóval szedd le.Tibike is kb. ezt fogja javasolni.Én valamiért az előrébb lévő lemezre asszociáltam. Ja ja, ezt mondta ő is. Hegeszteni nem érdemes, mert úgyis mellette törik el. Holnap leoperálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Sikerült a klímacsövet meghegeszteni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Én meg leműtöttem azt a hővédő lemezt. Sokkal csendesebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Én meg kicseréltem a balos féltengelyen a belső porvédőt! :D Amúgy az én hővédőm is zörög picit.De még bele fér! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Én meg kicseréltem a balos féltengelyen a belső porvédőt! :D Amúgy az én hővédőm is zörög picit.De még bele fér! :) Corsánál amúgy is kell, hogy zörögjön valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Corsánál amúgy is kell, hogy zörögjön valami :) Ez a vektor volt....... B) Korzim az csöndes gyilkos! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Stefán meg a csöndes gyíkos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 én meg a pirossal jöttem ki és most vertem neki ennek az lett a következménye, hogy 6,2 re felment a fogyasztásom klímával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Én meg kicseréltem a balos féltengelyen a belső porvédőt! :D Amúgy az én hővédőm is zörög picit.De még bele fér! :D Nekem mult heten csereltek ki Gabiek. Ma voltak megnezni a matyit. Nagyot akart alkudni, igy kocsi vasarlas nelkul ment haza a csoka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nepper lehetett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Stefán meg a csöndes gyíkos... :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Ma voltak megnezni a matyit. Nagyot akart alkudni, igy kocsi vasarlas nelkul ment haza a csoka. Nem is akarta igazán megvenni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 ami érdekes, hogy a toyotáért sincs olyan nagy tolongás... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 ami érdekes, hogy a toyotáért sincs olyan nagy tolongás... :D :D Áll a piac.Hiába mondta a sajtó, hogy most aztán megy majd fentebb a használt autó ára, egy nagy túrót.Sokkal inkább lefelé tendál, valamint tele van a piac romokkal.Azt meg senki nem akarja megvenni.Beszéltem a Fortunásokkal, gyakorlatilag képtelenség bármit a tax áron eladni.Minden jóval alatta van. Olyan veki mint az enyém, van már 360e.ft-ért.Deszeretnékegyolyanbabenevezni..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts