J0hnny Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Gyerekek, szop@at a vektor.Ma kicseréltem a jobb hátsó lengéscsillapítót, gondolván amiatt van a kolompolás ill. olyan hang ami arra engedne következtetni, hogy kb. most fog kiszakadni a futómű a helyéről a xar úton, de semmi javulás.Ugyanúgy kolompol hogy szabja meg.Ellenben minden szilent a helyén van, semmi nem lóg. Lassan elfogynak az ötleteim. :D A rugóösszehúzást elég sajátosan oldottam meg, krokival feltoltam a lengőkart, a rugót meg három helyen megkötöttem kerítésdróttal.Tábori körülmények rlz. Kipuffot rugdald meg oldalra és füllelj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 A rugóösszehúzást elég sajátosan oldottam meg, krokival feltoltam a lengőkart, a rugót meg három helyen megkötöttem kerítésdróttal.Tábori körülmények rlz. Csabi cucca még nálam van, miért nem szóltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Gyerekek, szop@at a vektor.Ma kicseréltem a jobb hátsó lengéscsillapítót, gondolván amiatt van a kolompolás ill. olyan hang ami arra engedne következtetni, hogy kb. most fog kiszakadni a futómű a helyéről a xar úton, de semmi javulás.Ugyanúgy kolompol hogy szabja meg.Ellenben minden szilent a helyén van, semmi nem lóg. Lassan elfogynak az ötleteim. :D A rugóösszehúzást elég sajátosan oldottam meg, krokival feltoltam a lengőkart, a rugót meg három helyen megkötöttem kerítésdróttal.Tábori körülmények rlz. kipufogó felfüggesztés én már túl vagyok és hangja sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Csabi cucca még nálam van, miért nem szóltál? Sajnos nem jó hozzá, mert a hátsó rugók kisebbek az elsőknél. kipufogó felfüggesztés én már túl vagyok és hangja sincs Thx.Tegnap a bal hátsó teló cseréje után breakeltem egy sort a gép alatt, és rángattam/rugdostam mindent ami szólhat, és valóban a kipuff a hunyó.Ami a középdobot tartja/tartaná gumi, na az egyik nincs meg, a másik meg nemsokára fog elveszni. Hétfőig műszaki cérnával oldottam meg a dolgot.A kolompolás már enyhült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Hétfőig műszaki cérnával oldottam meg a dolgot.A kolompolás már enyhült. Kötegelő? Mondjuk hülye :D kérdés, mert korzás.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Kötegelő? Kipufogó------műanyag.....Érted az összefüggést? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Kipufogó------műanyag.....Érted az összefüggést? :D Akkó' derót'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Akkó' derót'. Méghozzá kerítés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Jubilálok!Ez a 20000. hozzászólásom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Jubilálok!Ez a 20000. hozzászólásom! :) http://sl.glitter-graphics.net/pub/2122/2122661nhdvm0s9g0.gif[/] biztos offol sokat mert biztos offol máskülönben ennyire nem érthet mindenhez, ááá biztos offol, jah offol. nekem is a jó korzás gyorskötöző segítsége kellett a zörgések megszüntetéséhez meg egy jó nagy kapupánt csavar :D gyorskötöző a hátsó lökhárító alsó toldatát tartja, a kapupánt csavar meg a hővédő lemezt amin átszakadt a gyári csavar és az alvázból meg kirohadt a tőcsavarja :D ez nem dől el csikánó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 nekem is a jó korzás gyorskötöző segítsége kellett a zörgések megszüntetéséhez meg egy jó nagy kapupánt csavar :) Hiába!Akit egyszer megcsap a korzázás szele! :D :D Az nem riad vissza a stabil, de újító jellegű javítási megoldásoktól! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Az nem riad vissza a stabil, de újító jellegű javítási megoldásoktól! :D :D -Hallod backi,adjá má valamit,kikéne támasztani!!!! -Ehune, jó lesz az! :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 -Hallod backi,adjá má valamit,kikéne támasztani!!!! -Ehune, jó lesz az! http://i162.photobucket.com/albums/t277/gunny07/6ee625ac.jpg :D :D :) Pont a méret! B) :D Ez meg......találtam.....csén! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Micsoda rendszám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Micsoda rendszám. :D Szted miért pont EZT linkeltem? :D Bár közelebbről biztosan jobban olvasható..... :) Amúgy nem tudtunk beszélni.Kapott már a géped gyári kipuffot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Amúgy nem tudtunk beszélni.Kapott már a géped gyári kipuffot? Majd hétfőn megyek a GT-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Thx.Tegnap a bal hátsó teló cseréje után breakeltem egy sort a gép alatt, és rángattam/rugdostam mindent ami szólhat, és valóban a kipuff a hunyó.Ami a középdobot tartja/tartaná gumi, na az egyik nincs meg, a másik meg nemsokára fog elveszni. Hétfőig műszaki cérnával oldottam meg a dolgot.A kolompolás már enyhült. Fizettem a gumikért kemény 1200ft-ot.......a 4 db-ért.....mert biztos ami biztos, inkább többet vettem.A vége az lett, hogy ami gyanús volt, azt is kicseréltem.A csereidő kb. 10 perc volt.Tesztelni majd a pilótája teszteli.Mondtam neki, hogy vájtfüllel csinálja, kíváncsi vagyok van-e még hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Nem tudom linkeltem-e már. Siklóernyősök Afganisztánban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Kényelmes tempóban szinte nulla forgalom mellett 35 perc alatt értem az éjszaka vissza kecsóra.Volt egy kis pályázás is, tempomat 130km/h mellett alig volt hangja a vektornak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 kivi leszek Dini mit ír a Vectra-ról, erre a hétvégére cseréltünk parkettázási és kényelmi okokból :D én a Dieselt lemostam, de ez egy hajó az enyémhez képest, az eleje nehezebb a motor miatt szerintem és nagyon aranyosan hintázik, bólogat :) olyan öreguras dízeles ha nem kell sietni. cserébe marha keveset fogyaszt. persze ez az érzés lehet csak a 3.2 miatt alakult így ki bennem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 :D Közben meglett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Közben meglett! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts