Rumcice Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Ilyen. B) Ha jól értem, a B Vectra olvasólámpa sötétített, a G Astra meg nem? :) Nekem G Astrában kellene, Uhuhu mondta, hogy egyformák, lehet neki is újat mondasz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Akkó' nem csodálkozom! :D Majd ő fog. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Majd ő fog. B) Ki? Én? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2011 Megoszt Elküldve Április26, 2011 Ki? Én? B) Sajnos arra gondoltam, hogy a biztosító micsoda smucig tud lenni és mindenbe bele fog kötni...de ne legyen igazam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Sajnos arra gondoltam, hogy a biztosító micsoda smucig tud lenni és mindenbe bele fog kötni...de ne legyen igazam. B) Asszem kihagyom a biztosítót ebből a buliból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Srácok! Sarok csiszolót kellene vennem. Érdemes belőle márkát venni, vagy inkább a legolcsóbb 3000 Ft-os is megteszi? Túl sokat nem lesz használva valószínűleg, most kellene pár oszlopot megcsiszolnom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Srácok! Sarok csiszolót kellene vennem. Érdemes belőle márkát venni, vagy inkább a legolcsóbb 3000 Ft-os is megteszi? Túl sokat nem lesz használva valószínűleg, most kellene pár oszlopot megcsiszolnom vele. Ha csak ennyire kell, akkor nekem van, és odaadom szívesen. Ezért ne vegyél... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ha csak ennyire kell, akkor nekem van, és odaadom szívesen. Ezért ne vegyél... B) Slagvízimértéke nincs valakinek? Nagy flexet én is tudok adni, kicsit akkor ha nem a hétvégén kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ha csak ennyire kell, akkor nekem van, és odaadom szívesen. Ezért ne vegyél... B) Lehet, hogy élni fogok vele. Bár még agyalok rajta, hogy veszek. A kölcsön kért cuccokhoz nem sok szerencsém van. Tuti hogy nállam romlik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Lehet, hogy élni fogok vele. Bár még agyalok rajta, hogy veszek. A kölcsön kért cuccokhoz nem sok szerencsém van. Tuti hogy nállam romlik el. B) :D Ahogy érzed... Én nem használom sűrűn, szvl, viheted amikor akarod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Slagvízimértéke nincs valakinek? Nagy flexet én is tudok adni, kicsit akkor ha nem a hétvégén kell. Faternak régen volt, reggel megyek haza melóból és megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Faternak régen volt, reggel megyek haza melóból és megnézem. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ma a közteresek elkaptak 6 rongyra.Holnap megyek ugatni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Ma a közteresek elkaptak 6 rongyra.Holnap megyek ugatni! B) Nyilvános vizelés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Nyilvános vizelés? B) Szerintük rossz helyen történő parkolás...kiváncsi vagyok milyen képekell tudják igazolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Szerintük rossz helyen történő parkolás...kiváncsi vagyok milyen képekell tudják igazolni. S, mi van akkor ha nem te voltál a korzával? :D Amúgy te is tudod, hogy szemétl@da banda. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Tomi, Turci adjatok már valami olyan telószámot amit fel is vesznek a Kósáéknál! Vagy címet, vagy a tö... tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Tomi, Turci adjatok már valami olyan telószámot amit fel is vesznek a Kósáéknál! Vagy címet, vagy a tö... tudja. Holnap 17:00-kor nálad leszünk Johnnyval, aztán indul a bontósdi.Johnny kb. 19:00-ig ér rá, szal igyekeznünk kell majd. B) más: Volt ma nálam Paja, és életre keltette az öntöző szakaszt, örök hálám érte. Én meg megszakértettem az új szerzeményt.Nagyon bejövős! :D Hm..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Tomi, Turci adjatok már valami olyan telószámot amit fel is vesznek a Kósáéknál! Vagy címet, vagy a tö... tudja. http://kosakolor.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Hello Nép! B) Mosóporról van valami hír? Sajnos elerhetlen a kapcsolat de szokott ilyne lenni. nem adom fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Nem, az El Bandinál a centrum mellett a piaci abc-vel szemben. Olyan este 8 körül. Sokan voltunk.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Nah, most értem haza.Gepárd Astrája Johnny és Gsicsabi hathatós közreműködésével újra a gyári rugóin áll.Amolyan bokorugró feeling! B) Csabi, édespofa a kis emberkétek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 mi meg felszereltük a hátsó szárnyat a pirosra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Sajnos elerhetlen a kapcsolat de szokott ilyne lenni. nem adom fel B) Oks? Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Sokan voltunk.... B) Annyiban változott a helyzet, hogy J0hnny, és Losi hozzám jönnek szerelni. Affinitás függő a dolog, hogy mikor fejezzük be. Szóval aki ma talizni akar az hozzám jöjjön, de legalábbis csörgessen meg, hogy merre vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts