J0hnny Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Jól van ne csináljatok gondot belőle!Majd haza megyek azt elintézem én! Ne hisztizzé, szójjá ha baj van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Jól van ne csináljatok gondot belőle!Majd haza megyek azt elintézem én! Lámpád nálam.5800ft volt.De gyanítom, a Kis és t.sánál olcsóbb lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Sziasztok! Tudtok valakit Kecskeméten, aki csinál kerékjárati ív peremezést? ( olcsón és jól B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Elküldve. B) Továbbítva.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Sziasztok! Tudtok valakit Kecskeméten, aki csinál kerékjárati ív peremezést? ( olcsón és jól :D ) Karosszéria lakatosok aszem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Számomra azért volt ennyire vicces, mert mi nem mozgunk makói körökben.Ha a kérdést úgy teszed fel, hogy itt kméten tudunk-e megbízható, hozzáértő, lelkiismeretes, nem drágán dolgozó szerelőt, tudunk segíteni.Még alaktrész beszerzésében is közbe tudunk járni, ha klubtagról van szó. De Makón nem vagyunk jártasak. B) Igen, gondoltam. Azért is kezdtem úgy, hogy látom mindenki K.méti, de hátha... A Club leírásnál ott van, hogy csongrád. Gondoltam van arról valaki. De majd keresek én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Igen, gondoltam. Azért is kezdtem úgy, hogy látom mindenki K.méti, de hátha... A Club leírásnál ott van, hogy csongrád. Gondoltam van arról valaki. De majd keresek én. B) Mantababy-t keresd! Néni az elektronikai üzletben (köcsög) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Továbbítva.B) Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Lámpád nálam.5800ft volt.De gyanítom, a Kis és t.sánál olcsóbb lett volna. Köszi!Nem hisztiztem csak nem tudtam hogy valaki el tudja hozni!700km-re vagyok papi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Köszi!Nem hisztiztem csak nem tudtam hogy valaki el tudja hozni!700km-re vagyok papi! B) Nincs ezzel semmi gond, csak a 7n éjszakás voltam, aztán reméltem valaki éppen arra jár, de tévedtem.Mivel nekem van a legközelebb, így elszaladtam érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Nincs ezzel semmi gond, csak a 7n éjszakás voltam, aztán reméltem valaki éppen arra jár, de tévedtem.Mivel nekem van a legközelebb, így elszaladtam érte. Nagyon zsír pite pénteken valamikor felvenném!Mikor lenne néked jó Losi?Még egyszer köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Nagyon zsír pite pénteken valamikor felvenném!Mikor lenne néked jó Losi?Még egyszer köszönöm! A hétvége nem jó, nem vagyok itthon csütörtöktől.Ha Joe itthon marad, leadom neki, aztán majd rendezzük a többit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 A hétvége nem jó, nem vagyok itthon csütörtöktől.Ha Joe itthon marad, leadom neki, aztán majd rendezzük a többit. Akár nekem is átadhatod, mi itthon leszünk, Turci úgyis itt lakik a szomszédban. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 A hétvége nem jó, nem vagyok itthon csütörtöktől.Ha Joe itthon marad, leadom neki, aztán majd rendezzük a többit. Ok papi!Vagy Csabinak vagy Gepinek add oda légyszi mert hozzá is megyek úgy is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ok papi!Vagy Csabinak vagy Gepinek add oda légyszi mert hozzá is megyek úgy is! Gepárdnak 1Xűbb! B) Oda adom neki a melóhelyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 haver felhív ma azt mondja elvitte a fiatot szervízbe olajcserére na és? hát futóművet is ellenőriznének de nem merik levenni a hátsókereket... mondom azt ahhoz minek? mer kell... és nem merik levenni mert szorul a csavar és ha kihajtják kiszedi a menetet és akkor kerékcsapágyat kell cserélni azt hittem behugyozok a röhögéstől és mennyiért cserélnék a csapágyat? nem cserélik van hozzá felújító készlet:20E B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 haver felhív ma azt mondja elvitte a fiatot szervízbe olajcserére na és? hát futóművet is ellenőriznének de nem merik levenni a hátsókereket... mondom azt ahhoz minek? mer kell... és nem merik levenni mert szorul a csavar és ha kihajtják kiszedi a menetet és akkor kerékcsapágyat kell cserélni azt hittem behugyozok a röhögéstől és mennyiért cserélnék a csapágyat? nem cserélik van hozzá felújító készlet:20E B) :D :) Sztem oda többet ne vigye! :( Amúgy vettem ma hátsó stab.szilentet vektorhoz.Héccáz' fórint volt a kettő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 CHF/HUF 203.7 -1.074% EUR/HUF 263.75 -0.824% EUR/USD 1.45 +0.903% USD/HUF 181.75 -1.68% Szépen gyengülnek a valuták, de még nem eléggé.... A CHF olyan 150 körül reális, az Euro pedig 232n.Ennyi volt ugyanis a NAGY válság előtt.Vagy nagy spekuláció előtt? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Szépen gyengülnek a valuták, de még nem eléggé.... A CHF olyan 150 körül reális, az Euro pedig 232n.Ennyi volt ugyanis a NAGY válság előtt.Vagy nagy spekuláció előtt? B) :D Csak szimplán hóvége fele közeledünk. Amikor veszik ki/használják fel az emberek a valuta alapú pénzüket, ami általában hó elején/előző hó végén történik, mindig lecsökken az értéke. Nézz meg egy grafikont! Persze nyílván van egy hosszabb távú része is a dolognak, de ezen belül általában ilyenkorra szokott változni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Csak szimplán hóvége fele közeledünk. Amikor veszik ki/használják fel az emberek a valuta alapú pénzüket, ami általában hó elején/előző hó végén történik, mindig lecsökken az értéke. Nézz meg egy grafikont! Persze nyílván van egy hosszabb távú része is a dolognak, de ezen belül általában ilyenkorra szokott változni B) A törlesztőrészletek szempontjából ugyanakkor viszont az a jó, ha hó vége felé kezd el emelkedni, hiszen ugye a befizetendő összeg is nő pont emiatt. Érdekes tendencia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 A használtauto.hu n találtam egy érdekes hirdetést. http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...edition-4597234 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 A használtauto.hu n találtam egy érdekes hirdetést. http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen...edition-4597234 B) Igazán fantáziadús elmére vall! :D más: Volt ma szerencsém Sharan hátsó féket szakérteni, lévén sógor jelezte, hogy mint ha szaga lenne.... A móka a szokásos, porvédő kiszakadt, dugattyú megszorult picit, de.....belső kézifékes.Tehát nem külön dobfék van rögzítő féknek, hanem a fékmunkahenger mozog ilyen racsnis megoldással.Kifelé ugye ment a dugattyú, de vissza felé már a kosz ill. ennek a remekben szabott megoldásnak köszönhetően nem tudott.Ami még szép, hogy a szakadt porvédőt csak úgy tudod leszedni, ha kiugrasztod a helyéről a dugattyút. Klafa. :S Amúgy is cserélni kellett volna a fékolajat, mert ilyen KVzacc feelingje volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Volt ma szerencsém Sharan hátsó féket szakérteni, lévén sógor jelezte, hogy mint ha szaga lenne.... A móka a szokásos, porvédő kiszakadt, dugattyú megszorult picit, de.....belső kézifékes.Tehát nem külön dobfék van rögzítő féknek, hanem a fékmunkahenger mozog ilyen racsnis megoldással.Kifelé ugye ment a dugattyú, de vissza felé már a kosz ill. ennek a remekben szabott megoldásnak köszönhetően nem tudott.Ami még szép, hogy a szakadt porvédőt csak úgy tudod leszedni, ha kiugrasztod a helyéről a dugattyút. Klafa. :S Amúgy is cserélni kellett volna a fékolajat, mert ilyen KVzacc feelingje volt! B) Én ma olyan corsásat alkottam, hogy még magamat is vállonveregettem utána röhögve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Én ma olyan corsásat alkottam, hogy még magamat is vállonveregettem utána röhögve! :D majd a twingót B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 majd a twingót :) Ki lépett ennyire félre? :D B) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts