warwolf Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Elvileg, lehetne... Módra Gyuri és Bazsi beszélték, hogy ki lehet iktatni. :D Akkor a feladat adott. Hogy van a kiccsalád amúgy? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Tudna valaki mondani egy jó, megbízható szerelőt Kecskeméten és környékén? Kollégám '99-es B Corsája (1.2 16 szelep) betegeskedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Tudna valaki mondani egy jó, megbízható szerelőt Kecskeméten és környékén? Kollégám '99-es B Corsája (1.2 16 szelep) betegeskedik. Mi a baja a gépnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Mi a baja a gépnek? Kopogósan, zörgősen jár a motorja. Nem régen volt vezérlés cserén ami láncos ennél a motornál. Aztán, hogy ezzel kapcsolatban van-e a hiba azt nem tudom, csak mint plusz információt mondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Kopogósan, zörgősen jár a motorja. Nem régen volt vezérlés cserén ami láncos ennél a motornál. Aztán, hogy ezzel kapcsolatban van-e a hiba azt nem tudom, csak mint plusz információt mondom. Ha azóta van a hiba akkor egyértelmű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Ha azóta van a hiba akkor egyértelmű. másnak a sz4rát még te sem javítod? B) fentebb linkeltem 2 kollégát telefonszámmal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Losinak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Ha azóta van a hiba akkor egyértelmű. Na ez az amit nem tudtam megmagyarázni neki. Azt szerelő csinálta és kb 2 napig hibátlan volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 másnak a sz4rát még te sem javítod? B) Hát mindent én sem vállalok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Na ez az amit nem tudtam megmagyarázni neki. Azt szerelő csinálta és kb 2 napig hibátlan volt. Látni és hallani kellene, de Tomi kontaktjai erre megfelelőek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Nem küldtél önéletrajzot. Még jöhet. Elküldve. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Tegnap volt szerencsém egy X12XE Corsa B-hez.az olajszűrőház alatti gumigyűrű (1630ft) cseréje vált esedékessé, mert gyakorlatilag fost@ az olajat.Bár torkosborz szindróma volt, lévén a házat rögzítő csavarok elég macera helyen voltak.Ahhoz, hogy értelmesen hozzájuk tudjak férni, ki kellett volna vennem a hűtőt, de végül megoldottam anélkül. Most már csak vélhetően a lendkerék felöli főtengelyszimering ereszt kicsit.De oda kevés vagyok akna nélkül. más: A korza legutóbbi városi fogyija 6.6L-100km.Ne kérdezzétek hogyan csinálta, most várom az újabb tankolást, hogy megbizonyosdjam róla hitelesebben. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Látni és hallani kellene, de Tomi kontaktjai erre megfelelőek. Tudom persze, nem megy ez úgy mint a Gyurcsók-féle távgyógyítás B) Telefonszámok elmentve aztán meglátjuk. Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Turci megkért, hogy menjek el a hátsó lámpájáért a Carlo-hoz az izsáki útra de nem lesz időm csütörtökön. El tudna menni érte valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Most már csak vélhetően a lendkerék felöli főtengelyszimering ereszt kicsit.De oda kevés vagyok akna nélkül. Szerencsére csak a még fentről leszivárgó olaj okozta a galibát.Cseppmentes a gép. Kapott új nyári gumikat is, Falken SN828-at.165/7-13-ban 10200ft/db volt.Elvittem a felniket a Puskinra, aztán úgy kértem időpontot.Comcédasszonnak csak el kellett menni, aztán felrakták a kész kerekeket.Most örömködés van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Sziasztok, látom a többség Kecskeméti, de azért megkérdem, hogy tudtok-e jó szerelőt Makón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Sziasztok, látom a többség Kecskeméti, de azért megkérdem, hogy tudtok-e jó szerelőt Makón. B) :D :) Hát én speciel nem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Levettem a vektort a hahúról.Szépen megcsinálgatom aztán megtartom még egy darabig. Most beszéltem Sipivel, hoz hozzá normális tetőkárpitot. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Turci megkért, hogy menjek el a hátsó lámpájáért a Carlo-hoz az izsáki útra de nem lesz időm csütörtökön. El tudna menni érte valaki? Hát sajna most estem be a gép elé, betonoztunk stb. Holnap meg meló B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 B) :D :) Hát én speciel nem! :( egy kicsit sok a lol, pedig még nem is voltam vicces :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 ELADÓ A VAS ! Elkelt ! B) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 egy kicsit sok a lol, pedig még nem is voltam vicces :D Számomra azért volt ennyire vicces, mert mi nem mozgunk makói körökben.Ha a kérdést úgy teszed fel, hogy itt kméten tudunk-e megbízható, hozzáértő, lelkiismeretes, nem drágán dolgozó szerelőt, tudunk segíteni.Még alaktrész beszerzésében is közbe tudunk járni, ha klubtagról van szó. De Makón nem vagyunk jártasak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Turci megkért, hogy menjek el a hátsó lámpájáért a Carlo-hoz az izsáki útra de nem lesz időm csütörtökön. El tudna menni érte valaki? még aktuális, valaki esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 még aktuális, valaki esetleg? este Maligán ? B) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 még aktuális, valaki esetleg? Jól van ne csináljatok gondot belőle!Majd haza megyek azt elintézem én! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts