Kacsero Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Úgy tudom EGR hibát tárolt az Omi ecuja...láttom beelőztél ez a hiba már Tominál is meg volt. :D Hát, nem tudom, mert most teljesen új ECU van benne, és annak nem szabadna tárolni az előző EGR hibát... Azért mert rossz, vagy pedig azért meg köteggondja van? Amikor raktuk be az új ECU-t, akkor beszélgettünk, és állítólag a NEM GYÁRI EGR-ekkel van a baj... Szvl, hiába lett a Csergőbe kb. 5-6 hónapja megint cserélve, mivel utángyártott, lehet ez nem tetszik az autónak.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Amikor raktuk be az új ECU-t, akkor beszélgettünk, és állítólag a NEM GYÁRI EGR-ekkel van a baj... Szvl, hiába lett a Csergőbe kb. 5-6 hónapja megint cserélve, mivel utángyártott, lehet ez nem tetszik az autónak.. B) Bontó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Bontó... Jaja, az lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Jaja, az lesz :D Amúgy van hozzá áramköröm, ami az ECU-t becsapja, de nem mertem még megépíteni és betenni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Corsába kellene új kiegyenlítő, olyan ronda a régi, de nem mertem még rákérdezni az árára. Megkérdezem ha el nem felejtem. Amúgy van hozzá áramköröm, ami az ECU-t becsapja, de nem mertem még megépíteni és betenni. :D Dejólennehaelfüstölneazújecu! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Voltam ma autósboltba, mert mára ígérték a külső hőfok jeladót.Szerencsémre beolcsósodott mire ideért, mert megkaptam 2200ft-ért. Kis és Társa? Enyém is érdekesen mér, igencsak 65-70 fok van kint. B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Kis és Társa? Enyém is érdekesen mér, igencsak 65-70 fok van kint. B) :D :) Mivel rendeltek kettőt, jó eséllyel van nekik polcon.Szóval.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mivel rendeltek kettőt, jó eséllyel van nekik polcon.Szóval.... Nem volt, vagy csak nem találták, na de holnapra itt az enyém is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 számláztassátok nekem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 számláztassátok nekem... Késő bánat... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Bontó... Egy kis EGR hiba aztán mindjárt bontjátok? B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 EGR hibát újra beírta az "új" ecuba is, tehát a hiba továbbra is fenn áll, ezek szerint igaza lesz Bazsinak kell egy bontott gyárit szerezni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 EGR hibát újra beírta az "új" ecuba is, tehát a hiba továbbra is fenn áll, ezek szerint igaza lesz Bazsinak kell egy bontott gyárit szerezni. B) Kiiktatni nem lehet valahogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ha jól tudom ki lehet iktatni lehet hozzá kapni gyári "fedőlemezt" ami lezárja az EGR-t és Tech2-vel rá lehet tölteni egy olyan program verziót amiben ki van kapcsolva az EGR, talán a 70-es verzió ha minden igaz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ha jól tudom ki lehet iktatni lehet hozzá kapni gyári "fedőlemezt" ami lezárja az EGR-t és Tech2-vel rá lehet tölteni egy olyan program verziót amiben ki van kapcsolva az EGR, talán a 70-es verzió ha minden igaz. :) Olcsóbbnak tűnik mint ha bontott vagy gyári új cuccról beszélnénk.... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Finn fórumon olvastam róla, de Bazsi tudna utána nézni...érdekes módon a Vectra C-nél is van ilyen lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sziasztok jó arcok testvérek!Üdv innen Németből!Hol is kezdjem a legjobb ha az elején!Múlt hét szombaton keltem útra Joee cimbivel Szigetszentmiklósra ott jött az első sokk az autó amivel jöttünk egy 26 éves Ies Golf dízel és sportdob igazi tuning verda csak egy pici gond volt hogy szórta az olajat!De olyan szintem hogy mire ki értünk a hátsó szélvédő is tiszta dzsuva volt!Másnap első nap melóba folytatódott a történet!Levegős csiszoló gép hogy is működik próbálom elindítani nem megy!Kérdi az öreg mi a gond használtam már ilyet nem?Mondom csiszológépet igen de nálunk más fajta van nem ilyennel dolgozunk otthon!Megmutatta hogy is működik!Utána gittelni kéne 2 komponensű ismét mondja az öreg tegyek hozzá edzőt is!A kérdés ismét használtam már ilyet nem?Hát mondom nálunk már rég nem használunk 2k gittet!Megmutatta ezt is!Így telt az első napom!Most már rendben van minden és nem soká lépek haza húsvétra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Így telt az első napom!Most már rendben van minden és nem soká lépek haza húsvétra! Kitartás! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 "Új" technikákkal ismerkedhetsz meg....én is most ismerkedek a super 8-as film tisztítással. 120m keskenyfilmet nem is olyan könnyű laborálni és cseppmentesen megszárítani. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Kitartás! :D Azzal nem lesz gond!Ugyanis mindig azt mondom mi így csináljuk otthon 5éve! B) Láss csodát megint bejött!Pedig ha valakinek nekem a fényezéshez oszt nem sok közöm volt-van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Tomi! 930Ft az irányjelző búra! Lökös felejtós, 20 ropi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Kis és Társa? Enyém is érdekesen mér, igencsak 65-70 fok van kint. B) :D :) Nem Kelvinben mér? :( Finn fórumon olvastam róla, de Bazsi tudna utána nézni...érdekes módon a Vectra C-nél is van ilyen lehetőség. ...Hát mondom nálunk már rég nem használunk 2k gittet!... Leestem a székről... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 "Új" technikákkal ismerkedhetsz meg....én is most ismerkedek a super 8-as film tisztítással. 120m keskenyfilmet nem is olyan könnyű laborálni és cseppmentesen megszárítani. B) Nem küldtél önéletrajzot. Még jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
snowman Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Sziasztok. Talán még emlékszik valaki rám, én voltam a fényképész aXXon oldalán a szelidi tónál :D Azóta hondásként a "mi" fórumunkon találtam egy hozzászólást ami titeket is érdekelhet B) kép "Opel ezüst medál, 15 mm : 4000 Ft Opel ezüst fülbevaló, 8 mm : 3000 Ft/db (fél pár) Minden ezüst cucc ródiummal galvanizált, nem feketedik. Kérésre bármelyiket elkészítem aranyból, akár törtarany beszámítással is." Nem ismerem az embert, semmilyen előnyöm nem származik abból, hogy ide linkeltem a hirdetését. Privátban adom a telefonszámát annak akit érdekel. Pesti egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Kiiktatni nem lehet valahogy? Elvileg, lehetne... Módra Gyuri és Bazsi beszélték, hogy ki lehet iktatni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts