Turci Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszi igen, jó lesz. Akkora, hogy a koszt levigye. Erről beszéltem pénteken. A rönónak' nem örülök egyáltalán, de, hogy a Kiszel Tünci rokona nem lett első annak igen. Hát hogy Kiszel Tünci rokona nem lett első annak én is örülök igaz a bánat tudja hogy ki az és hogy mibe akart első lenni!A másik voltam kinn Bzsinál alapjárati motor kipucolva karbantartva de a dadogás csak nem szűnik!Ha igaz a gyújtás kábel köteg jó!Nem gáz mert megy csak zavaró! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Hát hogy Kiszel Tünci rokona nem lett első annak én is örülök igaz a bánat tudja hogy ki az Az összenőtt szemöldökű. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 79:1:1 privi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 79:1:1 privi. Várj, mobilról nehezen megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszi igen, jó lesz. NM, tudod, Google a barátom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Megjött a jóidő, megjöttek a b@rmok a közlekedésben.Ma reggel is láttam pár érdekes produkciót. <_< szerk.: Rászántam az időt, aztán kivakartam korzit a mocsokból.Mondanám, hogy kitakarítottam, de nem fedné a valóságot. Sok helyről hallottam ezt a CIF-es dolgot, hát én is körbegyagyáztam.Klasszisokkal fehérebb lett, iszonyat vízkő volt rajta.Reggel gépi mosó után határoztam el, aztán most voltam még1X gépiben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 én meg tegnap lemostam az új Karcher mosómmal a pirosat <_< nagyon tetszik, de holnap kicserélem egy nagyobb gépre :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Énmaláttamilyetkekkméten.... Még mosolyogtam is, hogy olyan mint egy X5-ös... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Énmaláttamilyetkekkméten.... Még mosolyogtam is, hogy olyan mint egy X5-ös... :angry: Ilyen áll a Márc.15-e utcai Mobil Centernél is, eladásra várva... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Ilyen áll a Márc.15-e utcai Mobil Centernél is, eladásra várva... <_< Ratyikocsi! :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ez mekkora <_< :angry: :P Kérdéseket is érdemes elolvasni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hatalmas!!! <_< :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ez mekkora <_< :angry: :P Kérdéseket is érdemes elolvasni :D Agyhalott bazzeg! :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Énmaláttamilyetkekkméten.... Még mosolyogtam is, hogy olyan mint egy X5-ös... :angry: Kb. 2 éve van a környéken 1 aranybarna színű, a Kullai közön a Faháznál lehet sokat látni,(Szilvási "kocsma") <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Kb. 2 éve van a környéken 1 aranybarna színű, a Kullai közön a Faháznál lehet sokat látni,(Szilvási "kocsma") :angry: csüngjung terepjáró! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hawersrác árulja a GSi-t? <_< Ez meg kb. 6K körül állna meg..... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hawersrác árulja a GSi-t? <_< Ez meg kb. 6K körül állna meg..... :P Ugye most nem ilyet akarsz venni? :angry: :P Kézin tekertem még bentebb, 4 kattra fog mint állat. :P Amúgy 900-é baromisok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Ugye most nem ilyet akarsz venni? <_< :angry: Amúgy 900-é baromisok! Nem, nem ilyet.Megbeszéltük milyet.Amúgy amennyien csapkodják a tenyerem gyanítom a következő műszakit is nálam éli meg a járgány. S, valóban 9K.-ért nagyon sok.Olyan 650e. körül ha érhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nem, nem ilyet.Megbeszéltük milyet.Amúgy amennyien csapkodják a tenyerem gyanítom a következő műszakit is nálam éli meg a járgány. S, valóban 9K.-ért nagyon sok.Olyan 650e. körül ha érhet. Bontanám el a pitsába! <_< Moci váltó ugorna a corsába, többit meg vinnék, mint a cukrot! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Bontanám el a pitsába! <_< Moci váltó ugorna a corsába, többit meg vinnék, mint a cukrot! :angry: hát ennyi, kb :P :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Bontanám el a pitsába! <_< Moci váltó ugorna a corsába, többit meg vinnék, mint a cukrot! :angry: Amúgy a vas ára is baróóra fent van! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Amúgy a vas ára is baróóra fent van! :angry: Fx és Morzsa 2013-ig bejegyezve! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Fx és Morzsa 2013-ig bejegyezve! <_< Szintén zenész. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Én meg Corsával jöttem le Kiskőrösre.Kicsit nagyon sokat volt már városban használva, aztán nem ártott neki egy kis védéki levegő.Érezhetően szebben beszél, pedig semmi forszírozás, csak cooltúráltan. <_< Paját ma viszont egy kék Astra G Caravannal láttam kavarni a Diófáson.Ronda diesel kerregése volt! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts