tomi023 Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Johnny nézzél csak rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Johnny nézzél csak rá? Városi autónak nem astra kell!!! :angry: Nem péniszhosszabítot veszünk most! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Szilentet nem cseréli ki? :angry: Jó, hát azért mégiscsak nő... az is valami, hogy legalább így tapatyol valamit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Johnny nézzél csak rá? Kicsivel többért meg ott a Vectra.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Kicsivel többért meg ott a Vectra.... :P ...és kicsivel többért ott az omega <_< Könyörgöm!VÁROSI autó kell. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 ...és kicsivel többért ott az omega <_< Könyörgöm!VÁROSI autó kell. :angry: Esetleg akkor ez? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Esetleg akkor ez? :angry: :P Van itt olyan a társaságban, aki bemagyarázná neked, hogy miért jó városi autó ez! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Van itt olyan a társaságban, aki bemagyarázná neked, hogy miért jó városi autó ez! <_< Mint a tuba.Ez azér' jó, mert jó! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Van itt olyan a társaságban, aki bemagyarázná neked, hogy miért jó városi autó ez! <_< Miért? Egyértelmű: jobban kilátsz, kényelmesebb is ücsörögni benne amíg vársz a lámpánál... Szerinted miért járnak annyian busszal? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Kicsivel többért meg ott a Vectra.... <_< Majd küld már el pü-ben, mit gondoltál a vectorért, kollegám most nézeget autót... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Majd küld már el pü-ben, mit gondoltál a vectorért, kollegám most nézeget autót... :angry: Elküldve. Ez meg egy nagyon jó cikk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Srácok, ha valaki találna képet arról, hogy a vectra 2000-nek milyen a kézifékkötél csatlakozója azt megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Srácok, ha valaki találna képet arról, hogy a vectra 2000-nek milyen a kézifékkötél csatlakozója azt megköszönném. Erre gondoltál: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 magasnyomású mosóban kinek van tapasztalata, milyet vegyek? mekkora nyomás kell a mosáshoz? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 magasnyomású mosóban kinek van tapasztalata, milyet vegyek? mekkora nyomás kell a mosáshoz? thx Tök 8! Mind szar, ami gagyi műanyag! <_< Gari legyen rá, oszt hello! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 magasnyomású mosóban kinek van tapasztalata, milyet vegyek? mekkora nyomás kell a mosáshoz? thx Én a kerti slagra és a 200 ba-osra esküszöm az elsővel le lehet mosni a kocsit, egy kefe segítségével, a másodikkal meg át lehet alakítani a dizájnt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Én a kerti slagra és a 200 ba-osra esküszöm az elsővel le lehet mosni a kocsit, egy kefe segítségével, a másodikkal meg át lehet alakítani a dizájnt. :P Hülyerepülőgépszerelő! <_< Nem elég hogy naponta exrepgép szerelőkkel dolgozom, még itt is van belőle! :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Ma délelőtt 9-10 óra között a Halasi utat mérték, ott is a kifelé menőket egy lesötétített hátsó ablakú, fehér színű, újabb fajta Opel Fronterából.Figyeljétek ezt az autót is. Xarházi féreg módon bebújt a sövény mellé. :angry: :P Sietve hozzá tenném, feltűnt a többi autós higgadtsága, így én sem mentem őrült módon.....Aztán azt is kiszúrtam, hogy miért nem siet senki. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Ma délelőtt 9-10 óra között a Halasi utat mérték, ott is a kifelé menőket egy lesötétített hátsó ablakú, fehér színű, újabb fajta Opel Fronterából.Figyeljétek ezt az autót is. Xarházi féreg módon bebújt a sövény mellé. :angry: :P Sietve hozzá tenném, feltűnt a többi autós higgadtsága, így én sem mentem őrült módon.....Aztán azt is kiszúrtam, hogy miért nem siet senki. <_< ezt már régóta tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 ezt már régóta tudom... ....és? <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Boldog lehetsz Gepi!1. Sebastian Köcsög Fettel 2.Pumpaszájú Hemilton 3.Petrov!Szégyen és gyalázat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 3.Petrov! Ebből látszik a Lada jobb mint a Ferrari meg a Merci <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Erre gondoltál: http://www.cromax.hu/opel/images/P0311110.JPG Köszi igen, jó lesz. magasnyomású mosóban kinek van tapasztalata, milyet vegyek? mekkora nyomás kell a mosáshoz? thx Akkora, hogy a koszt levigye. Erről beszéltem pénteken. Boldog lehetsz Gepi!1. Sebastian Köcsög Fettel 2.Pumpaszájú Hemilton 3.Petrov!Szégyen és gyalázat! A rönónak' nem örülök egyáltalán, de, hogy a Kiszel Tünci rokona nem lett első annak igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Ma szakértettem az elszállt fűtéscsövet a vektoron.Mivel cserélni csak a nagy, motor háta mögött menő, hűtő alsó részére vissza menő csővel együtt lehet meglátásom szerint, így a bontott cső ráhebrákolása nem jöhetett szóba.Ezért csak annyit csináltam, hogy kicseréltem a bilincset egy kisebbre amit jobban meg tudtam húzni, előtte pedig a csövet amennyire csak tudtam, rátoltam a fűtőradiátor kivezető csövére.Durván nem feszül, van mozgástere és nem ér hozzá semmihez.A fűtés tökéletes tehát levegő nincs a rendszerben. Itthoni járatás után miután kapcsolt a venti párszor elindultam vele próbakörre, lenyomtam 20km-t.Terheltem/teszteltem, majd itthon motortér felnyit, és átnéztem újra.Szivárgás nincs, a hűtőfolyadék nem zavaros/nem olajos tehát a hengerfejtömítés és a motor is túlélte ezt a kis fiaskót. Mázlim volt vele. Bezzeg korzival nincs ilyen gondom.Hihetetlen kis masina. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts