warwolf Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Webbert? <_< :angry: :P http://f1-live.hu/f1live/UserFiles/Image/s...ek2/webber3.jpg Ez csak szimpla.Én a duplára gondoltam.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Losi! Kösz mégegyszer! <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Losi! Kösz mégegyszer! <_< :angry: Nm.Nem volt bonyolultság! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nm.Nem volt bonyolultság! <_< Fostam tőle,hogy negszívat,de most nyugodt vagyok. Üléssel matekozz egy kicsit,de köv hétvégén nekiugorhatunk ám annak is bent. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Fostam tőle,hogy negszívat,de most nyugodt vagyok. Üléssel matekozz egy kicsit,de köv hétvégén nekiugorhatunk ám annak is bent. :angry: Okés.Majd legózok vele a 7n.Délelőtt vagyok.Délután majd mojolok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Okés.Majd legózok vele a 7n.Délelőtt vagyok.Délután majd mojolok! :angry: Ha nem megy, egyik nap ha úgy végzek gyere be és megszakértjük bent. Azt hiszem mostmár látod, hogy jó ott bent, van hely, szerszám, minden ami kell, csak egy rohadt csápos kéne még! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Kacseronak egy kis olvasni való Bögöly cartárs is sokat szívott (87-92 oldalig kötelező olvasmány): http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=40&st=1720 Udi! Köszi, végig olvastam.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Udi! Köszi, végig olvastam.... <_< Érdemes lenne felvenni a kapcsolat a sráccal, GSiZolit ismerem pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Érdemes lenne felvenni a kapcsolat a sráccal, GSiZolit ismerem pl. Már írtam pü-t Bögöly cartársnak, de még nem válaszolt... Amúgy, ilyen ECU-t keresek: http://gallery.site.hu/u/GsiCSabi/vegyes/ECU.html (valamiért, nem tudok képet beszúrni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Amúgy, ilyen ECU-t keresek: http://gallery.site.hu/u/GsiCSabi/vegyes/ECU.html (valamiért, nem tudok képet beszúrni) Valamelyik adatbázisban nem lehet megkeresni GM szám alapján, hogy mik voltak ezzel a vezérlővel szerelve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Valamelyik adatbázisban nem lehet megkeresni GM szám alapján, hogy mik voltak ezzel a vezérlővel szerelve? Ebayen lehet lőni ilyen vezérlőt. Azt kellene tudni, hogy más vezérlő jó-e hozzá, ami nagyibb sorozatszámban készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Z18XE <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ebből mennyi volt a fék? Hatso fekbetet Bosch 13.000 most csereltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Hatso fekbetet Bosch 13.000 most csereltem ...khmmm és az elsők? <_< :angry: Prémium kocsi prémium árakkal! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ebayen lehet lőni ilyen vezérlőt. Azt kellene tudni, hogy más vezérlő jó-e hozzá, ami nagyibb sorozatszámban készült. Már néztem, de nem tudom, hogy konkrétan minden számnak stimmelni-e kell hozzá? <_< Mert ezen az utolsó szám az nem 08, hanem 04 : ECU_ebay Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ECU_ebay ugyan annyi mint itthon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ugyan annyi mint itthon <_< de így megvan a licitálás izgalma meg tök gizda, hogy külföldi motyót rendelsz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 ugyan annyi mint itthon <_< Hát,nem egészen, mert itthon a Z18XE-t adják minimum 40-ért..de olyat még nem láttam sehol(ezt csak Wess mondta,hogy enniyért lehet tudna), akiket én kérdeztem, az mind 70ezer, meg feletti összeget mondtak... ez pedig Z22XE, ami bele való... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Szélvédőstől várom a választ mára igérte, hogy megnézi meg van-e még az ecu. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Szélvédőstől várom a választ mára igérte, hogy megnézi meg van-e még az ecu. <_< THX! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Srácok!Lesz egy ilyen.Ha valaki lát benne fantáziát, jöhetne.Mielőtt még valaki szörnyülködne, Flórával tavaly végig sétáltuk a 20km-es szakaszt.Idén is ez a cél. Átlag kondival is teljesíthető, szép helyeken megy keresztül. Petőfi Túra 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 THX! <_< Innentől pü! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Álomnő <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Láttom megtaláltad az egyensúlyt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Álomnő <_< http://i830.photobucket.com/albums/zz224/c...69/IMAG1335.jpg Szilentet nem cseréli ki? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts