warwolf Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 <_< :angry: :P :P :P Mikor akarod kezdeni a hebrákot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 kacsero pesten lesz Tök fölöslegesen... :angry: autókáztunk Bazsival 200 km-rt a semmiért... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mi történt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mi történt? <_< Lehet, most kellene az autómatát leszedni, és egy normális manuált feltenni, pedálsorral együtt, az autómatát meg hirdetni és eladni a rákba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Tegnap leműszakizott a Vectra. Plusz fékbetétcsere. Plusz reggel kapott egy szöget az egyik gumi. <_< De ez is megoldódott. Bár így összesen nem volt olcsó mulatság.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Tegnap leműszakizott a Vectra. Plusz fékbetétcsere. Plusz reggel kapott egy szöget az egyik gumi. <_< De ez is megoldódott. Bár így összesen nem volt olcsó mulatság.... Ebből mennyi volt a fék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mi történt? <_< Ment pü... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Lehet, most kellene az autómatát leszedni, és egy normális manuált feltenni, pedálsorral együtt, az autómatát meg hirdetni és eladni a rákba. Losi! Nem az autómatával van a gond, hanem az ECU-val... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Losi! Nem az autómatával van a gond, hanem az ECU-val... Akkor azt is ki kell dobni a rákba, és webbert kell rátenni! :angry: Viszont lehet tényleg el kellene tolni a Corsát amennyiért viszik, kinullázni a hitelt, aztán beruházni egy másik ECU-ba.Nem igaz, hogy neml ehet helyre tenni ennek a murva ominak a lelkivilágát. <_< Az tuti, hogy soha nem lesz 2003 utáni autóm.Ezek után végképp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Akkor azt is ki kell dobni a rákba, és webbert kell rátenni! :P Viszont lehet tényleg el kellene tolni a Corsát amennyiért viszik, kinullázni a hitelt, aztán beruházni egy másik ECU-ba.Nem igaz, hogy neml ehet helyre tenni ennek a murva ominak a lelkivilágát. <_< Hirdetve van, de a kutya nem érdeklődik... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hirdetve van, de a kutya nem érdeklődik... <_< Célszerű lenne beszélni egy autókereskedővel, vagy ha minden kötél szakad, a bankkal, hogy mennyiért tudnál belőle kiszállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 vagy nem kell többet fizetni érte és vissza kell adni a banknak. úgy is nagyon venni akart már a bank egy ilyet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Losi! Nem az autómatával van a gond, hanem az ECU-val... Szegény Csabi! John Connor kéne ahhoz az ECU-hoz lassan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Szegény Csabi! John Connor kéne ahhoz az ECU-hoz lassan. Vagy egy kalapács! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Akkor azt is ki kell dobni a rákba, és webbert kell rátenni! :angry: Viszont lehet tényleg el kellene tolni a Corsát amennyiért viszik, kinullázni a hitelt, aztán beruházni egy másik ECU-ba.Nem igaz, hogy neml ehet helyre tenni ennek a murva ominak a lelkivilágát. <_< Az tuti, hogy soha nem lesz 2003 utáni autóm.Ezek után végképp... Kár hogy az Omega 2001 es :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 vagy nem kell többet fizetni érte és vissza kell adni a banknak. úgy is nagyon venni akart már a bank egy ilyet <_< A banki visszavett autókat szeretem, csak mondd majd meg melyik telephelyen lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Kár hogy az Omega 2001 es :P :angry: De van köze a CAN BUS-hoz ugye? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 De van köze a CAN BUS-hoz ugye? <_< Féligmeddig... ellenben nem én kötöttem dátumohoz... :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Losi! Reggel 9 ok? <_< Vagy mond mikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Kacseronak egy kis olvasni való Bögöly cartárs is sokat szívott (87-92 oldalig kötelező olvasmány): http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=40&st=1720 Losi! Simtech ecuval szerelt autót nem szabad venni a többivel nincs probléma. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 ... John Connor kéne ahhoz az ECU-hoz lassan. VEMS? :P Akkor azt is ki kell dobni a rákba, és webbert kell rátenni! :P ... Webbert? <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 VEMS? :P Webbert? <_< :angry: :P http://f1-live.hu/f1live/UserFiles/Image/s...ek2/webber3.jpg Én a terminátoros Connorra gondoltam, de ez sem lehet rossz. Te ma nagyon kipihent lehetsz. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Én a terminátoros Connorra gondoltam, de ez sem lehet rossz. Te ma nagyon kipihent lehetsz. <_< :angry: Csak meg ne sértődj hogy nem a szutyok merga képét látod! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Csak meg ne sértődj hogy nem a szutyok merga képét látod! :P Ó te kis elfogult. <_< :angry: Car Town-ban most vettem egy Modenát. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ó te kis elfogult. <_< :angry: Car Town-ban most vettem egy Modenát. :P Csak ember vagy te! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts