corsarulez Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Oké, akkor rákérdezek a srácnál, hogy aktuális-e még a kocsi. <_< A kérdésre viszont nem tudok válaszolni, szerintem előbb lesz még egy Opelünk. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 A kérdésre viszont nem tudok válaszolni, szerintem előbb lesz még egy Opelünk. :angry: Babakocsi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ... Tényleg!Mikor lesz már baba? <_< Majd, ha meglesz a TR meg benne a Recaro babaülés :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 felveszed a széles vigyort, jól bekajálsz mindent, aztán leülsz egy fotelba a laptoppal és a "nagyon fontos céges levelekre válaszolsz" mert ugye a munkahely fontos ezt mindenki megérti <_< de a legjobb ezután jön mikor hazaértek az asszonnyal, nagyon magadévá teszed mert boldog lesz mert elmentél vele :angry: :P :P Ott a pont! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Skacok lesz ma népi összgyűlés avagy se?Oszt ha igen hol meg mikor?Avagy a szokott helyen a szokott időben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Skacok lesz ma népi összgyűlés avagy se?Oszt ha igen hol meg mikor?Avagy a szokott helyen a szokott időben? én nem kacsero pesten lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én sem, ill. Gepárd sem mert éccakázik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Egyelőre nem szeretném hirdetni, de ha van konkrét érdeklődés, emailben szívesen küldök friss fotókat és leírást. <_< Dobj már egy árat pü-be, meg évjáratot. Egyik haver agyal, de még ő sem tudja mit akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Dobj már egy árat pü-be, meg évjáratot. Egyik haver agyal, de még ő sem tudja mit akar. ez most melyik autó ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Srácok!Ha valakinek az ismerőse keresne ilyesmi vektort mint az enyém, akkor lehetne ajánlani.Szerintem eladnám.... Friss műszakival persze.Mivel az 2011.08.-ban lejár róla. ez most melyik autó ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Dobj már egy árat pü-be, meg évjáratot. Egyik haver agyal, de még ő sem tudja mit akar. pü. elküldve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ez most melyik autó ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 küldd nekem is a leírást, meglesem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 küldd nekem is a leírást, meglesem <_< Szintén elküldve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 én nem kacsero pesten lesz Én sem, ill. Gepárd sem mert éccakázik. Én meg pont most tudtam volna meetelni... :angry: <_< :P Dobj már egy árat pü-be, meg évjáratot. Egyik haver agyal, de még ő sem tudja mit akar. Tudok 1 jó kis F Caravánt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Losi megint nem bír ülni a seggén! <_< Kell egy kis kuki neki! :angry: Mi bánatos pitsáért adod el már megint a jó autót? Aranykártyás támógatója vagy az okmányhivatalnak? :P Na mindegy...hihetetlen komolyan mondom, de főleg hogy micsoda mondvacsinált okokat tudtok találni, mikor kocsit kell venni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Losi megint nem bír ülni a seggén! <_< Kell egy kis kuki neki! :angry: ... Ő is visszaeső Corsás :P De az is lehet, hogy már nem viszi a Blümchen-t az input :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Ő is visszaeső Corsás :angry: De az is lehet, hogy már nem viszi a Blümchen-t az input :P Nagyon kiváncsi leszek, most éppen mi lesz az indok a cserére. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nagyon kiváncsi leszek, most éppen mi lesz az indok a cserére. <_< Azé' mer' zőőd'! :angry: :P Kisnyúl.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Azé' mer' zőőd'! <_< :angry: Kisnyúl.... ;) :P :P :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 <_< :angry: :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 :angry: :P :P :P :P Mé száguldozó a városban? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Rosszul láttad még nincs bekopva az új fék...tehát csak lassan óvatosan közlekedek. Féktelenül nem szálguldunk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nagyon kiváncsi leszek, most éppen mi lesz az indok a cserére. <_< Kicsi a motor benne :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Tudok 1 jó kis F Caravánt... :angry: F astrát akar lecserélni, de nem pont f astrára <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts