Turci Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Nálunk is ez volt a munka. (autómosás) :D Turci, kitartást neked! Én a csokiról próbálok leszokni, az sem könnyű. :D Köszi!Stratégiát váltottam!Nem szívesen mondom el mert sokan ki nevetnek érte!De úgy tűnik ez hatásos!Csokiról minek?Bajod nem lesz tőle!Ámbár a bőrötökkel kezdhet valamit!Már látom is egy hosszú combú szőke csoki barna csaj jön vadkertre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Köszi!Stratégiát váltottam!Nem szívesen mondom el mert sokan ki nevetnek érte!De úgy tűnik ez hatásos! most már áruld el mert nevetni is akarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Nekem nem volt időm kocsibuzulásra.A kertben buzultam! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Nekem nem volt időm kocsibuzulásra.A kertben buzultam! :D :lol: Ha nem zavar hogy más is lát! :D Család mit szólt hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Ha nem zavar hogy más is lát! :D Család mit szólt hozzá? Így, hogy téged is láttak..... :lol: :D :) ;) Amúgy meg nem akar valaki venni egy rendes autót? :D Elég gányul tolják.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ma beugrottam a bontóba, és hoztam egy bontott AC-t.Kicsit babrálni kellett vele, de végül szépen a helyére ment.A legtöbbet azzal mókoltam, hogy a gumigyűrűbe vissza tudjam pattintani az üza.tank tetején.Szépen muzsikál, sokkal csendesebb mint az amit kivettem.Mondjuk azóta "búgott" mióta megvettem, és még a gyári volt benne.Amúgy a tank belül olyan patyolat tiszta, hogy enni lehet a belsejéből. :D Az E85 jótékony hatása! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ma beugrottam a bontóba, és hoztam egy bontott AC-t.Kicsit babrálni kellett vele, de végül szépen a helyére ment.A legtöbbet azzal mókoltam, hogy a gumigyűrűbe vissza tudjam pattintani az üza.tank tetején.Szépen muzsikál, sokkal csendesebb mint az amit kivettem.Mondjuk azóta "búgott" mióta megvettem, és még a gyári volt benne.Amúgy a tank belül olyan patyolat tiszta, hogy enni lehet a belsejéből. :D Az E85 jótékony hatása! ;) Én meg a hugommal rohantam az ügyeletre, mert a fej háziorvos nem úgy dolgozik ahogy kellene. :D :lol: :D Még egy húzása van, utána bemegyek megkérdezni tőle, mennyire baszná meg a jóédesanyját. :) ;) :D A 40fokos láz és a véres köpet nem vicc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 :D Jobbulást a hugodnak! Turci, mi az a csodamódszer?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 :D Jobbulást a hugodnak! Turci, mi az a csodamódszer?? csupa-csupsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Én meg a hugommal rohantam az ügyeletre, mert a ######fej háziorvos nem úgy dolgozik ahogy kellene. :D :lol: :D Még egy húzása van, utána bemegyek megkérdezni tőle, mennyire baszná meg a jóédesanyját. :) ;) :D A 40fokos láz és a véres köpet nem vicc.... Jobbulást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 csupa-csupsz Azazmiaz? :D Jobban vagy már, hogy bírod a füstmentes napokat? Lassan eltelik egy hét is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Azazmiaz? :D Jobban vagy már, hogy bírod a füstmentes napokat? Lassan eltelik egy hét is... :D chupa chupsra még ezt dobta a gugli: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 http://www.brandreport.ru/gallery/12727284541522.jpg chupa chupsra még ezt dobta a gugli: http://medias.forum-auto.com/uploads/20030...u_humm.jpg:lol: ööö... a második képen levőket megkóstólnám... :D Ja és a gugli dobott olyan képet is, amit be sem merek linkelni... :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Én meg a hugommal rohantam az ügyeletre, mert a ######fej háziorvos nem úgy dolgozik ahogy kellene. :D :lol: :D Még egy húzása van, utána bemegyek megkérdezni tőle, mennyire baszná meg a jóédesanyját. :) ;) :D A 40fokos láz és a véres köpet nem vicc.... Lehet, érdemes lenne háziorvost váltani..... ;) Ha már ennyire alapos.... Nálam min2 lány EÜ.szabin van.Nem múlik a köhögésük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Azazmiaz? :D Jobban vagy már, hogy bírod a füstmentes napokat? Lassan eltelik egy hét is... :lol: Alakul de a jótól messze van!Megszenvedek én ezzel megint!Ma pl volt hogy két nyalóka volt a pofiba mert annyira cigiztem volna!De mondogatom a nem gyújtok rá nem gyújtok rá mondatot meg van a csupa -csupsz!No meg nagy akarat!Ez a New York Times oldala érdemes megnézni!A képek közepén van egy nyíl amit lehet húzogatni és meg lehet nézni hogy az adott terület milyen volt a Tsunami előtt valamint után!Japán Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Tomi! Dinit startoltasd rá! Corsa városinak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Az van, hogy lassan összeköltözünk asszonnyal, viszont eléggé két véglet vagyunk rokonok szempontjából. A mi családunk nem olyan nagy, meg nem is tartja túl sűrűn a kapcsolatot, viszont barátnőméknél mindig van valami rokon (unokatesó, nagymama, stb.) akikhez mennek szülinapot/névnapot/karácsonyt/mikulást... stb. ünnepelni. Na, mármost felmerült témának, hogy ebben ezután nekem is illene részt vennem, viszont én úgy gondolom, hogy nem. Amire én hajlandó lennék az max. 1-2 közelebbi pl. mama születésnap, ilyesmiben való részvétel (bár ezt is már kompromisszumnak élem meg részemről). Tudom kicsit szubjektív a téma. A kérdés: Én vagyok túl antiszociális vagy nem csak szerintem túlzás ha nekem is benne kell lennem mindenféle rokoni eseményben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre! A kérdés: Én vagyok túl antiszociális vagy nem csak szerintem túlzás ha nekem is benne kell lennem mindenféle rokoni eseményben? Amihez nincs kedved, azt ne csináld.Megúszod némi puffogással.De inkább puffogjon a fehérnép, mint sem te érezd magad rosszul.Szerintem.Én így csinálom.Csak oda megyek el, ahová kedvem van. Viszont ha szívesen látnak, és van/lesz társaságod, akkor menj.Vagy vigyél olvasnivalót.Viccen kívül mondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Igazából ezt neked kell tudni, sokféle ember típus van. Alkalmazkodsz és jópofát vágsz hozzá tekintettel a barátnődre vagy ha erőltetettnek érzed a dolgot és nincs hozzá semmi kedved akkor inkább el se menj. Próbáld megtalálni az egyensúlyt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Akkor be kell szereznem egy laptopot? <_< Nálunk nem volt szokás sosem annyira ez a rokon-látogatósdi, azért voltam kiváncsi, hogy más, tőlünk "normálisabb" családoknál ez hogy megy. De örülök, hogy ezek szerint nem vagyok annyira antiszociális. Valamennyit akkor engedek, de megalkudni -főleg a saját káromra biztos, hogy nem fogok, mert hosszútávon én nem viselem az ilyesmit jól (rövidtávon sem). Amúgy úgy érzem idáig jól csináltam, nincs a fejemre nőve, de elnyomva sem a csajéé :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Amúgy úgy érzem idáig jól csináltam, nincs a fejemre nőve, de elnyomva sem a csajéé :angry: :P :P Meg kell találni az egyensúlyt.Igaz, hogy nála van amire neked szükséged van, de azt sem kell elfelejteni hagyni, hogy nálad meg az ami neki.persze kaphat mástól is, de nem olyat! <_< Viccet félre téve, amit Udi is írt.Meg kell találni az ésszerű kompromisszumot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre! felveszed a széles vigyort, jól bekajálsz mindent, aztán leülsz egy fotelba a laptoppal és a "nagyon fontos céges levelekre válaszolsz" mert ugye a munkahely fontos ezt mindenki megérti <_< de a legjobb ezután jön mikor hazaértek az asszonnyal, nagyon magadévá teszed mert boldog lesz mert elmentél vele :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Srácok!Ha valakinek az ismerőse keresne ilyesmi vektort mint az enyém, akkor lehetne ajánlani.Szerintem eladnám.... Friss műszakival persze.Mivel az 2011.08.-ban lejár róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Losi , pont keres egy ismerős ilyet, majd ha lesz róla linked (hasznaltauto), akkor elküldöm neki. :D Tomi: :P :P :P :P Egyébként én sem mindig szeretek a Petiék rokonaihoz járni, de úgy oldjuk meg, hogy én lebeszélem őt, hogy menjünk, szóval akkor ketten nem megyünk! ;) ;) Illetve fordítva is igaz. Engem is lefáraszt, ha jópofizni kell órákon keresztül meg hallgatni a szokásos kérdéseket: "mikor lesz már gyerek?" <_< :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Losi , pont keres egy ismerős ilyet, majd ha lesz róla linked (hasznaltauto), akkor elküldöm neki. :P Egyelőre nem szeretném hirdetni, de ha van konkrét érdeklődés, emailben szívesen küldök friss fotókat és leírást. :P meg hallgatni a szokásos kérdéseket: "mikor lesz már gyerek?" <_< :angry: Tényleg!Mikor lesz már baba? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts