J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Nem sajnáljuk a pasztát: Megadjuk a módját: Mindjárt jobb: Remélem tömít: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 holnap 9 körül viszek még bakot, lehet megnézhetnénk a piros kézifékét mert fagyban beragad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 kézifékkötél csere... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 kézifékkötél csere... :D Na Udi? Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Vissza az F Astra-t! :lol: ELADÓ A VAS ! :D :D ;) :D :) ;) Mindig kiröhögtök, hogy nem úgy van az, meg nem olyan drága az új vasakhoz a cucc...most akkor mi va? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 :D :lol: :D Mindig kiröhögtök, hogy nem úgy van az, meg nem olyan drága az új vasakhoz a cucc...most akkor mi va? :) Kinek mi a drága.Az tuti, hogy nekem nem lesz a vektornál drágábban fenntartható járgányom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Kinek mi a drága.Az tuti, hogy nekem nem lesz a vektornál drágábban fenntartható járgányom. :D Te adnál egy vasdarabért 46E-t??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Na Udi? Vélemény? MSN-en megbeszéltük... jó lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nos meg volt a lakatolás!Egész olcsón megúsztam ugyanis a neve Cif!Körbe néztem kis sika-mika és kész!Nem azt mondom hogy megúszom a lakatolást de átmenetileg szebb mint volt! :D Ja és meg kérdeztem a fényezőt 15ezer kb a felni színével az alját lefújni!Johnnynak 40ezret mondott elég korrekt ár szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Én meg bele tekertem a vektorban ma 130km-t.Az AC-nak nem hogy hangja nem volt, de meg sem szorult.Lehet, egyszerűen nem volt kedve Székesfehérvárra menni szombaton! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ma, 1 hét állás után, én is megpróbáltam menni az omival... Elsőre indult, majd mentem vele, 1x megint dobta a hibákat, újra indítás 3x és megint ment rendesen... Átmentünk Nagykőrösre, minden gond nélkül... ott 1x megint szórakozott, de újra indult, és hazajöttünk... Visszafelé a metró körforgónál Tomi jött szembe a pirossal. :lol: dudáltunk egymásnak... Szvl, nem tudom mi is van vele, de jöv7végén, szerintem nem trélerrel visszük fel Wesshez, hanem saját lábon megpróbálom felvinni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ma, 1 hét állás után, én is megpróbáltam menni az omival... Elsőre indult, majd mentem vele, 1x megint dobta a hibákat, újra indítás 3x és megint ment rendesen... Átmentünk Nagykőrösre, minden gond nélkül... ott 1x megint szórakozott, de újra indult, és hazajöttünk... Visszafelé a metró körforgónál Tomi jött szembe a pirossal. :D dudáltunk egymásnak... Szvl, nem tudom mi is van vele, de jöv7végén, szerintem nem trélerrel visszük fel Wesshez, hanem saját lábon megpróbálom felvinni... :D Én nem mondok semmit csak annyit lenne már jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Menni fog az...Bazsi is bevitte igaz nála volt Op-com ha gond lenne azzal "megjavítható". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Menni fog az...Bazsi is bevitte igaz nála volt Op-com ha gond lenne azzal "megjavítható". :lol: Akkor meg is van a megoldás.Kell bele szerelni egy OPCOM-ot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Akkor meg is van a megoldás.Kell bele szerelni egy OPCOM-ot! :D Papa! Köv hétvégén van kedved egy kis fékszerelésre? :D Kézifékkötelet kellene cserélni és a hátsó dobok szakértéséhez kérem a segítséged. :lol: A balso hosszú kötél 17év után megadta magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 A balso hosszú kötél 17év után megadta magát. A durvaanyját! :D :lol: :D Megdumáljuk.Bár szombaton délelőtt meló, utána szvl. megoldjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 A durvaanyját! :D :lol: :D Megdumáljuk.Bár szombaton délelőtt meló, utána szvl. megoldjuk! :) Köszke! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Fx is szépen alakul, elől féktárcsák és fékbetétek cserélve. Tomit idézve: "addig használtam amíg ki volt fizetve, sőt azon is túl egy kicsivel" közben kiderült, hogy mind a négy gumifékcső cserés életveszélyesen el vannak öregedve. Kompresszor is helyre került, szerdán folytatjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 vektor kicsit megtréfált.Délután elmentem boltba, mert bagóhiány volt.Bolt előtt megállok, bemegyek-kijövök-indítok......semmi.Hm.... Indítok/hallgatok......ac nem zúg.....hmmm......rövid gondolkodás, ajtó kicsnyit, csomagtartó felnyit, kerékkulcs kivesz, üléssor felhajt, adtam kettőt a fedélnek, üléssor lehajt, előre beül-indít....műxik....! :D Sztem amint van rá lehetőség, cserélem.Kb. a 7n! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Én a bagó hiányt úgy próbálom megoldani hogy leszokom!Nem biztos köze van egymáshoz a két dolognak de az este elkezdett zsibbadni a bal karom egész az ujjaim végéig ami nem is lett volna gond ha ma reggel nem folytatódott volna tovább!Joee tanácsára iszok mint állat persze vizet mert azt isszák az állatok is!De tény cseppet megijedtem!Meghalok egy cigiért itt is van az asztalon de nem gyújtok rá azért se! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Én a bagó hiányt úgy próbálom megoldani hogy leszokom!Meghalok egy cigiért itt is van az asztalon de nem gyújtok rá azért se! Tisztelet érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Nos meg volt a lakatolás!Egész olcsón megúsztam ugyanis a neve Cif!Körbe néztem kis sika-mika és kész!Nem azt mondom hogy megúszom a lakatolást de átmenetileg szebb mint volt! :D Ja és meg kérdeztem a fényezőt 15ezer kb a felni színével az alját lefújni!Johnnynak 40ezret mondott elég korrekt ár szerintem! Akkor hajrá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Akkor hajrá! Cseppet lassítani köll té is tudod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 elkezdett zsibbadni a bal karom egész az ujjaim végéig ami nem is lett volna gond ha ma reggel nem folytatódott volna tovább! az nem lehet hogy este a bal kezed nagyon igénybe lett véve :D karverés vagy csak öregszel. jó ez a 4 napos hétvége, mert így mindegyik autó le lett mosva. Szigorúan napi 1, mert én öregszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Nálunk is ez volt a munka. (autómosás) :lol: Turci, kitartást neked! Én a csokiról próbálok leszokni, az sem könnyű. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts