paja Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Sms-t is küldtél az itt megadott számra : http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...mid=1&Itemid=45 ? Megtörtént. :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Megtörtént. :smt017 Oks, akkor csak némi türelem szükségeltetik már csak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 ]....Más.: kedden utaltam a tagdijjat, hogyan tovább :?: :lol:.... Más dolgod, már nem nagyon van. Ha hozol egy bizonylatot az utalásról, vagy ha csörög valaki nekem a klubvezetésből, hogy megjött a pénzed akkor este odaadom a rendszámkeretet és a matricát a kocsira. A szekciótól meg kapsz opelcubos nyakpántot, Tomi pedig csinálhat egy kecskeméti matricát neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 És nem csak a kecskeméti matricát készítem el hanem a többit is mert az új sorozat nem szabvány szerint készült rajtunk kívül álló okok miatt, de legalább a kecskeméti autók legyenek szépek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Akkor este meet! 19:30Centrum P. aztán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Akkor este meet! 19:30Centrum P. aztán... Úgy tűnik, hogy mégis megyek este... (kihagyom ma a szegedi kiruccanást) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Hagalex MOTE klubtag/Offmester Köszi az Adminnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Asziszed nem tudom, hogy a te kezed volt benne??? ...remélem rádjön ma még a cifrafosás!! Megyek is megszurkálom a vudubabám! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Sztem találó! Akár rendszert is lehetne belőle csinálni, ha v.kinek túl sok a témához nem illő hozzászólása! (olykorénismegkaphatnám :mrgreen: ) :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 De mi ez a hülyeség, hogy témához nem illő hozzászólás? Mi nem illik a "Kecskemét és környéke - CHAT"-be??? Szerintem ide bármi! NEM??? Nem értem, hogy miért kell ilyen marhaságokon pöcsölni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 De mi ez a hülyeség, hogy témához nem illő hozzászólás? Mi nem illik a "Kecskemét és környéke - CHAT"-be??? Szerintem ide bármi! NEM??? Nem értem, hogy miért kell ilyen marhaságokon pöcsölni! Hát ha olvasnál más topikokat is,akkor látnád Haga "tevékenységét" és kapásból vágnád,hogy miért is kapta,eme kitüntető címert! :lol: Egyébként én fordultam Blitzhez elöször ilyen kéréssel,hogy legyen ilyen titulus,aki vette a lapot!Gepárd pedig az évadzárón megemlítette neki és úgy néz ki eszébejutott! :wink: Szerintem ezt poénra kell venni,ilyenen nem szabad megsértődni és szerintem Sanyi nem fog ezen,sőt...! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 De mi ez a hülyeség, hogy témához nem illő hozzászólás? Mi nem illik a "Kecskemét és környéke - CHAT"-be??? Szerintem ide bármi! NEM??? Nem értem, hogy miért kell ilyen marhaságokon pöcsölni! http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=4&start=255 Akkor olvass ebbe bele teeeeeeeee!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Igen, itt ha jól látom, még vagy másik 5 emberke szétoffolja a topikot!! :lol: Velem együtt természetesen! :lol: Amúgy én nem sértődök meg ezen! ....már addig legalábbis nem amíg nem viszik a bäszogatásom túlzásba ....amúgy meg kéretik a titulusom valami frankó színnel kiemelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 ....amúgy meg kéretik a titulusom valami frankó színnel kiemelni!.... :arrow: www.haromkivansag.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Legyünk büszkék arra, hogy a fórum egyetlen offmestere a mi szekciónk tagja!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Ha nem hát nem.... megyek offolni! :evil4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Egyébként én fordultam Blitzhez elöször ilyen kéréssel,hogy legyen ilyen titulus,aki vette a lapot!Gepárd pedig az évadzárón megemlítette neki és úgy néz ki eszébejutott! :wink: Hát nem Blitz intézte, és az én kezem is benne van. (jelentősen) Szövetkeztem az egyik adminnal. De nem adom ki a forrásaimat (Márk szavaival élve: ha elárulnám meg kellene hogy öljelek :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Legyünk büszkék arra, hogy a fórum egyetlen offmestere a mi szekciónk tagja!!!! :lol: :lol: Pezsgőt ne bontsak? :lol: Akkor bocsi Gepárd,rosszul sejtettem az intézés folyamatát! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Ok, azt értem, hogy mondjuk egy "Ki kicsoda?" topic-ba ne pofázzon az ember fölöslegesen... de mondjuk ebbe a topicba nem hiszem, hogy van olyan téma, ami ne menne el. :s Hisz ha valaki azt elsősorban a Kecskemétieknek szánja... akkor nyilván ide írja! :s NEM? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Pezsgőt ne bontsak? :lol: Akkor bocsi Gepárd,rosszul sejtettem az intézés folyamatát! :oops: Bonthatunk, csak akkor várjuk meg míg Reni végez és haza tud vinni :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Ok, azt értem, hogy mondjuk egy "Ki kicsoda?" topic-ba ne pofázzon az ember fölöslegesen... de mondjuk ebbe a topicba nem hiszem, hogy van olyan téma, ami ne menne el. :s Hisz ha valaki azt elsősorban a Kecskemétieknek szánja... akkor nyilván ide írja! :s NEM? :D Akarsz beszélni róla? :lol: :lol: :lol: ;) Nem kell ennyire vérkomolyan venni a dolgokat.Ma mindenki pihent volt, aztán kicsit meglátszott a Ki kicsoda? topicban, ill. Haga fórumbéli megnevezésén is.Ez van.Ma ilyen pihent péntek volt! :D Amúgy Redinek ennyi volt a válasza Gepárd felvetésére : :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Los Padlos! Én még nem láttam, hogy társalgós, csettegős topikban valakit megszóltak volna, hogy OFF -ol! Máshol meg jogos ha szólnak, hiszen rend a lelke mindennek, ezt egy bankásznak tudni kell! Hál' Istennek jó nagy fórumunk van, és így muszáj rendet tartani, mert nem látnánk át egy idő után a topikokat! :wink: Amúgy meg a "Szia Blitz!" köszönéseim miatt kaptam eme megtisztelést (főleg) De ugyi nem tehetek én arról, hogy megyek, mendegélek a viccmesélős topikban, oszt jön velem szembe a Blitz! Hát ugyi akkor ott köszönök neki, de izibe! Ha velem a városban összefut valaki az nem szalad ki gyorsan a reptérre nekem köszönni!........Nnna ugye -ugye.... hogy kimagyaráztam már! :lol: :lol: :lol: Szóval nincs itt semmi baj se nem, most egy darabig a titulusom megmarad oszt jóccaka! ;) Legalább a friss fórumos "kopaszok" azt hiszik valami nagy emberrel van dóguk!! 8) 8) Említettem már tisztelt admin Urakok, hogy ki kellene színezni a titulust... mondjuk sötétpirosra :smt112 szeretném! :D/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 ...Említettem már tisztelt admin Urakok, hogy ki kellene színezni a titulust... mondjuk sötétpirosra Jóhogynem neon felírat kéne! :lol: Majd szólok,hogy a leszállófényeket is ide irányítsák,hogy jobban látszon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Na sikerült egász jó üzletet csinálnom ma szerintem! A két felesleges hátsó sárfogógumát eladtam a bontóban 2E-ért,aztán a Légrádinál vettem gyári elsőt 3200Ft-ért! :shock: Ilyenkor kérdem én,hogy az izsákin,Karcsiéknál miért 5700Ft,ami Légrádinál 3200Ft? Mindkettő gyári,szal nem Agron kft-s magyar! Felrakni nem volt leányálom,elég rendesen megszidttam a tervezőét és a GM is tolta a bugyit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts