warwolf Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Belvízes a pálya eleve, tehát csak levegőztünk. <_< Némi kupolázás nekem is megfordult a fejemben.......meg az is, hogy még nincs műszaki az ernyőmön.A többi okés vele.Szal a héten ráfekszem az ügyre. A lobogtatást meg kihagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Voltam ma boltban, vettem ezt/azt.Pusztán kíváncsiságból ránéztem a kristálycukor árára.313Ft volt....... Nem is olyan régen még 170-210ft-ért lehetett venni.Valakik megint nagy lóvét húznak le a dologból. <_< A cég ahol melózok, ugye nagy tételben szokott venni, átlag havi 48 tonnát.Úgy csak 160ft környéke szokott lenni.Az is tökéletesen látszik, mikor a Szerb cukrot egy Szlovák kamion hozza Lengyelországból, és magyar szállítóval, hogy nagyon komoly összefonódások vannak. Hiába, ami nagy üzlet..... Csak hát gusztustalan.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Az arborétumnál, nagy ellenőrzés van... a STOP táblát kamerázzák 1 fehér skoda favoritból... <_< Aki megy ki heténynek, és nem állt meg, azt az arborétumi kápolna bejáratánál, már vagy 10 rendőr várja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Az arborétumnál, nagy ellenőrzés van... a STOP táblát kamerázzák 1 fehér skoda favoritból... <_< Aki megy ki heténynek, és nem állt meg, azt az arborétumi kápolna bejáratánál, már vagy 10 rendőr várja... Pénteken ez Timinek 3e.ft-ba került.Normális volt a rendőr, 20e.ft-os ez a kérdés amúgy..... Éppen 4. volt a sorban.Volt olyan akit telefonálásért szedtek ki, pedig a kórház magasságában letette....szóval az a xar messzire ellát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Gratulálok a f@szszopóknak, hogy ilyenre van idejük... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Pénteken ez Timinek 3e.ft-ba került.Normális volt a rendőr, 20e.ft-os ez a kérdés amúgy..... Éppen 4. volt a sorban.Volt olyan akit telefonálásért szedtek ki, pedig a kórház magasságában letette....szóval az a xar messzire ellát. Tegnap Turcit is levámolták valahol egy tízessel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Gratulálok a f@szszopóknak, hogy ilyenre van idejük... <_< Nézd a jó oldalát. Addig nyugodtan kirámolhatod a bankot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Tegnap Turcit is levámolták valahol egy tízessel. Úgy tűnik, fogy a pééze a fakabátoknak.Néztem a csekket amit tegnap befizettem.Tulajdonos a Bács Kiskun megyei rendőrkapitányság. Résen kell lennünk, és figyelni minden autóra ami az út mellett áll.No meg lehetőség szerint betartani a szabályokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Tegnap Turcit is levámolták valahol egy tízessel. Ő mit vétett? Vagy a sötétítés miatt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ő mit vétett? Vagy a sötétítés miatt? <_< Nem a sötétítés volt a gond azzal nem is foglalkoztak!Hanem egy védett útra fordultam ki és csak lassítottam vissza kérdeztem és ez lett az eredménye!Hozzá teszem Lajosmizsén volt ahol tudni való hogy nem szeretik a kecskemétieket!Nekem velük ez a tapasztalatom volt már korábban is velük afférom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Nem a sötétítés volt a gond azzal nem is foglalkoztak!Hanem egy védett útra fordultam ki és csak lassítottam vissza kérdeztem és ez lett az eredménye!Hozzá teszem Lajosmizsén volt ahol tudni való hogy nem szeretik a kecskemétieket!Nekem velük ez a tapasztalatom volt már korábban is velük afférom! Faca! <_< Az nem gáz, mikor a sötétített Passat a telibe piroson jön át az Izsáki úton befelé a Hullám vendéglőnél, miközben a Hetényiről kanyarodik az autósor szintén az Izsákira befelé, aztán ráadásként átmegy a kis TESCO-nál lévő telibe piros lámpán is.. Répaszopó ez mind.Szemét sünök! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Majdnem leestem a székről <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Majdnem leestem a székről :) Zsír.... <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sirály! :D :D :) Az ötlet kiváló, a megvalósítás az amatőr videotechnika miatt közepes, kicsit "pörgősebbre" kellett volna vágni, esetleg régi néma filmes stílusban feldolgozni a témát. Amúgy nekem átjött a produkció, gratula a készítőknek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Amúgy nekem átjött a produkció, gratula a készítőknek! <_< Csatlakozom, nagyon állat lett! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Majdnem leestem a székről :) Lehet ,hogy neked is el kellene látogatnod a GT szervizbe... :D :D Gond lehet a "kipufogóddal"... <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mi a helyzet vezérlőfronton? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mi a helyzet vezérlőfronton? <_< Dani hívott egyeztetés ügyben pár napja de megkértem Bazsit hívja föl és egyeztessenek mert ők a szakik. Ez meg is történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Dani hívott egyeztetés ügyben pár napja de megkértem Bazsit hívja föl és egyeztessenek mert ők a szakik. Ez meg is történt. Ergo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mi a helyzet vezérlőfronton? <_< Nem tudom... :D Vasárnap beszéltem Wess Cartárssal, mondta, hogy csinálja,és ha van valami üzen, de nekem eddig nem jelzett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Dani hívott egyeztetés ügyben pár napja de megkértem Bazsit hívja föl és egyeztessenek mert ők a szakik. Ez meg is történt. Nem tudom... <_< Vasárnap beszéltem Wess Cartárssal, mondta, hogy csinálja,és ha van valami üzen, de nekem eddig nem jelzett... Csak kíváncsiskodtam, semmi több. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Lehet ,hogy neked is el kellene látogatnod a GT szervizbe... :D :D Gond lehet a "kipufogóddal"... <_< :D :D Ez komoly!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Jól erre gyötté felém Gepárd!Se telefon se semmi! :) Hiányoztam kicsi csillag? <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 LINK :D :D :D Amúgy reggel korzakocsi kis híján teherautóhűtőmaszkdísz lett. Mindszentin jövök melóhely felé a Halasi út irányából.A gumis műhely előtt járok, mikor látom, hogy szemből egy autó megáll, majd kiteszi az irányjelzőét balra.Lassítok, mondom tuti keresztbe veri előttem, én meg tuti bele szállok a kopott nyári gumákkal még ha 30-al megyek is.Mögötte a B Corsás is alig-alig tud megállni.De a mögöttük jövő teherautó nem tudott megállni, így kirántotta a kormányt balra, hogy ne tolja össze a 2 auót.Na, itt jöttem szembe neki én.Csak azt láttam, hogy a pofámba világít a teherautó mindkét lámpája.Kormány jobbra, és hálát adtam a teremtőnek, hogy ott olyan széles az út, hogy elfért 2 autó meg egy teherautó.Igaz, az árokparton egyensúlyoztam.Olyan volt az egész mint egy lassított Need For Speed manőver... :) Én nem értem a sok birkát.Ha fokozottan sz@r az út, miért nem tart nagyobb követési távolságot és megy sokkal óvatosabban? Én azt tettem és mindenki mögött meg tudtam állni amikor kellett, a kopott nyárik ellenére is.A másik, ha nem tudok megállni, akkor nem a szembeforgalomba rántom a kormányt hanem az árok felé ahol magamon kívül nem teszek kárt senkiben. Az ilyen hogy vezethet teherautót???? (.......ez a moderált rész helye) <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ma leaudizták a Vectrát. <_< Kedves kolléganőim. :D Ritkán megyek vele dolgozni, és azzal védekeztek, hogy "de hát olyan szép és nagy, ez nem lehet Opel. :D " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts