J0hnny Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 J0hnnyval kell tárgyalni :D <_< Én nem vagyok hűtlen a gépeimhez! :) Megmondtam: vagy elbontom vagy tyúkól lesz belőle, de más nem fogja használni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Csatlakozom J0hnny-hoz az Fx sem lesz eladó! :D Kísérleti modell nincs hozzá fogható... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Ma kicsit vektorozhattam.A Corsa után átülni nem kicsi kontraszt.De van az a pénz amiért eladó lehet ez is! :D Még ha nagyon szeretem is ahogy megy. (nagyon, ha kell) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Ma kicsit vektorozhattam.A Corsa után átülni nem kicsi kontraszt.De van az a pénz amiért eladó lehet ez is! :D Még ha nagyon szeretem is ahogy megy. (nagyon, ha kell) :D Losi! Tegyük már be a corsádba az ingyen ülésem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 (nagyon, ha kell) :D képzelem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Losi! Tegyük már be a corsádba az ingyen ülésem... <_< Én örülnék a legjobban.Csak a hát a mikor a kérdés.De előbb vagy utóbb! :D Ha pedig bekerültek a züllések, akkor lenne egy kis hifiinstall is! :) Amúgy ez meg pech.Éjszakás műszakban sokat hallgatom.Nekem bejön a stílus.Kül. valszeg már befordultam volna csönd miatt. képzelem :D Most azé' arcoskocc, mer' neked 2 hengerrel több van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Most azé' arcoskocc, mer' neked 2 hengerrel több van? :D Egy darabig <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Egy darabig <_< már amikor megy a v6 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 már amikor megy a v6 <_< :D Hát igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Haver vett a V12-re gumit, de kicsinek bizonyult. Ha kell valakinek 15.000-ért vihető a 4db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 meddig ? ha mondok címet, akkor oda megy ? Elvileg igen. Srácok ha valaki nyári gumiban gondolkodik és megfele a német uniroyal akkor Feritől nagyon jó árakat kaptam. akinek kell átküldöm mailben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Este lesz e valaholvalamikor valami?Nekem ablaktörlő kell nem nyári gumi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Este lesz e valaholvalamikor valami? Jah, a találkozós topikba olvass bele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Elvileg igen. gyakorlatilag már a Tormásiban van a cucc <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 gyakorlatilag már a Tormásiban van a cucc <_< Ki korán kel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Ki korán kel... némi segítséggel persze <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Cartársak! Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagybátyám kedden fogja elhozni a klímakompresszort Tormásiéktól, gondolom Bazsinál lesz. :D Jelenleg városon belül szervó és töltés nélkül használom az Fx-et minden este rátöltök az aksira. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Cartársak! Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagybátyám kedden fogja elhozni a klímakompresszort Tormásiéktól, gondolom Bazsinál lesz. :D Jelenleg városon belül szervó és töltés nélkül használom az Fx-et minden este rátöltök az aksira. :) nm :D gyáááááááááááááááááááááááááá <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Cartársak! Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagybátyám kedden fogja elhozni a klímakompresszort Tormásiéktól, gondolom Bazsinál lesz. :D Jelenleg városon belül szervó és töltés nélkül használom az Fx-et minden este rátöltök az aksira. <_< Lassan megkapja a fullhybrid hajtást a gép!Csak akksiról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nincs kizárva, talán egyszer elektromos autó lesz belőle. <_< :D :D Közben Tomi és J0hnny leszállította a kompresszort. Elmostam, ha minden jól megy akkor holnap beépítjük. :) Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 http://i357.photobucket.com/albums/oo18/gsilad/P1020319.jpg <_< Nem elég, hogy teherautó még a kormány is rossz helyen van... :D :D Amúgy nem túl drága de szép tyuning, mer' megültette, oszt' kapott egy OPC frontot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nem elég, hogy teherautó még a kormány is rossz helyen van... <_< :D Amúgy nem túl drága de szép tyuning, mer' megültette, oszt' kapott egy OPC frontot. :D Meglepetés teherautó Z20LET-tel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nincs kizárva, talán egyszer elektromos autó lesz belőle. <_< :D :D Közben Tomi és J0hnny leszállította a kompresszort. Elmostam, ha minden jól megy akkor holnap beépítjük. :) Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget! Udiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, napgyilkos csávónak kellene a rossz komp-od, mert felújításra küldene egyet. majdani exeddddel mi a terved ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Írtam neki a megfelelő topikban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts