Stefan Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 az is >2000 :D Túlméretes dugók? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Visit My Website Elgondolkodtató! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Olvastam!Igen! :D <_< Mikor jársz erre? itt van még a cuccosod is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 <_< Mikor jársz erre? itt van még a cuccosod is :D [/quot Ja nincs verdád!Éjszakás vagyok a héten!Hétvége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Már csak azért mert olyan messze lakol! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ja nincs verdád!Éjszakás vagyok a héten!Hétvége? kapdbe... <_< Nekem mind1, szabin vok, jöhetsz bármikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 kapdbe... :) Nekem mind1, szabin vok, jöhetsz bármikor... Azt hogy nincs kocsid nem macerából mondtam hanem mondani akartam volna hogy gurulj erre utána jutott eszembe hogy rossz a géped!Így nem kapom be hanem te kapd be sőt nyald is ki! <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Azt hogy nincs kocsid nem macerából mondtam hanem mondani akartam volna hogy gurulj erre utána jutott eszembe hogy rossz a géped!Így nem kapom be hanem te kapd be sőt nyald is ki! :D :D :) www.nyasgem.hu :D De macerának tünt <_< Szvl, gurulj erre Te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 www.nyasgem.hu :D De macerának tünt <_< Szvl, gurulj erre Te :D Ok viszek kell mind kettőből vagy csak egyikből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ok viszek kell mind kettőből vagy csak egyikből? Ha van jöhet mindkettő, de a bubis az jobb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Láttál már 3D-s vaddisznót? VaDDDisznó!!!! <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Láttál már 3D-s vaddisznót? VaDDDisznó!!!! :D :D :) Úgy tűnik nagyon nyugis srác Dávid.... <_< :D :D :D Paramétereket írhatnál, mert az továbbra is hiányzik.Csak kíváncsiság kedvéért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Úgy tűnik nagyon nyugis srác Dávid.... <_< :D :D :) Paramétereket írhatnál, mert az továbbra is hiányzik.Csak kíváncsiság kedvéért. :D Így van, elég nyugis... amikor alszik... :D Mármint születési paraméterre gondoltál? 3.350 g 50 cm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ha valaki tud olcsón Astra F-hez klímakompresszort az szóljon....csapágyas, iszonyatosan hangja lett, nem éri meg felújítani inkább csere. :D Persze ennek is műszaki előtt kell előjönnie. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Így van, elég nyugis... amikor alszik... :D Mármint születési paraméterre gondoltál? 3.350 g 50 cm :) Szép ki béka, gratula még egyszer. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Szép ki béka, gratula még egyszer. :D :D THX <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 itt egy V6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 itt egy V6: http://kepfeltoltes.hu/110214/K_p128_www.k...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110214/K_p129_www.k...ltoltes.hu_.jpg Egyben van már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Na ez az! Így kell kinézni egy hengerfejnek, minden rendbetéve. Most eladni?Igazi baromság! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 A napisza@rpontkomon találtam. <_< No meg ezt ish.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ha valaki tud olcsón Astra F-hez klímakompresszort az szóljon....csapágyas, iszonyatosan hangja lett, nem éri meg felújítani inkább csere. :D Persze ennek is műszaki előtt kell előjönnie. <_< azééé durvák ezek az új, műszakiztatással kapcsolatos feltételek.... az is nézik, hogy megye-e a klíma ? :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 <_< :D :D Engem sem érdekelne ha még forogna az ékszíjtárcsája, mivel akadozva megy hamarosan hazavágja a hosszbordás ékszíjat. Ha ez megtörténik akkor nincs szervó, töltés így tutira nem megy át műszakin, sőt el sem jutnék a vizsgabázisra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 :D :D :) Engem sem érdekelne ha még forogna az ékszíjtárcsája, mivel akadozva megy hamarosan hazavágja a hosszbordás ékszíjat. Ha ez megtörténik akkor nincs szervó, töltés így tutira nem megy át műszakin, sőt el sem jutnék a vizsgabázisra. :D akkor bármilyen, astra klíma komp jó neked, ami jól forog ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 A napisza@rpontkomon találtam. :D Losi,de ez nem is vörös... <_< Amúgy már hiányoltam a linkjeidet.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 akkor bármilyen, astra klíma komp jó neked, ami jól forog ? <_< Yees! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts