Udi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Gratulálok és jó egészséget !!! Gondolom az első szava majd "omi" vagy "Ope" lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Gratulálunk mi is !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Gratulálunk a babához, és jó egészséget kívánunk neki, és Móninak is! Tejfakasztó mikor lesz? :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 ... Tejfakasztó mikor lesz? :lol: :D :D Mennél szopni? B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Mennél szopni? :lol: :D B) Azt nem értem, hogy neked ez hogy jutott eszedbe? Vagy neked rögtön a szopás jut eszedbe a tejről? Végül is korzás, azok sokat szopnak.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Végül is korzás, azok sokat szopnak.... :lol: :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Azt nem értem, hogy neked ez hogy jutott eszedbe? Vagy neked rögtön a szopás jut eszedbe a tejről? Végül is korzás, azok sokat szopnak.... :lol: LOL :D B) :D Amúgy nem a tejről jutott eszembe, hanem amiből jön a tej. Nem is értem mit nem értesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 http://gallery.site.hu/d/16835752-1/DSCF5029.JPG Egyébként tipikusan az a tekintet, hogy: temegkijabánatosrákvagy? Ki ébresztett fel? Miabúbánatotkeresek én itt?? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Srácok! Örömmel jelentem be,hogy megszületett a fiam, Dávid, hajnalban 01.35-kor! :lol: Gratulalok, akkor a teljes neve Kacsero David? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Gratulálok a picihez! Sok egészséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 minden szépet és jót az új jövevénynek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 minden szépet és jót az új jövevénynek :D Szőke vagy vörös hajú, nagymellű csajok meg sportkocsi? :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Szőke vagy vörös hajú, nagymellű csajok meg sportkocsi? :lol: :D :D :) te írod és nem a vörös van említve elsőként ? B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 te írod és nem a vörös van említve elsőként ? :lol: :D B) :D Tekintettel vagyok a sok elferdült ízlésűre ish! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ma átmentem Udiért és Bazsi is csatlakozott este. Nos a mai hebrák végeredménye: -Kormányösszekötő bal oldalon kicserélve (életveszélyes volt, pestig nem mentem volna vele el és nem túlzok :lol: ) -Jobb oldali kormányszerkezet tartó csavarja visszahúzva(le volt lazulva,ezért zörgött a jobbos kormánymű) -Váltó-ECU kábelköteg kiszedve, tüzetesen átnézve, kibontva, visszacsomagolva -hibák megmaradtak, Wessz mesterrel való hosszas értekezés után ECU csere, valszeg az akksi ki-be rakása, merülése okozta a gondot.... Ergo: -meg kell próbálni egy sw frissítést rajta, hátha csak az gajdult meg,de erre pici az esély -szerválni kell egy Z22XE ECU-t Csabi! Próbálj hétvégére kocsit intézni, mert nekem a corsa kelleni fog, anyuéknak meg a dezső... B) GSi-t nem lehet visszakérni kis időre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Lehetőségek: Y22XE vezérlő..megér egy telefont felhívandó 1. felhívandó 2. ebayen lőni egyet... ez elég jó áron van, a számok is passzolnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ilyen kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Ma átmentem Udiért és Bazsi is csatlakozott este. Nos a mai hebrák végeredménye: ECU csere, valszeg az akksi ki-be rakása, merülése okozta a gondot.... Nabzdmeg.... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Köszönöm szépen mindenkinek a jó kívánságokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Csabi! Próbálj hétvégére kocsit intézni, mert nekem a corsa kelleni fog, anyuéknak meg a dezső... :D GSi-t nem lehet visszakérni kis időre? :lol: Jah persze, amikor csak kell szólj, nem gond... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Lehetőségek: Y22XE vezérlő..megér egy telefont felhívandó 1. felhívandó 2. ebayen lőni egyet... ez elég jó áron van, a számok is passzolnak Hát, ezek nem valami jó hírek... Felhívtam a monorierdőset... van neki 110e Ft :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Ilyen kell http://kepfeltoltes.hu/110209/Z22XE_ECU_ww...ltoltes.hu_.jpg Hell NINCS ilyenem sajna :lol: Van 2.2 motorunk de az Z22SE a trafosora is meg minden elektromos cucc más mint Z22XE nem tok ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hát, ezek nem valami jó hírek... Felhívtam a monorierdőset... van neki 110e Ft :lol: Beszélj Módra Gyurival esetleg hátha megtudja javítani... egy telefont megér... 06209889669 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hát, ezek nem valami jó hírek... Felhívtam a monorierdőset... van neki 110e Ft :lol: Gyanítom nem tudja mennyiért megy ez a cucc.A monori erdős cég amúgy eléggé aranyáron tolja a dolgokat, már mástól is hallottam. Közben ERRE rákérdeztem, imóval mindennel együtt 25+P.K. Amúgy Y22 a motorkód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Gyanítom nem tudja mennyiért megy ez a cucc.A monori erdős cég amúgy eléggé aranyáron tolja a dolgokat, már mástól is hallottam. Közben ERRE rákérdeztem, imóval mindennel együtt 25+P.K. Amúgy Y22 a motorkód. Nem tom, hogy az Y22 az jó-e a Z22 helyett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts