Udi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 EPC-ben megnéztem és nem hozzávaló az elektromos gázpedál, teljesen más kat. száma van. J0hnny! Ha holnap mész Bazsihoz és netán Kkfháza felé kerülnél akkor csatlakoznék és segítenék Bazsinak műszerfalat cserélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 EPC-ben megnéztem és nem hozzávaló az elektromos gázpedál, teljesen más kat. száma van. A sejtésünk jó volt! :D Log? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 EPC-ben megnéztem és nem hozzávaló az elektromos gázpedál, teljesen más kat. száma van. Lehet ahhoz köze, hogy D-ben miért nem akarja az igazságot? Bár ha jobban bele gondolok, akkor xar ellenállás értéket küld az ECU-nak, amit az ECU úgy értelmez, hogy utasítja az ótómatát a 4.ben történő indulásra, és jön a lefulladás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 J0hnny! Ha holnap mész Bazsihoz és netán Kkfháza felé kerülnél akkor csatlakoznék és segítenék Bazsinak műszerfalat cserélni. :D :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Bazsi nekilátott az ominak,holnap megyek hozzá majd ha futómű cucc megvan. Corsát oda adtam Csabinak, legyen mivel járnia, remélem nem töri ropira! B) Csak annyit kérek, hogy Jani legyen a gyerkőc neve! :lol: Srácok! Köszönöm szépen a mai segítséget... :D Losinak a szerelgetést, Udinak az elektromos kütyük átnézését, és az aksit, J0hnnynak a közreműködést és a Corsát... :D Nyugi, vigyázni fogok rá... :) Móni mondta, hogy ez a név lenne az utolsó amit adna a gyerkőcnek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 .... akkor csatlakoznék és segítenék Bazsinak műszerfalat cserélni. :D B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Móni mondta, hogy ez a név lenne az utolsó amit adna a gyerkőcnek... :D :D Én Janinak fogom hívni! B) Tényleg?Mi lesz a neve? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Én Janinak fogom hívni! :D Tényleg?Mi lesz a neve? :lol: Dáwid! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Én Janinak fogom hívni! :D Tényleg?Mi lesz a neve? :lol: B) Dávid! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 :lol: Dávid! B) Hásszelhóf? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Hásszelhóf? :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mai képek, elektromos gázpedálszakértés Udival és Johnnyval.Nem tudom Bazsinál mi lett az eredmény, a termosztát és a fűtéscsap kicserélve.Utóbbi naggyon jó helyen volt... http://img0.tar.hu/warwolf/size2/109191923.jpg ... De aranyos kis házikó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 De aranyos kis házikó! :lol: Látom, kiszúrtad a lényeget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hásszelhóf? :D NEM! B) Figyu! Van a kocsikulcs mellet pár kulcs... arra nincs szükséged? Esetleg nem céges lakatkulcs, meg bicaj zár kulcsa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 NEM! B) Figyu! Van a kocsikulcs mellet pár kulcs... arra nincs szükséged? Esetleg nem céges lakatkulcs, meg bicaj zár kulcsa? :lol: Nincs! Azok egyébként sorompó kulcsok, pár közhasználatban lévő sorompó kuplungját ki lehet vele nyitni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nincs! Azok egyébként sorompó kulcsok, pár közhasználatban lévő sorompó kuplungját ki lehet vele nyitni! :D tehát a malomban ingyen parkol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 J0hnny!!! :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 tehát a malomban ingyen parkol :lol: Ha az adott tipus kulcsa rajta van,akkor igen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Srácok! Örömmel jelentem be,hogy megszületett a fiam, Dávid, hajnalban 01.35-kor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Srácok! Örömmel jelentem be,hogy megszületett a fiam, Dávid, hajnalban 01.35-kor! :D http://gallery.site.hu/d/16835752-1/DSCF5029.JPG[/] és mi csak 8 órával később kapunk hírt róla!!!! :lol: Gratulálok! a Jani a második neve lett? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Grat tesvír!Többb örömöd legyen benne mint az Omegába! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Srácok! Örömmel jelentem be,hogy megszületett a fiam, Dávid, hajnalban 01.35-kor! :D ]http://gallery.site.hu/d/16835752-1/DSCF5029.JPG Gratula!!! :lol: Méretek, adatok? Súly, hossz? :D Reméljük Anyuka is jól van, Üdvözöljük!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Srácok! Örömmel jelentem be,hogy megszületett a fiam, Dávid, hajnalban 01.35-kor! :lol: http://gallery.site.hu/d/16835752-1/DSCF5029.JPG Nagyonnagyonnagyon gratula nektek, és sok egészséget Móninak és Dávidnak is!Igazi kis labahajú űrlény! :D Édes pofa! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 GRATULA!!! Jó egészséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Azonnal átteszek mindenkit a másik topikba! :lol: Grat Csabi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts