Joee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Bazsitól is lehet hozni kiszántott barackfát! :lol: Már csak ásni kell :D B) :D Viszont én félek hogy az én garázsom kicsi, bár ha kiürítem elférhetünk. Majd hétvégén kiderítem az anyagi vonzatát, hogy kb mekkora nagyságrendű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Viszont én félek hogy az én garázsom kicsi, bár ha kiürítem elférhetünk Elférjünk az autó mellett is ha úgy adódik.Ennyi lenne a lényeg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ennyi autó hogy fog elférni valami parkoló is kellene... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ennyi autó hogy fog elférni valami parkoló is kellene... :D B) :D http://img0.tar.hu/udi/img/26144269.jpg[/] még is csak nálam kell, hogy legyen :lol: beton keverő van otthon, némi sóder is de ami kell azt hozatok hozzá, már csak egy kis meleg és pár lapátoló kell :D Jancsi kályha is akad... http://www.ezermester.hu/forum/viewtopic.php?f=8&t=273 itt meg az anyagok: http://www.fruhwald.hu/4fooldal.htm vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ennyi autó hogy fog elférni valami parkoló is kellene... :D B) :D Lezárjuk az egész utcát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 még is csak nálam kell, hogy legyen :D Én csak felajánlottam B) kampányolni nem fogok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Én csak felajánlottam :D kampányolni nem fogok :lol: éljen Joee, éljen Joee, éljen Joee, Joee for president http://kepfeltoltes.hu/110204/488887369joee_for_president_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ez beteg!!! :lol: :D B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Joee for president http://kepfeltoltes.hu/110204/488887369joe...ltoltes.hu_.jpg :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Megvan a termo.Olyan mint a gyári, (beszállító szerint) csak sokkal olcsóbb volt! :D Én meg megkérdeztem az ékszíj árát a Corsára, mert elég viseletes ami rajta van, keresztbe van repedve.Szóval 900ft- kedvesség! B) Komoly! :D Ha ezt tudom, már régen vettem volna rá újat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ez beteg!!! :lol: :D B) :D :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Megvan a termo.Olyan mint a gyári, (beszállító szerint) csak sokkal olcsóbb volt! :D OK, köszi, este rendezzük... Megjött a fűtés csap is, szvl, lehet hebrákolni... Viszont, nem tudom, hogy mennyire érek majd rá, mert itthon egyre gyorsabban telnek az események, bármikor mehetünk a kórházba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Viszont, nem tudom, hogy mennyire érek majd rá, mert itthon egyre gyorsabban telnek az események, bármikor mehetünk a kórházba... :lol: Majd ha beindulnak a 2 perces fájások! B) Addig no para. Most jön egy front, ilyenkor bármi lehet.Ha meg menni kell, akkor menni kell.Viszont addig mi ráérünk Omegát eszelni míg ti/Móni szültök. Aztán mikor meg tökrészeg leszel, akkor neked úgy is mind1! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Losi, Udi! Vasárnapra a fűtött garázs lebeszélve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Losi, Udi! Vasárnapra a fűtött garázs lebeszélve... :lol: OK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 OK, köszi, este rendezzük... Megjött a fűtés csap is, szvl, lehet hebrákolni... Viszont, nem tudom, hogy mennyire érek majd rá, mert itthon egyre gyorsabban telnek az események, bármikor mehetünk a kórházba... :lol: Hajrá-Hajrá!!! :D B) Majd ha beindulnak a 2 perces fájások! :P Addig no para. Most jön egy front, ilyenkor bármi lehet.Ha meg menni kell, akkor menni kell.Viszont addig mi ráérünk Omegát eszelni míg ti/Móni szültök. Aztán mikor meg tökrészeg leszel, akkor neked úgy is mind1! :D 1.-Jaja, reggelre itt lesz... :D 2.- :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Losi, Udi! Vasárnapra a fűtött garázs lebeszélve... :lol: Okés! Akkor reggel korán átmennék Udiért, aztán időben elkezdenénk a dolgot, mert bár a fűtés/termosztát nem nagy ügy, addig a villanyászat lényegesen időigényesebb játék lesz.Bár Udit ismerve sztem nem fog sokat molyolni a dologgal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Garázs mondjuk nálam is van, de aknát itt is ásni kell még, valamint a fűtést még nem sikerült kiépíteni. De van szieszta kályha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Okés! Akkor reggel korán átmennék Udiért, aztán időben elkezdenénk a dolgot, mert bár a fűtés/termosztát nem nagy ügy, addig a villanyászat lényegesen időigényesebb játék lesz.Bár Udit ismerve sztem nem fog sokat molyolni a dologgal. :lol: OK! Akkor vasárnap mikor? fél 9-re értek ide kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 OK! Akkor vasárnap mikor? fél 9-re értek ide kb? Egyelőre ezt tervezem.De akkor legkésőbb 7kor indulnom kell Udiért.Ha Ő is benne van a dologban, akkor jöhet a mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Részemről ok, úgyis kb. 7:25 körül fogsz ideérni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Részemről ok, úgyis kb. 7:25 körül fogsz ideérni. :D Akkor legyen ez a végleges verzió. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Rendben! :D Kapcsi rajzokat előkeresem, majd kellene néhány infó: évjárat, mociszám (Z22XE). Reméljük nem a műszerfalnál lesz a hiba, bár kitudja. :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Rendben! :D Kapcsi rajzokat előkeresem, majd kellene néhány infó: évjárat, mociszám (Z22XE). Reméljük nem a műszerfalnál lesz a hiba, bár kitudja. :D B) :D Nana, műszerfalat nem engedem szétszedni... :lol: Évjárat: 2001 Motor szám: Z22XE31017257 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts