warwolf Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Pénteken jössz be este? Jó ha akkor beviszem? Vagy majd hétvégén úgy is megyünk auchanba szerintem, akkor is arra vihetem. Vasárnap is voltatok.Jöttetek szembe a Csalánosin.Éppen készültem lefordulni.Mondom de ösmerős vektor....nahááát ez a Joee! :D De már késő volt! :D más: Mikor vasárnap mentem le Kiskőrösre, beragadtam a város egyetlen közlekedési lámpájánál a zöldnél.Már dudáltak is rám.mentségemre szolgáljon, éppen egy Zafira OPC-t bámultam meredten! :D Ilyenkor a magamfajta hajlamos elfelejteni dolgokat...... :D Pont ilyen volt..... Mostanában amúgy is érlelődik bennem a gondolat egy családi egyterű felé. :) tetszenek a Mazda 2-ők is.Linket küldtem anyukának, mit szólna egy ilyenhez: A lényeg az volt, hogy tetszik meg minden, de az egyhármas motort kenjem a hajamra! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Vasárnap is voltatok.Jöttetek szembe a Csalánosin.Éppen készültem lefordulni.Mondom de ösmerős vektor....nahááát ez a Joee! :D De már késő volt! :D Szombaton voltunk, de úgy fest vaksi voltam :D Vasárnap melóztam reggel 7-től este 7-ig, így kizárt hogy arra barangoltam volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szombaton voltunk, de úgy fest vaksi voltam :D Vasárnap melóztam reggel 7-től este 7-ig, így kizárt hogy arra barangoltam volna :D Hát mondtam én, hogy szombaton volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Holnap megyek Zsoltiékhoz. Átnézik a vekit, hogy kell-e valamit csinálni műszakira. Bazsi pénteken megszüntette a légzsák problémákat. Két csatit megigazított és az ülés alatt forrasztott valamit és már meg is szűnt a probléma. Ha nem lesz zsebbenyúlós probléma, akkor kap egy horgot még műszaki előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 ...éppen egy Zafira OPC-t bámultam meredten! :D Ilyenkor a magamfajta hajlamos elfelejteni dolgokat...... Ilyen van rokonnak is Szarvason, feketében- naggyon jól néz ki, kényelmes, de vezetni még nem vezetettem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Udi! Ennek az árát megtudod nekem nézni? :) OPEL gyári új ADAGOLÓ TELESZKÓP X17DTL, gyári cikkszám: '0819725 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Csabi omegájában elrepedt az üveg. Ennek oka a gyári beépítésű ablak ragasztóanyagának elváltozása. A 2040 Budaörs, Szabadság út. 117 székhelyű, Opel Southeast Europe Kft. elutasította azt a kérelmünket melyben segítségüket kértük a probléma kijavításában. Nem gyári új szélvédőt kértünk, bár örültünk volna neki, de egy kínai is megtette volna csak méltányosságból ők finanszírozzák meg a kb 15.000 Ft-ot. A telefonon elért ügyintéző hölgy nagyon kedvesen próbált segíteni, de neki is van főnöke aki nemleges választ adott. Az OSE területi igazgatójának sem nevét sem elérhetőségét nem kaphattam meg mint ahogyan arra a vicces kérdésemre sem kaptam választ, hogy milyen autója van :) "A "Wir leben Autos" a szenvedélyünk, az elhivatottságunk, a részletekre való odafigyelésünk, felelősségérzetünk, célunk, és igen, az önbizalmunk is. Tehát ezek vagyunk. Opel. Wir leben Autos." idézet az Opel weboldaláról: http://www.opel.hu/experience-opel/wir-leb...-filozofia.html magánvéleményem: A felelősségérzethez hozzá tartozna, hogy nem történik olyan elváltozás az autóban ami közvetlen balesetveszélyt idézhet elő! A meggyengült szélvédő esetleges menet közbeni további rongálódása során a közvetlen életveszély áll fent. Ez semmilyen módon nem egyeztethető össze a felelősségérzettel! Aki ilyen problémában nem segít az Opel tulajdonosnak még ha az az autó 8 éves is, annak nincsen felelősségérzete! Vagyis nem Opeles szíve dobog. Sajnálom, hogy nem tudok többet segíteni Csabi barátomnak, és csak bízni tudok benne, hogy a hamarosan születendő gyermekét egy biztonságosabb autóban utaztathatja majd! ...tehát ezek vagyunk... de én nem adom fel, szeretném tájékoztatni az Adam Opel AG -t Adam Opel AG Bahnhofsplatz 65423 Rüsselsheim am Main Deutschland Nagyon szivesen felajanlom a nemet nyelvtudasom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Csabi omegájában elrepedt az üveg. ..... Köszönöm szépen Tomi, a közbenjárásod... :) Az a kis csík, 1pillanat alatt, vízszintesen reped, kb. fél méter. :D ...a ma esti -4 fokot már nem bírta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nagyon szivesen felajanlom a nemet nyelvtudasom.... Köszi Dini, szerintem szükség lesz rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Udi! Ennek az árát megtudod nekem nézni? :) OPEL gyári új ADAGOLÓ TELESZKÓP X17DTL, gyári cikkszám: '0819725 MSN-en megbeszéltük. Kacsero! Honnan indult el a repedés, nem a szélvédő előtti műanyag alól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 MSN-en megbeszéltük. Kacsero! Honnan indult el a repedés, nem a szélvédő előtti műanyag alól? Bal alsó sarokból, de hogy a műanyag alól-e, azt most nem tudom, de holnap megnézem, és rakok fel képet.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nagyon szivesen felajanlom a nemet nyelvtudasom.... Rendben írjuk meg! Csabi jöhetnek a képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 félreértettél, nincs bajom a fogyasztásával, nem szeretnék sem etanolt, sem gázt beletenni. egyszerűen csak a kollégának ajánlottam egy jó autót, de szerintem vesz egy traktort Ne beszélj mellé, mit néztél ki helyette? :) Remélem nem valami öreg romot amit állandóan tákolni kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ne beszélj mellé, mit néztél ki helyette? :D Remélem nem valami öreg romot amit állandóan tákolni kell? :D ááá, nem, az omegát akarja vissza.... :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ne beszélj mellé, mit néztél ki helyette? :) Remélem nem valami öreg romot amit állandóan tákolni kell? :D még nem tudom de 200LE felett kell lennie és nem diesel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Rendben írjuk meg! Csabi jöhetnek a képek! A ragasztó elvált a két üveg között: Kívülről eddig látszik a törés: Belülről a törés vége: Belülről a törés kezdete: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 még nem tudom de 200LE felett kell lennie és nem diesel Sportautót akarsz?Ha meg nem, akkor minek árulod a vektorod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 van pár dolog eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Megjegyzés érkezett a szerbiai videóra a youtube-on: "Opel power :lol: Respect from OpelClubKosova." Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 ááá, nem, az omegát akarja vissza.... :lol: :D B) :D Nem is mindenki vesz pénisznövelőt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nem is mindenki vesz pénisznövelőt! :lol: Amikor család van, már nem szabad m@rháskodni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Amikor család van, már nem szabad m@rháskodni. :D Csak vöröshajúskodni meg ernyőzni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Csak vöröshajúskodni meg ernyőzni? :lol: ott a pont :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Csak vöröshajúskodni meg ernyőzni? :lol: Nincs több kérdésem Vágó úr! :D B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Csak vöröshajúskodni meg ernyőzni? :lol: Autózásról van szó.A vörösözés kétségtelen veszélyes.A siklóernyőzés csak akkor, ha elbszabol valamit! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts