tomi023 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Velem is tárgyalt. :D :) jah a Szent László téren az ablakból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Tegnap (v. tegnap előtt) kollégám C14NZ-én hibakódot villogtattam.Látni kellett volna a srác arcát, mikor elkezdtem széthajtogatni az irodai gémkapcsot! :D Majd újfent látni az arcát, mikor is Udi kb. fejből megmondta a hiba okát! :D Mondom neki, nálunk ez így működik! :) Minden esetre szétkapta a hibás alkatrészt aminek az lett a vége, hogy holnap Udi lesz az aki megcsinálja neki, mert voltak fennforgások. Ma este elugrottam anyuékhoz.Gyerekek, ha valami ócskább autóval megyek, szerintem a futómű atomjaira hullik szét.Izsák és Páhi között volt egy szakasz, ahol az út szó szerint megszűnt létezni.Itt-ott némi aszfaltdarabkák emlékeztetnek rá. Az útjavítást persze megkezdték, kitették a 60-as/40-es/30-as táblákat. Hogy nem tolnák teherbe azt, akiből kijöttek születésükkor!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Útszakasz jeladó és a fólia is van hozzávaló, szerintem megtudom forrasztani a régit és jó lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Útszakasz jeladó és a fólia is van hozzávaló, szerintem megtudom forrasztani a régit és jó lesz. :D Megadtam a tel.számod, Ő nem hívott fel mert egyszerűbbnek látta venni egy bontott cuccot.Lelke rajta, az Ő pénze, az Ő pénztárcája.Kétségtelen, egyszerűbb megoldás.Még ha lényegesen többe is kerül! :D 8e.ft-ért vett Fecónál egyet. Nem is igazi Opeles! :D Főleg nem Corsás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 No problem! :) A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni, dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Tegnap megnézettük a kocsit szervízben - féktárcsa-fékbetét csere szükséges..... grrrrrrrrr.............. nagy összeget emlegettek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Tegnap (v. tegnap előtt) kollégám C14NZ-én hibakódot villogtattam.Látni kellett volna a srác arcát, mikor elkezdtem széthajtogatni az irodai gémkapcsot! :D Majd újfent látni az arcát, mikor is Udi kb. fejből megmondta a hiba okát! :D Mondom neki, nálunk ez így működik! :) Minden esetre szétkapta a hibás alkatrészt aminek az lett a vége, hogy holnap Udi lesz az aki megcsinálja neki, mert voltak fennforgások. Jól visszahívtál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Tegnap megnézettük a kocsit szervízben - féktárcsa-fékbetét csere szükséges..... grrrrrrrrr.............. nagy összeget emlegettek! :D Első és hátsó is? Elsőre kb 30 körül kijön kedveséggel, tudnom kellene a méreteket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Első és hátsó is? Elsőre kb 30 körül kijön kedveséggel, tudnom kellene a méreteket... :) 90-60-90 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 90-60-90 Tudtam, hogy lesz olyan tapír, aki ezzel a poénnal jön... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 No problem! :D A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni, dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D Holnap beszélünk telón.Kicserélni nem nagy művészet, át van már alakítva a felfogatása.Úgymond elő van készítve! :D Jól visszahívtál... :) Miután beszéltem Udival, nem tartottam szükségesnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Miután beszéltem Udival, nem tartottam szükségesnek. :) Látszik kivel dolgozol egy helyen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Látszik kivel dolgozol egy helyen... :D LINK :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 LINK :) Kitaposott tevetalp...alig használt vörös MILF! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Kitaposott tevetalp...alig használt vörös MILF! :D Remegne a kezed ha hozzá kellene érned..... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Remegne a kezed ha hozzá kellene érned..... :) :D :D Nem rugnám le, de nem is 10 pontos a csaj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem rugnám le, de nem is 10 pontos a csaj! :D Bezzeg ha szőrös lenne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Bezzeg ha szőrös lenne! :) A háta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A háta? :D Nem hanem a mejje! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem hanem a mejje! :) Hátulról nem látod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 A Fékrásegítőt megnéztem 4 csavaros a tűzfal felé és két vízszintes csavarral lehet a főfékhengert rászerelni, dob mérete kicsivel nagyobb tehát a pedálokat majd nem kell annyira taposni. Elvileg jó lesz a Corsába. :D Thx a cuccot.Nem pont olyan amilyen elvileg kell, a többi már csak kreativitás kérdése! :D A végén még 236 hűtött lesz elöl! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Thx a cuccot.Nem pont olyan amilyen elvileg kell, a többi már csak kreativitás kérdése! :D A végén még 236 hűtött lesz elöl! :) :D :D Ha tudom, hogy veszel ilyen gépcsodát, nem adtam volna el. Tárcsák vannak még aszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ha tudom, hogy veszel ilyen gépcsodát, nem adtam volna el. Tárcsák vannak még aszem... Ha tudtam volna, hogy a kadett fékrásegítő is bexarik....... Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D Értek hozzá! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ha tudtam volna, hogy a kadett fékrásegítő is bexarik....... Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D Értek hozzá! :) :D ez most melyik autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ha tudtam volna, hogy a kadett fékrásegítő is bexarik....... Most nem aprózom el, komplett Astra fékrásegítő+22-es főfékmunkahenger.Egyik kört mind2 esetben vakolni kell majd.Ha nem jön be, jön a faragás tovább, hogy minden kerékhez külön cső menjen. :D Értek hozzá! :) :D Ne panaszkodjál nekem! :D Amikor tespedt vectrásként itt sírtál, hogy nincs mit rajta hebrákolni....hát tessék, itt a kihívás, leht megint agyalni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts