corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Valamit bénázik vagy valaki bénázik??!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Hát valamit... Ezek mind az ótóid? Ott az aláírásban.... Ja és rájöttem mit akartam... szóval van mostmár "rendes" tehát korlátlan neted?? Milyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Áááááááááááá, még mindig a vogyafone kényére-kedvére vagyok bízva..... :lol: Igen, ezek az autóim, bár a Spartakot még meg kell csináltatni és csak egy hónap múlva lesz a nevemen, mire elintéződnek az ügyek. (még a mamámé volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 dekár! :roll: ...már az, hogy nincs neted! És ótómúzeumot nyitol?? :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Igen + azt is mondták, hogy a GM hány tízezer alklmazottat fog elküldeni 2006 ban, mert nem megy a szekér :lol: Pjoc-nál a pont! Hagánál kimarad a lényeg...! :D Bizony azt mondták, hogy 2008-ig elküldenek 30.000 embert és bezárnak 12 részleget. A 30.000-es leépítéssel a dolgozók 1/4-ét elküldik... ezáltal könnyel leesik a dobogó felső fokáról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Jóvanna, én is hallottam, csak az annyira nem lepett meg, mert azt eddig is tudtam, hogy "sz@rban van a haza"!! Azt viszont nem tudtam, hogy "mi" vagyunk a legnagyobbak!! ...egyenlőre... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ma azt mondta két kollégám, hogy "randa" a Caravan G Astra.....! :shock: A Metálszürkecaravangastra-szekció nevében is megsértődtem helyettetek! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 ...az fekete!! 8) :smt097 üzenem a kollégáidnak!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ma azt mondta két kollégám, hogy "randa" a Caravan G Astra.....! :shock: A Metálszürkecaravangastra-szekció nevében is megsértődtem helyettetek! :lol: :lol: ;) Oszt akkó mi neki a szép? Sannyong délkoreaifosokegyautótolasztervezőkkel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ma azt mondta két kollégám, hogy "randa" a Caravan G Astra.....! :shock: A Metálszürkecaravangastra-szekció nevében is megsértődtem helyettetek! :lol: :lol: :lol: A kolléganőket várjuk egy mámoros Opeltalira, aztán majd jóóóól megbeszéljük velük ezt a dolgot.Én személy szerint odavagyok a G Karavánokért. :roll: Olyan családi.nagy.Van benne hely pl. háromkerekű bringának, meg babakocsinak, meg mittudomén.............. ;) Amúgy Lnézést, hogy nem vittem a Corsát, de előjött egy felettébb bosszantó apró hiba, és amíg nincs megcsinálva, addig nem akarom senkire rávarrni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 ....Ma azt mondta két kollégám, hogy "randa" a Caravan G Astra.....! :shock:.... Hát a hátsó lámpáit én sem nevezném a formatervezés csimborasszójának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Hát a hátsó lámpáit én sem nevezném a formatervezés csimborasszójának :lol: "Néha a kevés a több!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Na de más kombinál sem nagyon láttam még olyan igazi szép hátsó lámpát!! Vagy legalábbis nagyon kéne keresgélni mire találnánk....egy olyan elfogadhatót! Az meg hogy randa.... nem is tudom! Szerintem a Ford Kókusz sem szebb, meg a Golf 4kombija sem! A Megán G Astrának párja, meg a Pögő 306 - 307meg csúnyábbak! Az új Megane komi viszont sztem nagyonott van a szeren, egyolyant még elfogadnék így külsőleg, márha a villámos logója lenne! Szóval én külsőre igenis szépnek tartom az Astra G kombit, meg az F -et is! Mondjuk a dízeltechnológiát fejleszthették volna korábban is ..a fene a pofájukat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 "Néha a kevés a több!" Egyszerűen nem tetszik a nyújtott formája. Na a H Caravan hátsó lámpáiról inkább ne is beszéljünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Egyszerűen nem tetszik a nyújtott formája. Na a H Caravan hátsó lámpáiról inkább ne is beszéljünk :lol: Leginkább a H astra "hogyan rajzoljuk japán autót német tollal" hozzáállásáról ne beszéljünk! :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Na de más kombinál sem nagyon láttam még olyan igazi szép hátsó lámpát!! Vagy legalábbis nagyon kéne keresgélni mire találnánk....egy olyan elfogadhatót! Az meg hogy randa.... nem is tudom! Szerintem a Ford Kókusz sem szebb, meg a Golf 4kombija sem! A Megán G Astrának párja, meg a Pögő 306 - 307meg csúnyábbak! Az új Megane komi viszont sztem nagyonott van a szeren, egyolyant még elfogadnék így külsőleg, márha a villámos logója lenne! Szóval én külsőre igenis szépnek tartom az Astra G kombit, meg az F -et is! Mondjuk a dízeltechnológiát fejleszthették volna korábban is ..a fene a pofájukat! :lol: Nem azért, hogy haza beszéljek, de a 407-es pözsi szerintem elég jól sikerült... az SW (kombi) verzióban! :lol: De nekem az A4-es audik is nagyon tetszenek kombiban... mind a gömbölyű A4-es (a régi A4-es), mind a "kocka". Jaaa... és az új A6 kombi sem gyenge! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Na de más kombinál sem nagyon láttam még olyan igazi szép hátsó lámpát!! Vagy legalábbis nagyon kéne keresgélni mire találnánk....egy olyan elfogadhatót!.... Nekem pl. a C Vectra hátsó lampionjai tetszenek :lol: Vagy az új hármas BMW lámpája szintén. Ha már BMW. Az e30 lámpái igen, az e36 lámpi nem, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Végre megint olyan autót gyártanak majd talán,amelyik kivűl áll minden trenden! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Nekem pl. a C Vectra hátsó lampionjai tetszenek :D Vagy az új hármas BMW lámpája szintén. http://www.bmwpower.hu/magazin/2005-04-21/...mages/2331.jpg[ Ha már BMW. Az e30 lámpái igen, az e36 lámpi nem, stb. Najóóóó de a Béjemvén kííívűűűl! :D :D :D A Bömös nálam külön kategória! Még akkor is, ha a fórumlakók felakasztanak ezért! ;) Nekem a Carina E kombija, és a Passat teli elejű utáni kombija is tetszett még! A C Vectráé nekem nagyon nem jön be, a 4 ajtósé igen, de a kombijééé! :lol: Viszont ha nézted a Zafira képet amit a neki megfelelő topikba linkeltem..... vaoooo! Na olyan lesz az én ótóm, ha cserélem a naffiút! :lol: :lol: ...csak még nem tudni mikor! :wink: ...ja és 150 lótos dízel lesz! 8) Johhny! Nekem a Citromos ótó akkor sem kellene ha ingyé' adnák! De francia autó alaphelyzetből nem kellene! Viszont dizájnolni nagyon tudnak, az tény kérdés! ...bár a GM tudna úgy! Elmentem a General Motors amerikai oldalára,megnéztem az "alom többi kölykét" is... hát mit mondjak??? Nem voltam elragadtatva, télleg igaza volt a TV -nek, nem szép ótókat gyártmostanság a GM!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 ....Najóóóó de a Béjemvén kííívűűűl! :lol: ;) :D A Bömös nálam külön kategória!.... Ménnnnnnnn ? Az is egy avtómárka :lol: Szép "hátsó lámpa kombi autón" volt a témakör :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Azt aki ezt tervezte honnan szalasztották??? :? :shock: "Ellopták" a Bömös X3 - X5 telepjáróját.... vagyis nem sikerült! :lol: Hát nem tudom!.... Sokat már nem akarok linkelni.....pedig lehetne még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Azt aki ezt tervezte honnan szalasztották??? :? :shock: http://www.edmunds.com/media/reviews/top10...c.aztek.500.jpg Azt tudod, hogy egy ilyen Pontiac elég sokáig itt volt Kecskeméten? Fekete volt és nagyon sokszor állt a városháza sarkánál a River Pub előtt délutánonként. Nagggyon csunya verda volt!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ennél csúnyább szerintem nem nagyon van! :vom: :vom: :vom: http://totalcar.hu/tesztek/rodius27xdi/ Ui: le is fikázták rendesen :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Tény, hogy az ámerikaji vövők ízlésvilága kissé nyakatekert.Ezért vannak olyan elb.szott formák a tengerentúlon.De nálam ez a kép mindent vitt.Ez tükrözi a minőséget is! :lol: Bár nem to'm pl. hová tették közben az ajtókat! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Amúgy a kombik mostanság elég jól sikerültek, nekem is azok jönnek be, mióta családom van.De kár vitázni a presztízsmárkák kombijairól, mert azok alapból szépek is, meg jók is, szal ezért olyan drágák. Nekem személy szerint a 307SW nem jön be.A 407SW pedig már nem ugyanaz a kategória, ezt az ára is tükrözi.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts