Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Na végre nekiestem a szerb kamerafelvételnek skacok :D Háááááát ezt meg kell vágni rendesen. :) :D :D Tomi: vizelés közben véletlen maradt bekapcsolva a kamera, vagy szándékosan örökítetted meg ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Na végre nekiestem a szerb kamerafelvételnek skacok :D Háááááát ezt meg kell vágni rendesen. :) :D :D Tomi: vizelés közben véletlen maradt bekapcsolva a kamera, vagy szándékosan örökítetted meg ? :D Csitt!Ne kiabáljál már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Tomi: vizelés közben véletlen maradt bekapcsolva a kamera, vagy szándékosan örökítetted meg ? :) :D :D :D Vágatlanul mehet fel a youtube-ra.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 :) :D :D Vágatlanul mehet fel a youtube-ra.. :D Lehet egy két csontom bánná :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 :) :D :D Vágatlanul mehet fel a youtube-ra.. :D Naaa de gyerekek legyen már bennetek egy kis együtt érzés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Naaa de gyerekek legyen már bennetek egy kis együtt érzés! Bennem van és az én kezemben a felvétel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Naaa de gyerekek legyen már bennetek egy kis együtt érzés! Mié? Nehogymá Neked is jó legyen... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Engem is elkapott a göthösség - de csak azért se mentem táppénzre! leutóbb is levontak a fizumból 30 ezer forintot 3 napra. :D De nem azért, mert ennyi a napi bérem, sőőőőőt! Nem is értem..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Engem is elkapott a göthösség - de csak azért se mentem táppénzre! leutóbb is levontak a fizumból 30 ezer forintot 3 napra. :D De nem azért, mert ennyi a napi bérem, sőőőőőt! Nem is értem..... :) Én is így kezdtem, de mikor már jártányi erőm alig volt csak maradt a táppénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Lehet egy két csontom bánná :) :D Most nemmind1?Úgy is beteg vagy! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Most nemmind1?Úgy is beteg vagy! :) :D Már gyógyulok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Abszolút nagypapás!De ennyire? Várjál 10 másodpercet míg ki szállok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Már gyógyulok :D :D ........de még beteg vagy!Akkor meg? :D Mi baj lehet? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Abszolút nagypapás!De ennyire? Az első kör az ijesztően lassú volt, de aztán beleadott apait-anyait :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Losi! Te jóóó ég,hogy szóóól az a kvatróóóóóó :) Valószínűleg nem gyorsabbak a mai csúcs-raligépeknél a stopperrel szemben, ellenben biztos vagyok benne, hogy sokkal erősebbek, egyszerűbbek, nyersek és ezért összehasonlíthatatlanul kezelhetetlenebbek bármelyik WRC-nél. És - eretnekség vagy sem - nem hiszem, hogy bármelyik, mai gépekhez szokott pilóta képes lenne velük így autózni, mint azok, akik alatt megszülettek, kiteljesedtek majd kihaltak. Ezt csak ők tudták, tán tucatnyian, hihetetlen egyensúlyérzékkel táncolva a penge élén egy kőbunkóval hadonászva. Iszonyat, milyen tudás lehet ezekben a fejekben-karokban-lábakban, csak a felét, csak a felét kérem... :D FUCK KEN BLOCK!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Losi! Te jóóó ég,hogy szóóól az a kvatróóóóóó :) A B csoport utcai autókról szólt, amik b@szott erősek voltak.Egy darabig futottak, de mivel elég sok haláleset fűződött hozzá, egy idő után betiltották. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 A B csoport utcai autókról szólt, amik b@szott erősek voltak.Egy darabig futottak, de mivel elég sok haláleset fűződött hozzá, egy idő után betiltották. :) Ájno,ájno,de az hang akkor is láw! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ájno,ájno,de az hang akkor is láw! :D Amikor volt itt Kméten a Latyak pályán az a Rally-s rendezvény, volt egy ilyen.S, élőben brutál volt ahogyan szuszogott, fújtatott, visított.Iszonyat volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 :) :D Hiányzik a viva logo a felső sarokból :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Gepárd! Iitthon miért nem tudok belépni vajh' a csillagködbe?A céges gépről símán megy, itthonról többszöri F5-tel is azt írja ki, hogy hiba történt. Mit állítsak át a Firefoxon, mert gyanítom a böngésző "viccel". Amúgy csak ennél az oldalnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 :) :D Azt azért tegyük hozzá hogy itt már jelentkezett a Jelen hatása! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Azt azért tegyük hozzá hogy itt már jelentkezett a Jelen hatása! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Gepárd! Iitthon miért nem tudok belépni vajh' a csillagködbe?A céges gépről símán megy, itthonról többszöri F5-tel is azt írja ki, hogy hiba történt. Mit állítsak át a Firefoxon, mert gyanítom a böngésző "viccel". Amúgy csak ennél az oldalnál. Megoldás: -Eszközök-Beállítások-Biztonság-Webhelyjelszavak megjegyzése-kikapcsolás= Láss csodát, sikerült belépnem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts