J0hnny Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Meg ugye dízelnél elektronika? Leülhetsz! 1-es! Elvakult benzines... :) Meg a tanknak mi köze az műszerfal elektronikához? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 A világ legrövidebb meséje: Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt: - Leszel a feleségem? A lány azt mondta: -NEM! A fiú ezután boldogan élt, horgászni, siklóernyőzni járt a barátaival, sört vedelt és akkor szellentett, amikor csak akart. Jééééé,ez én vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Meg a tanknak mi köze az műszerfal elektronikához? :D Tank: Műszerfal: Nincs kapcsolat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Jééééé,ez én vagyok! :D .......közben pedig sunáról álmodott...... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 .......közben pedig sunáról álmodott...... :) :) :D ..de közben nem volt rajta fojtógyakörv. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Meg a tanknak mi köze az műszerfal elektronikához? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Látom nektek sem a szomszédotok a diló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 ..de közben nem volt rajta fojtógyakörv. :D Azé' jó ha van egy B 747 a háznál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Tank: http://www.haborumuveszete.hu/rovatok/fegy.../merkava4_1.jpg Műszerfal: http://autohifi-tuning.shp.hu/hpc/userfile...lastragkrom.jpg Nincs kapcsolat! :) Biztos lehet találni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Azé' jó ha van egy B 747 a háznál! :D "Te csak ne bámuld más nő sonkáit! Ha az enyém nem elég, akkor még növesztem!" :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Srácok nem tudna valaki egy fuvart vállalni Kecskemétről az Árpibácsihoz? valamikor kora d.e. remélem addigra készlesz és be is érek. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ianaa Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Itt klubbon belül elég igényesek vagyunk ami a szerelőket illeti (korzások egy lépést hátra! :D ) .Az ajánlott Úriember is klubtag, és szintén egyhetes géasztrája van.Számot hiába adnék, nap közben nem veheti fel.Keresd meg személyesen. :) Köszi szépen!!!!Nem engedem,h bárki hozzá nyúljon a kicsi kocsimhoz!Majd megkeresem!Még egyszer köszönöm az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 ...(korzások egy lépést hátra! :D )... Most miért? Mi bajod a kábelkötegelővel? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Srácok nem tudna valaki egy fuvart vállalni Kecskemétről az Árpibácsihoz? valamikor kora d.e. remélem addigra készlesz és be is érek. Köszi Ma mégse holnap d.e. a köv időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Most miért? Mi bajod a kábelkötegelővel? :) :D :D A kötegelő egy dolog.A kerti slag!Na aaz! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ma mégse holnap d.e. a köv időpont. Csörögj rám, itthon vagyok táppénzen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Csörögj rám, itthon vagyok táppénzen. Jobbulást... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Jobbulást... :D Rám férne már. Szombaton kezdődött, és gondoltam pár nap alatt lezajlik. Aztán ma eljutottam arra a pontra, hogy az orvostudomány segítségét kérjem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Rám férne már. Szombaton kezdődött, és gondoltam pár nap alatt lezajlik. Aztán ma eljutottam arra a pontra, hogy az orvostudomány segítségét kérjem. :) Lehet, azzal kellett volna kezdeni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Lehet, azzal kellett volna kezdeni... :) :D Nem bízik a kuruzslókban...... :D :D jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nem bízik a kuruzslókban...... :) :D jobbulást! Végy egy pici gryzli medve szemöldökét majd tégy hozzá 2darab fehér cápa pikkelyt és kell még komodói sárkány gyík nyála!Tetszés szerint ízesíthető eme tea!Jobbulást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Rám férne már. Szombaton kezdődött, és gondoltam pár nap alatt lezajlik. Aztán ma eljutottam arra a pontra, hogy az orvostudomány segítségét kérjem. :) Én vasárnap este kötöttem ki az SBO-n.Mivel már reggel is 39.4-el indítottam, aztán sikerült átlag 37 körül tartani, majd vasárnap este nekierősödött, mondom facom.Úgyhogy én is antibiotikumon élek.Most már a kisebbik lány is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Én vasárnap este kötöttem ki az SBO-n.Mivel már reggel is 39.4-el indítottam, aztán sikerült átlag 37 körül tartani, majd vasárnap este nekierősödött, mondom facom.Úgyhogy én is antibiotikumon élek.Most már a kisebbik lány is.... :) Én szombat délután óta küzdöttem. Tegnap már feladtam és csak elmentem íratni lószérumot. Úgy fest makacsabb ez a valami, mint a szokásos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 ARAB DIÁK LEVELE ÉDESAPJÁNAK "Drága Apu! Berlin csodálatos város, az emberek kedvesek, és nagyon jól érzem magam itt. De szégyellem magam, hogy az egyetemre egy színarany Ferrari 599 GTB-vel járok, mikor az összes tanár és diák vonattal jár. Fiad, Nasser" "Imádott Fiam! Átutaltam húszmillió dollárt a bankszámládra. Ne hozz szégyenbe minket! Vegyél egy vonatot te is. Ölel, Apád" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Végy egy pici gryzli medve szemöldökét majd tégy hozzá 2darab fehér cápa pikkelyt és kell még komodói sárkány gyík nyála!Tetszés szerint ízesíthető eme tea!Jobbulást! :) Sajna nekünk ezek hiányoznak a háztartásunkból. Esetleg tudsz adni? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts