mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kérdezni kérdezni kérdezni, ezt mondta anyukám is ha nem értesz valamit fiam KÉRDEZZZ... :D http://www.youtube.com/watch?v=6OuJWTcLluo :) :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 ne mennyééé már ennyivel egy f-el, de komolyan..... Ennyi tartalék nincs a gyári futóműben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Ennyi tartalék nincs a gyári futóműben? :D hát kanyarban FŐLEG ne menjen kétszázzal :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ianaa Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Sziasztok! Kecsón tud valaki egy nagyon jó villamossági szerelőt????????? Menet közben elment az elektronika és a szervó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 hát kanyarban FŐLEG ne menjen kétszázzal :D :) :) :D Csak beton futóművel! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Csak beton futóművel! :D Néha az sem elég :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Néha az sem elég :) Általában pályán szokta kinyomni szegény Fx szemét. :) Sziasztok! Kecsón tud valaki egy nagyon jó villamossági szerelőt????????? Menet közben elment az elektronika és a szervó :D Ha Opelről van szó, vidd ki a szekeret a Szegedi úton lévő Opel szalonhoz, és keresd Subucz Balázst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Gepárd! Nézd csak meg az adatlapon az uccsó képeket!!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ianaa Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Általában pályán szokta kinyomni szegény Fx szemét. :D Ha Opelről van szó, vidd ki a szekeret a Szegedi úton lévő Opel szalonhoz, és keresd Subucz Balázst. 1,7-es astra!Megbízható???Számot tudnál adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Gepárd! Nézd csak meg az adatlapon az uccsó képeket!!! :D :) fészbúkozni kéne :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Én sem toltam még neki 180 fölé. Mikor megvettem, elhoztam, akkor kipróbáltam a 180-at a Vadkert-Kőrös egyenesben. Nem direkt, egyszerűen előztem egy kocsisort és...... :D Ottmaradt a lábam a gázon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Sziasztok! Kecsón tud valaki egy nagyon jó villamossági szerelőt????????? Menet közben elment az elektronika és a szervó :D Szia! Benzines? C corsa? Ha igen akkor próbáld meg, hogy nem tankolod teljesen teli, és figyeld! Főnökünk corsájának is az a baja. Gepárd! Nézd csak meg az adatlapon az uccsó képeket!!! :) :D Hát nem tudok szóhoz jutni..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Szia! Benzines? C corsa? Ha igen akkor próbáld meg, hogy nem tankolod teljesen teli, és figyeld! Főnökünk corsájának is az a baja. :) Már Te sem olvasol vissza? :D 1,7-es astra!Megbízható???Számot tudnál adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ianaa Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Szia! Benzines? C corsa? Ha igen akkor próbáld meg, hogy nem tankolod teljesen teli, és figyeld! Főnökünk corsájának is az a baja. Hát nem tudok szóhoz jutni..... :D g astra diesel 1.7 es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 :) Már Te sem olvasol vissza? :D Mióta cyber gyerek lett azóta sémmi ilyen! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 :D Már Te sem olvasol vissza? :D Vazze a kérdés előbb volt, mint az, hogy traki... :P Meg ugye dízelnél elektronika? Nem vissza, hanem előre nem olvastam. :) :D Mióta cyber gyerek lett azóta sémmi ilyen! :D :D Cybergyerek, én? Te meg lökösdesigner! :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Vazze a kérdés előbb volt, mint az, hogy traki... :) Meg ugye dízelnél elektronika? Nem vissza, hanem előre nem olvastam. :D :D Cybergyerek, én? Te meg lökösdesigner! :P :) Igen az vagy vagy nem!Akkor nem!Akkor menjél akkor!De egyébként az vagy mert mióta új telefonod ami okosabb mint te! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Igen az vagy vagy nem!Akkor nem!Akkor menjél akkor!De egyébként az vagy mert mióta új telefonod ami okosabb mint te! :) Te figyelj, a doki nem mondta, hogy esetleg lesz valami szövődmény? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Te figyelj, a doki nem mondta, hogy esetleg lesz valami szövődmény? :D Miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 1,7-es astra!Megbízható???Számot tudnál adni? Itt klubbon belül elég igényesek vagyunk ami a szerelőket illeti (korzások egy lépést hátra! :D ) .Az ajánlott Úriember is klubtag, és szintén egyhetes géasztrája van.Számot hiába adnék, nap közben nem veheti fel.Keresd meg személyesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Miért is? Mert szerintem beteg vagy. :D :) :) Losinak: A világ legrövidebb meséje: Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt: - Leszel a feleségem? A lány azt mondta: -NEM! A fiú ezután boldogan élt, horgászni, siklóernyőzni járt a barátaival, sört vedelt és akkor szellentett, amikor csak akart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Mert szerintem beteg vagy. :D :) :) Losinak: Ezt szeretném ha kicsit jobban kifejtenéd!És ígérem nem fogom megtorolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Losinak: :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Ezt szeretném ha kicsit jobban kifejtenéd!És ígérem nem fogom megtorolni! :) Vazze ez nem borsó, azt kell kifejteni. :D :) PÜ Turcinak is meg Losinak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Losinak is. re. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts