Udi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kezdetben a Flextek jobb és stabilabb volt a kütyünél, sőt a logolnom is kellett Flextekkel. :) Teszterként nekem volt összehasonlítási alapom (Flextek, Hunflex, E85Power), ha nem javult volna a kütyü akkor most sem lennék pozitív. :) Még egy kis apró gond van a kütyüvel nem tudom elérni azt a végsebességet amit a Flextekkel tud az Fx, GPS-el mérve 25 km/h-val tud kevesebbet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Losi! Nálam vannak a mosóporok, amit Dini Neked hozott... majd jössz érte Oks.Thx.Majd csörgök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kezdetben a Flextek jobb és stabilabb volt a kütyünél, sőt a logolnom is kellett Flextekkel. :D Teszterként nekem volt összehasonlítási alapom (Flextek, Hunflex, E85Power), ha nem javult volna a kütyü akkor most sem lennék pozitív. :) Még egy kis apró gond van a kütyüvel nem tudom elérni azt a végsebességet amit a Flextekkel tud az Fx, GPS-el mérve 25 km/h-val tud kevesebbet. :D mennyi most, mennyi volt korábban ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 mennyi most, mennyi volt korábban ? :D Nyélgázon futotta a 215km/h-t! :P Most meg.....pffff..... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Pontosítok 216 km/h volt :) :) most csak 191-et tud. Egyszer rossz beállítással 9250 rpm-et is elérte 1-2-ben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Pontosítok 216 km/h volt :P :D most csak 191-et tud. Egyszer rossz beállítással 9250 rpm-et is elérte 1-2-ben. :D Mér' nem elég neked az a 191?? :) Az enyém gyárilag tudja a 215km/h-t, de még egyszer el nem toltam neki.Talán egyszer egészen 190-ig, és ott elég is volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Mér' nem elég neked az a 191?? :D Az enyém gyárilag tudja a 215km/h-t, de még egyszer el nem toltam neki.Talán egyszer egészen 190-ig, és ott elég is volt. :) Én sem toltam még neki 180 fölé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Mér' nem elég neked az a 191?? :D Az enyém gyárilag tudja a 215km/h-t, de még egyszer el nem toltam neki.Talán egyszer egészen 190-ig, és ott elég is volt. :) Szeretne egyszer egy zsíros csekket befizetni a sünöknek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szeretne egyszer egy zsíros csekket befizetni a sünöknek! :D Ilyen kapcsolatrendszerrel kizárt! Majd kiderül, hogy nemzetbiztonsági érdek miatt kellett annyival mennie amennyivel ment! :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ilyen kapcsolatrendszerrel kizárt! Majd kiderül, hogy nemzetbiztonsági érdek miatt kellett annyival mennie amennyivel ment! :D :D :) Meg amúgy is rendőrautó nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Csabi, valami nem smakkol.Újfent megnéztem a bimmereket, és 2005 évjáratban 3M alatt nincs verda.Szerintem a sógorod egy 96 környéki E39-t vett.Azok voltak tiptroniccal, ilyen 9K körüli irányárakon. Egyébként Thx a mosópor fuvart. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Csabi, valami nem smakkol.Újfent megnéztem a bimmereket, és 2005 évjáratban 3M alatt nincs verda.Szerintem a sógorod egy 96 környéki E39-t vett.Azok voltak tiptroniccal, ilyen 9K körüli irányárakon. Egyébként Thx a mosópor fuvart. :) Lehet igazad van, de nekem a sógi aztat mondta, hogy 2005-ös... :) na mind1... Amúgy kellett dícsérnem a technikát, délután városba menet, újra szórakozott... valszeg a kábel köteggel lesz gond, mert megmozgattam, és néha sikerült úgy, hogy működött minden rendesen... GT-nél is voltam,megsasoltam az ifjoncot is, Ő meg meghekkelte a kipuffot, most újra csendes a gépsas... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Egyébként Thx a mosópor fuvart. :D Na erről én lemaradtam.... Viszont azt látom, hogy már javulgatsz, mert kicsit itt is vagy. Bazsinak kösz a pénteki szerelést, jó sokáig el tökölődtünk, de van "tévé újra". Persze Udival majd egy sort kell még okoskodnunk, hogy mobiltelefon+laptop kombóval is működjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Lehet igazad van, de nekem a sógi aztat mondta, hogy 2005-ös... :) na mind1... Amúgy kellett dícsérnem a tecnikát, délután városba menet, újra szórakozott... valszeg a kábel köteggel lesz gond, mert megmozgattam, és néha sikerült úgy, hogy működött minden rendesen... GT-nél is voltam,megsasoltam az ijoncot is, Ő meg meghekkelte a kipuffot, most újra csendes a gépsas... :D Híííjjjjjjjjjjazannyát pedig de jó Dragsteres hangja volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Na erről én lemaradtam.... Viszont azt látom, hogy már javulgatsz, mert kicsit itt is vagy. Bazsinak kösz a pénteki szerelést, jó sokáig el tökölődtünk, de van "tévé újra". Persze Udival majd egy sort kell még okoskodnunk, hogy mobiltelefon+laptop kombóval is működjön. Ne csináljjad má azagyadat cyber gyerek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Na erről én lemaradtam.... Viszont azt látom, hogy már javulgatsz, mert kicsit itt is vagy. Kb. a szokásos volt a menetrend.Jött, ledöntött, majd 24 óra múlva ha nem is kutya bajom, de jelentősen jobbultam.Igaz a dódszer amit kaptam amolyan lórúgás kategória.Napi 1! :D Mosópor eksön lenne, csak össze kellene írni, hogy kinek mennyi kell, és Dini intézi. :) Viszont a csillagködön picit elakadtam.Mikor tudom elkezdeni fejleszteni a hadsereget?A tudomány már folyamatban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Mosópor eksön lenne, csak össze kellene írni, hogy kinek mennyi kell, és Dini intézi. :D Na jah, beszéltem ma Dinivel, és mondta, ha kb. 30 db összejönne, akkor már hozná is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Meg amúgy is rendőrautó nem? :D A kütyü sorszáma 007 ez sem véletlen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kacsero! Kábelköteget jó alaposan át kell bogarászni mert a log alapján volt olyan időszak amikor a lambdaszonda jele is tökéletes volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Pontosítok 216 km/h volt :) :) most csak 191-et tud. Egyszer rossz beállítással 9250 rpm-et is elérte 1-2-ben. :D ne mennyééé már ennyivel egy f-el, de komolyan..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kacsero! Kábelköteget jó alaposan át kell bogarászni mert a log alapján volt olyan időszak amikor a lambdaszonda jele is tökéletes volt. :D Igen, valószínű, hogy ott lesz a geb@sz, mert mozgatásra, van amikor tökéletesen működik minden, de menet közben meg elmegy... :D Majd mondom Bazsinak, biztos örülni fog... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Majd mondom Bazsinak, biztos örülni fog... :D :P Hát még te, mikor meglátod a motortéri kötegedet kiterítve a garázsban! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hát még te, mikor meglátod a motortéri kötegedet kiterítve a garázsban! :D :) :) Haj jaj! :D :P :D Ha nem figyel még a műszerfal is kiugrik, főleg ha másik "elvetemült" is ott kószál! (az az Udi Master!) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Na jah, beszéltem ma Dinivel, és mondta, ha kb. 30 db összejönne, akkor már hozná is :) Én pl erről nem is tudtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Én pl erről nem is tudtam... :D Kérdezni kérdezni kérdezni, ezt mondta anyukám is ha nem értesz valamit fiam KÉRDEZZZ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts