Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Johnny ha jössz Csabihoz csörgess + itt vagyok a közelben...THX :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 :D :) Figyel a részletekre :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Johnny ha jössz Csabihoz csörgess + itt vagyok a közelben...THX Köszönjük Emese nincs több kérdésünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Figyel a részletekre :D :) Ritkán olvas vissza, de akkor is rosszul... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Ha valami gebsaz van, majd szóltok! :) Szóltunk... :D Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani.. Joee csinált 1 LOG-ot, majd elküldöm Gabinak,hogy kiértékelje. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Szóltunk... :) Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani.. Joee csinált 1 LOG-ot, majd elküldöm Gabinak,hogy kiértékelje. :) Amíg nincs jó lambda nem várhatunk jó eredményeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Szóltunk... :) Thx Joee-nak a beállítást, J0hnnynak meg a telefonos segítséget... majd kiderül hogy sikerült beállítani.. Joee csinált 1 LOG-ot, majd elküldöm Gabinak,hogy kiértékelje. :) Igazán nincs mit! :D Majd szólj, ha valamit állítgatni kell még. Logot elküldtem mailben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Amíg nincs jó lambda nem várhatunk jó eredményeket... :D Az a baj, hogy nem tudni, 100%-osan, hogy car a lambda... Igazán nincs mit! :) Majd szólj, ha valamit állítgatni kell még. Logot elküldtem mailben. Megkaptam, Thx! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Ezé van Bazsinak valami nagyon szuper progija ami olyan mint a boszorkánynak az üveggömb!Bazsitól csak egy jelszót kér semmi hókusz-pókusz azt má mutatja is hogy mi van!Komolyan ha nem hiszed menj el hozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az a baj, hogy nem tudni, 100%-osan, hogy car a lambda... Meleg motornál ad elég feszt ki magából vagy nem? Ha nem, akkor csere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az a baj, hogy nem tudni, 100%-osan, hogy car a lambda... Megkaptam, Thx! :D Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni. Hamár a P.K. nem ment el akkor te menj G.T.hez!De ha ős e jutna semmire azért még ugorj el S.B.hez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Meleg motornál ad elég feszt ki magából vagy nem? Ha nem, akkor csere! Passz, de majd megnézetem... Én elmennék G.T.hez, ő meg tudja nézni. Jaja, majd elgurulok hozzá a 7en... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hamár a P.K. nem ment el akkor te menj G.T.hez!De ha ős e jutna semmire azért még ugorj el S.B.hez! :D Látom, még lázas vagy, eléggé félre beszélsz... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Látom, még lázas vagy, eléggé félre beszélsz... :D :) Lehet de dekódoltad így az üzenet elérte célját! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy : "A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy : "A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D Az alacsony pontot most beállítottuk, de az is jobb lett volna ha indítás nélkül sikerült volna. Nem tudom addig miért nem kommunikált a kütyü a laptoppal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Na a lényeg!Itt nem Johnny gondolkodásával van baj!A kép láttán arra a szerény ám de pontos diagnózis felállítására jutottam(minden sértegetés nélkül)hogy Johnny testvérünk piciny agyát a felgyülemlett férfi ivarsejtek nyomják! :D :o :) :) :D Nna ezért nem szívok most télen etanolos kütyükkel.Ha jönnek MAJD a tartós pluszok, majd újra felesben tankolom.Amíg fel nem emelik az etanol árát is pof.......(bocsánatmoderátorÚR! :D ) arcátlanul, pimaszul magasra! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Gabi válaszolt annyit a LOG-ra, hogy : "A motorhőmérséklet szinte biztosan rosszul van beállítva." :D Az alacsony pontot most beállítottuk, de az is jobb lett volna ha indítás nélkül sikerült volna. Nem tudom addig miért nem kommunikált a kütyü a laptoppal. Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Tomi! Valamelyik nap mész Pestre? Esetleg úgy, hogy felvinnéd Futó Gabihoz az omegát, Budaörsre 1 beállításra!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :D Így van... írta is Gabi, hogy fel kéne vinni az omegát, 1 beállításra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Nem a kütyü a rossz...erről már többször is megbizonyosodtunk, hanem mi nem állítjuk be jól! :D Ez is egy szempont végül is! :) Udi is jóóó sokszor nemjól állította be! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Ez is egy szempont végül is! :D Udi is jóóó sokszor nemjól állította be! :) Udinál is kiderült, hogy nem a kütyü volt a rossz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Udinál is kiderült, hogy nem a kütyü volt a rossz! :) Hanem a beállítás, már leírtad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hanem a beállítás, már leírtad! :D Volt ott durvább dolog is,ha jól rémlik, pl nem megfelelő ECU az SI-hez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts