Gepard Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Én azért szeretem a havat, meséljetek milyen volt az évzáró buli???? :smt026Jó volt, jót ettünk, ittunk, dumcsicsuztunk. Sokat röhögtünk is, főleg a tejszínhabos fagyin...... (igaz J0hnny ?) Reméljük a következőn, már te is részt tudsz venni. A hófogó tálcákat nekem is elő kéne keresnem, tavaszal jól elraktam.....valahova.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Lámlám.Egy földi! :mrgreen: http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...wprofile&u=2019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Amúgy ezzel a téligumicsere és tsai dologgal én is bajban vok, mert a GSI alatt a fehér nyári papucsai vannak, aztán ma éppen próbálgattam a határait, és valljuk be őszintén elég gyorsan sikerült megtalálni.Szal most bajban vok, mert egyenlőre max. 2db téli gumi beszerzésére van keret.Aztán a maradékot meg majd decemberben pótolom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Szal most bajban vok, mert egyenlőre max. 2db téli gumi beszerzésére van keret. :lol:Szóljá vazze, megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Szóljá vazze, megoldjuk. Gyere msnre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Én azért szeretem a havat, meséljetek milyen volt az évzáró buli???? :smt026 hidegben odaérős, kicsit eltévedős, a melegben sokat evős, beszélgetős, elköszönős, hazafelé rágógumikeresős az ülés alatt ugye Johnny :lol: szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Gyere msnre. Hát erről jól lemaradtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Hát erről jól lemaradtam. Sem'baj, a délelőtt folyamán Joee cartárs hathatós segítségével megoldódott a dolog.Semperit Direction Grip, 185/60-14, igaz használt, de használható állapotban.Mindezt "csak" 16e.-ért.Most örülök.De nagyon. Amúgy a marso.hu-n egész jó véleménnyel voltak erről a gumiról, függetlenül attól, hogy náluk jelenleg nem lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ma reggel főnökkel jól indult a meló. Elindultunk reptér felől a klub petrolhoz tankolni. Odafele nyomtunk egy 180 fokos fordulót rögtön a vasút után, 10 perccel később visszafelé egy majdnem 360 sikerült : :shock: Hát nem voltam nyugodt ezek után mikor kifordultunk a főútra(44es)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Sem'baj, a délelőtt folyamán Joee cartárs hathatós segítségével megoldódott a dolog.Semperit Direction Grip, 185/60-14, igaz használt, de használható állapotban.Mindezt "csak" 16e.-ért.Most örülök.De nagyon. Amúgy a marso.hu-n egész jó véleménnyel voltak erről a gumiról, függetlenül attól, hogy náluk jelenleg nem lehet kapni. Semperit-et kapott Reni Uno-ja is. Bár ott nem hiszem, hogy túl nagy igénybevétellel kell számolni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Sziszi, Speed, a hirdetést az eladó topicba írjátok, mielőtt kimoderálnak benneteket. (és csak egyszer, mert még sárga lapot is adhatnak érte) Köszi az észrevételt... de mivel én Kecskeméten vagyok... és elsősorban a szekció társaknak ajánlottam, gondoltam beírom ide is... és legfőképp azért mert én nem olvasok más topic-ot és nekem soha nem tűnne fel, ha ott van ilyen. GOndoltam itt hatékonyabb... szembetűnőbb... Szóval ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Én részemről nagyon örülök a hónak! :lol: :supz: Szeretem... és szeretek ilyenkor autózni... főleg este a szakadó hóesésben... nagyon hangulatos! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Jó a hó csak kevés esik mostanában :lol: Jó lenne kipróbálni mit is tud a Vectra az ABS-en kívűl :lol: Pénteken meet? 19:30 hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Jó a hó csak kevés esik mostanában ;) Jó lenne kipróbálni mit is tud a Vectra az ABS-en kívűl :lol: Pénteken meet? 19:30 hol? Valóban kevés a hó :D Ilyankor szeretem amikor leesik, de azt nagyon úúútálom mikor olvad. Részemről OK a péntek. A hely meg mind1 csak enni is adjanak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 És mikor lesz a vadkerti kajázás?..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Ha már a hangulatnál tartunk: Este szakadó hó én meg a kandalló előtt, a hintaszékemben ülve, szivarozva és wiskhy-t kortyolgatva nézem a meleg szobából. Szerintem... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 hehhe..cserepes a szám.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 hehhe..cserepes a szám.. :lol: :lol: "...tegyál rá hullámpalát...." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 :lol: :lol: :lol: Jééé! Most mondják a TV -ben.. a General Motors a legnagyobb autókonszern a világon!! Én aszittem a Ford a legnagyobb, és a Toyota a második! :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 :lol: :lol: ;) Jééé! Most mondják a TV -ben.. a General Motors a legnagyobb autókonszern a világon!! Én aszittem a Ford a legnagyobb, és a Toyota a második! :oops: :oops: :oops: Igen + azt is mondták, hogy a GM hány tízezer alklmazottat fog elküldeni 2006 ban, mert nem megy a szekér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Sziasztok. Úgy irigyellek benneteket. Tényleg minden szekciókezdet ilyen nehéz?????Vagy csak türelmetlen vagyok??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Sziasztok. Úgy irigyellek benneteket. Tényleg minden szekciókezdet ilyen nehéz?????Vagy csak türelmetlen vagyok??? Csak lelkes emberek kellenek, aztán megy minden.De mi is csak 5-en kezdtük, aztán mára már egész szép számmal vagyunk az osztálynaplóban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Sziasztok. Úgy irigyellek benneteket. Tényleg minden szekciókezdet ilyen nehéz?????Vagy csak türelmetlen vagyok??? Minden kezdet nehéz, a mi szekciónk is nehezen indult, és a megalakulás napjáig az ötödik tagot, Tomi023 nem is ismertem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Minden kezdet nehéz, a mi szekciónk is nehezen indult, és a megalakulás napjáig az ötödik tagot, Tomi023 nem is ismertem. Akkor jó, mert Én egy tagot sem ismerek még személyesen 8) Ja, de I-S-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 ...és tegnap adtam oda a jelentkezési ívet az egyik leendő tagunknak!! :lol: :wink: Holnap meg megyek a fórumot beállítani, mert valamit bénázik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts