J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 (télen drága a virág) :D :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Na miután Kacsero sikeresen haza fuvarozott amiért hálás köszönet 39fokos lázzal kezdtem el az újévet!Nyilván mert Megérdemlem!Buék mindenkinek meg világ béke :D mert ugye ez is fontos Igazán nincs mit... és jobbulást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 J0hnny! Jó már a laptopod? Kellene LOG-ot csinálni a kütyüről, mert egyre carabbul indul ebben a hidegben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 J0hnny! Jó már a laptopod? Kellene LOG-ot csinálni a kütyüről, mert egyre carabbul indul ebben a hidegben... :D benzin+lambda Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 J0hnny! Jó már a laptopod? Kellene LOG-ot csinálni a kütyüről, mert egyre carabbul indul ebben a hidegben... :D Állítani tudok rajta, logot nem tudok csinálni, nem cseréltem ki a céges akksiját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Lambda témában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Má megin az az assistant!Joee ez nekem is jár?! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 benzin+lambda Benzint tankoltam rá,de akkor is nehézkesen indul... Lambda csere meg most nem jön össze... :D Állítani tudok rajta, logot nem tudok csinálni, nem cseréltem ki a céges akksiját. Nem tudom, hogy az állítás mennyire befolyásolná, meg hogy tudnánk-e,hogy merre is kell állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Má megin az az assistant!Joee ez nekem is jár?! :D :) Hééé...nem assistantról van most szó! :P NEKED A SZÁD JÁR :) :D nem robbantam le, semmi gond nincs az omival, csak az átalakíttó miatt nem indul pöccre... ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hééé...nem assistantról van most szó! :) nem robbantam le, semmi gond nincs az omival, csak az átalakíttó miatt nem indul pöccre... ennyi :D Jaaaa bocsi! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Benzint tankoltam rá,de akkor is nehézkesen indul... tehát javult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 :) :) :D Ezt erősítsd már meg úgy is, hogy felhívsz vagy a szemembe mondod! Érdekes módon face to face már senkinek nincs ekkora szája, mint itt. :D Lassan itt lesz az ideje, hogy leosszalak, bár eddig nem tettem, de mikor már valaki ennyire látványosan hisztizik, az nálam is kiveri a biztosítékot. Én bírlak ember, de légy oly kedves ne itt éld ki magad, és jöjj a te megmondtad dumával.Ez nem a TE fórumod, nem a TE témád, nem a saját tulajdonod, csak megbízást teljesítesz, semmi több.Én megértem, hogy TE és Gepárd vagytok érte a felelős, de ez esetben túllőttél a célon.Az égvilágon senki nem kért meg rá, hogy bármit is bárhova átrakj.Az önkényes dolgok meg nekem NEM jönnek be.Semmi olyan nem történt ami a fórum szabályzatával ellentétes lett volna, ez a téma 7 évig megvolt az ilyen xarakodások nélkül is, és láss csodát, működött. Szóval ha gondold, nyiss még egy témát magadnak is, meg még a tököm tudja miért, mert az NEKED, nem tetszik, aztán irkálj saját magadnak oda. Ha szükséges, ezt a következő meeten a többiek előtt fogom a szemedbe mondani. Úgy gondolom, eddig soha nem szóltam bele abba amit csinálsz vagy bárki más dolgába, mert nem az én dolgom. Voltak hullámvölgyeid, ott voltam és próbáltam segíteni amennyire tudtam.De rá kell jöjjek, te annyira meggyőződéses EGO vagy, hogy úgymond baxhatom az érveimet meg minden mást, mert te máshogy gondolod.Én erről nem tehetek, a jószándék megvolt, és a továbbiakban is meglesz ha szükség van rá. De most már picit fékezzél, nézz körül és vond le a szükséges konzekvenciákat mert elrohan melletted a saját életed, és akkor már hiába fogod mondogatni, hogy te megmondtad, és más ehhez hasonló bölcseletek mert baxhatod majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az ilyen dolgoknak is kellene egy topik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az ilyen dolgoknak is kellene egy topik! :D Vagy a következő Blitzen egy ring.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Lassan itt lesz az ideje, hogy leosszalak, bár eddig nem tettem, de mikor már valaki ennyire látványosan hisztizik, az nálam is kiveri a biztosítékot. Én bírlak ember, de légy oly kedves ne itt éld ki magad, és jöjj a te megmondtad dumával.Ez nem a TE fórumod, nem a TE témád, nem a saját tulajdonod, csak megbízást teljesítesz, semmi több.Én megértem, hogy TE és Gepárd vagytok érte a felelős, de ez esetben túllőttél a célon.Az égvilágon senki nem kért meg rá, hogy bármit is bárhova átrakj.Az önkényes dolgok meg nekem NEM jönnek be.Semmi olyan nem történt ami a fórum szabályzatával ellentétes lett volna, ez a téma 7 évig megvolt az ilyen xarakodások nélkül is, és láss csodát, működött. Szóval ha gondold, nyiss még egy témát magadnak is, meg még a tököm tudja miért, mert az NEKED, nem tetszik, aztán irkálj saját magadnak oda. Ha szükséges, ezt a következő meeten a többiek előtt fogom a szemedbe mondani. Úgy gondolom, eddig soha nem szóltam bele abba amit csinálsz vagy bárki más dolgába, mert nem az én dolgom. Voltak hullámvölgyeid, ott voltam és próbáltam segíteni amennyire tudtam.De rá kell jöjjek, te annyira meggyőződéses EGO vagy, hogy úgymond baxhatom az érveimet meg minden mást, mert te máshogy gondolod.Én erről nem tehetek, a jószándék megvolt, és a továbbiakban is meglesz ha szükség van rá. De most már picit fékezzél, nézz körül és vond le a szükséges konzekvenciákat mert elrohan melletted a saját életed, és akkor már hiába fogod mondogatni, hogy te megmondtad, és más ehhez hasonló bölcseletek mert baxhatod majd. Erre nem tudok mit mondani csak --->>> :D :) :) Öngól: De rá kell jöjjek, te annyira meggyőződéses EGO vagy, hogy úgymond baxhatom az érveimet meg minden mást, mert te máshogy gondolod.Én erről nem tehetek, a jószándék megvolt, és a továbbiakban is meglesz ha szükség van rá. Jaa és szivesebben fogadom pü-ben vagy telón az ilyet, nem ide való ez (sem). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Nem tudom, hogy az állítás mennyire befolyásolná, meg hogy tudnánk-e,hogy merre is kell állítani... Nekem is volt vele most gondom, tudom melyik értéken állítottam! :) Amúgy neked hány vezetékes lambda van benne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Nekem is volt vele most gondom, tudom melyik értéken állítottam! :D Amúgy neked hány vezetékes lambda van benne? :) Igen, azt olvastam az E85 topikban... és Neked jó lett? Mikor tudnánk megejteni az állítást? :D Nem tudom, milyen a lambda benne.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Turci: Haza hoztam a "bolond" sapkádat, viszont a villogó ördögszarvat nem találtam. Az a Zsolti tesóján volt, tudod a szöszin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az a Zsolti tesóján volt, tudod a szöszin. Most tört össze a szívem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Igen, azt olvastam az E85 topikban... és Neked jó lett? Mikor tudnánk megejteni az állítást? :D Nem tudom, milyen a lambda benne.. :) Gyere át addig,amíg világos van. A legjobb az lenne, ha lenne egy jó akksival megáldott laptop és hidegen tudnánk rajta mókolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Gyere át addig,amíg világos van. A legjobb az lenne, ha lenne egy jó akksival megáldott laptop és hidegen tudnánk rajta mókolni. vagy egy jó hosszabbító. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Gyere át addig,amíg világos van. A legjobb az lenne, ha lenne egy jó akksival megáldott laptop és hidegen tudnánk rajta mókolni. Van 30m hosszabbítóm, lelógatjuk az ablakon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Van 30m hosszabbítóm, lelógatjuk az ablakon... :D Joee már izzítja a cuccot, fél óra és meglátjuk mi a stájsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Joee már izzítja a cuccot, fél óra és meglátjuk mi a stájsz! :D OKS, akkor addig várok... :) majd szóltok mi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 OKS, akkor addig várok... :D majd szóltok mi lesz Ok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts