Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Éppen Timi sütijét eszegetjük. Fincsi :D

Egy db Losi Timije féle "malacfej" süti is maradt a tálcán, amit odaadtam anyámnak és nagyon tetszett neki.

Egészségetekre!

A malacfej tényleg jó volt, viszont disznósajtot nem lehet belőle csinálni. :) :)

Megosztás:

Mer a sok pia nem, mi? :)

Mondjuk 40fokos lázzal, (ha tartós) lehet orvos kéne, nem? :D

A sok pia is, de az más :), de tény hogy nagyon sok kórházi dolgozó szidja ezeket a májkárosító mellékhatásuk miatt.

39 fokos lázat írt, ne essünk túlzásokba :D

Amúgy egyértelmű, ha nem megy le akkor ügyelet, ha meg tartós akkor házidoki.

Megosztás:

Az este még egy kicsit még felment a lázam,azt hittem megdöntöm a nyári meleg rekordot de nem! :) A tea,a pulcsi meg a sok takaró megtette jótékony hatását reggelre már hőemelkedésem se volt!Ez van akinek jó hír mint pl.nekem de lehet hogy van akinek nem! :D :)

Megosztás:

Az este még egy kicsit még felment a lázam,azt hittem megdöntöm a nyári meleg rekordot de nem! :D A tea,a pulcsi meg a sok takaró megtette jótékony hatását reggelre már hőemelkedésem se volt!Ez van akinek jó hír mint pl.nekem de lehet hogy van akinek nem! :D :)

Szerintem sokan örülünk hogy jobban vagy. (télen drága a virág) :)

Megosztás:

Az este még egy kicsit még felment a lázam,azt hittem megdöntöm a nyári meleg rekordot de nem! :D A tea,a pulcsi meg a sok takaró megtette jótékony hatását reggelre már hőemelkedésem se volt!Ez van akinek jó hír mint pl.nekem de lehet hogy van akinek nem! :D :)

De jó neked, én még mindig kifejezetten rosszul vagyok :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.