Joee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Amúgy a tegnapi bulin látott videók egyike után kutatva Ez hatalmas :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Timi kérdi, hogy vigyen-e forralt bort? Biztos a szomszéd túlzottan behűtötte a whisky-t... Amúgy a tegnapi bulin látott videók egyike után kutatva ja jöhetne mert a citrom lé elfogyott!azt nem tudok teát csinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Éppen Timi sütijét eszegetjük. Fincsi :D Egy db Losi Timije féle "malacfej" süti is maradt a tálcán, amit odaadtam anyámnak és nagyon tetszett neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Csak úgy halkan kérdezném meg,hogy Timi mikor ér ide a forralt borral már csak hogy meddig várjak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Csak úgy halkan kérdezném meg,hogy Timi mikor ér ide a forralt borral már csak hogy meddig várjak! Van egy rakat ACC 200 és neocitran.Kell?Vigyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Csak úgy halkan kérdezném meg,hogy Timi mikor ér ide a forralt borral már csak hogy meddig várjak! Hát ezt ne várd ez nem sütemény.... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Van egy rakat ACC 200 és neocitran.Kell?Vigyem? Ezek nagyon szépen gyilkolják a májat. Inkább forró tea, sok c vitamin, azt is csak gyümölcs formában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Éppen Timi sütijét eszegetjük. Fincsi :D Egy db Losi Timije féle "malacfej" süti is maradt a tálcán, amit odaadtam anyámnak és nagyon tetszett neki. Egészségetekre! A malacfej tényleg jó volt, viszont disznósajtot nem lehet belőle csinálni. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 A malacfej tényleg jó volt, viszont disznósajtot nem lehet belőle csinálni. :) :D Hát valóban ez nem az a fajta malacpofa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ezek nagyon szépen gyilkolják a májat. Mer a sok pia nem, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ezek nagyon szépen gyilkolják a májat. Inkább forró tea, sok c vitamin, azt is csak gyümölcs formában. Mondjuk 40fokos lázzal, (ha tartós) lehet orvos kéne, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Mer a sok pia nem, mi? :) Mondjuk 40fokos lázzal, (ha tartós) lehet orvos kéne, nem? :D A sok pia is, de az más :), de tény hogy nagyon sok kórházi dolgozó szidja ezeket a májkárosító mellékhatásuk miatt. 39 fokos lázat írt, ne essünk túlzásokba :D Amúgy egyértelmű, ha nem megy le akkor ügyelet, ha meg tartós akkor házidoki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 39 fokos lázat írt, ne essünk túlzásokba :D Amúgy egyértelmű, ha nem megy le akkor ügyelet, ha meg tartós akkor házidoki. Szerezzünk neki olyat, ami lerázza lázmérőjét? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Szerezzünk neki olyat, ami lerázza lázmérőjét? :D Az is egy megoldás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az este még egy kicsit még felment a lázam,azt hittem megdöntöm a nyári meleg rekordot de nem! :) A tea,a pulcsi meg a sok takaró megtette jótékony hatását reggelre már hőemelkedésem se volt!Ez van akinek jó hír mint pl.nekem de lehet hogy van akinek nem! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az este még egy kicsit még felment a lázam,azt hittem megdöntöm a nyári meleg rekordot de nem! :D A tea,a pulcsi meg a sok takaró megtette jótékony hatását reggelre már hőemelkedésem se volt!Ez van akinek jó hír mint pl.nekem de lehet hogy van akinek nem! :D :) Szerintem sokan örülünk hogy jobban vagy. (télen drága a virág) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Szerintem sokan örülünk hogy jobban vagy. (télen drága a virág) :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Azért a lerázós lázmérős jöhetett volna!Mondjuk olyan formába amit Losi szokott küldözgetni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Azért a lerázós lázmérős jöhetett volna!Mondjuk olyan formába amit Losi szokott küldözgetni! :) Most már mind1, így hogy nincs még hőemelkedésed se :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Most már mind1, így hogy nincs még hőemelkedésed se :D :) De van de van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az este még egy kicsit még felment a lázam,azt hittem megdöntöm a nyári meleg rekordot de nem! :D A tea,a pulcsi meg a sok takaró megtette jótékony hatását reggelre már hőemelkedésem se volt!Ez van akinek jó hír mint pl.nekem de lehet hogy van akinek nem! :D :) De jó neked, én még mindig kifejezetten rosszul vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 johny-nak van igaza, ha a sexi képek is elszaporodnak, annak is külön topic kell majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 johny-nak van igaza, ha a sexi képek is elszaporodnak, annak is külön topic kell majd :D Vagy topik sem kell, küldjék személyesen őket, majd leMEO-zzuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Turci: Haza hoztam a "bolond" sapkádat, viszont a villogó ördögszarvat nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Turci: Haza hoztam a "bolond" sapkádat, viszont a villogó ördögszarvat nem találtam. Nagyon pite vagyol! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts