Gepard Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Isten éltesse a TAMÁS Cartársakat, főleg Tomi023-at, és aXXon-t! Csatlakozom. Szeretném megkérni a cartársakat, hogy amikor söröt fogyasztanak akkor gondoljanak rám. Nem kell gyorsabban inni, csak az üres dobozokat kellene gyüjteni. Kb 150 db kell. Mielőtt kifúrná az oldalatokat a kíváncsiság linkelem, hogy miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Itt nem betétes!Azé nem kapsz pézt!Isten éltesse a Tamásokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Isten éltesse a TAMÁS Cartársakat, főleg Tomi023-at, és aXXon-t! K Ö S Z Ö N Ö M mindenkinek :D Turci, Ma, 14:09 Itt nem betétes!Azé nem kapsz pézt!Isten éltesse a Tamásokat! Köszi neked is, de amúgy az Auchanban van sörösdobozvisszaváltó automata... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Ezzel nincs semmi gond, nagyon köszönöm előre is, csak hát a szabadidő az amivel hadilábon állok.De sztem ezzel te is így vagy mostanság. :D Attól még az ülést elvihet és berakhatod papa, aztán a gyárit majd meghebrákoljuk. :) Szivesen adom, nekem sem lenne útban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Attól még az ülést elvihet és berakhatod papa, aztán a gyárit majd meghebrákoljuk. :) Szivesen adom, nekem sem lenne útban... :) A hangsúly a hol és mikor rakom-on van, mert -6 fokban nem sok huzodalmam van hebrákolni.Mondjuk holnap még időm is lenne rá. De január végig 12 óra, mert mind2 közvetlen kollégám szabira megy majd 2-2 hétre, tehát már most tudom mondani azt, hogy január tuti kilőve....ez a bajság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 A hangsúly a hol és mikor rakom-on van, mert -6 fokban nem sok huzodalmam van hebrákolni.Mondjuk holnap még időm is lenne rá. De január végig 12 óra, mert mind2 közvetlen kollégám szabira megy majd 2-2 hétre, tehát már most tudom mondani azt, hogy január tuti kilőve....ez a bajság. :D Maximum mamánál megtudjuk csinálni,de én 30-31 meló... S valami fűtést is kell intézni a garázsba,zárható meg minden,de meleg az nincs. Max hozok a cégtől valami villanyfűtést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Maximum mamánál megtudjuk csinálni,de én 30-31 meló... S valami fűtést is kell intézni a garázsba,zárható meg minden,de meleg az nincs. Max hozok a cégtől valami villanyfűtést.... van a cégnél egy olajradiátorom ha kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Maximum mamánál megtudjuk csinálni,de én 30-31 meló... Tehát áttolhatjuk a dolgot februárra.Ha esetleg közben valamikor nem lenne hétvégi műszak, akkor esetleg bele férhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Tehát áttolhatjuk a dolgot februárra.Ha esetleg közben valamikor nem lenne hétvégi műszak, akkor esetleg bele férhet. Ok!Csörögjél és szinkronizálunk időpontot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát meg volt a gyors diagnosztika :D amit lehetett felprogramozott Bazsi. Tempomat meg nem jo valszeg hardveres probléma és ESP is hasonló problémákkal küzd. Tomi dob at nekem pü ben az Arpi szamat mert megbeszelnek vele egy időpontot Januárra. ( feltéve ha nem eszi a kicsike a hütőfolyadékot, mert az kellemetlen lenne) Amugy mennyi idő alatt tudja megálapitani wegy autoszerelő hogy Hengfejnél rendben van e minden? gondolok itt arra hogy esetleges szivárgast ami megmagyarázna vizfogyást. Persze lehet az is hogy valahol máshol ereszt a rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Csütörtöki néznivaló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nem jár véletlen valaki a közeljövöben az Ázsiacenterben? Johnny estleg???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Gepárdnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Losi! Mostmár bírjál magaddal! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Losi! Mostmár bírjál magaddal! :P :D Één?Hát én nézek ilyen linkeket!????? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Csütörtöki néznivaló! :D hu bazz Árpi: 20/926-11-88 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 hu bazz :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Gepárdnak! :D Nyami.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nyami.... :) Tuttamén, hogy teccenifog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Tuttamén, hogy teccenifog! :) Neki VV Szandika is bejönne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Neki VV Szandika is bejönne! :) Szoktam azt a csodás műsort nézni, még egy rakás hulladékot nem fújt eddig össze a szél mint most.Nézni meg nagyon nem tudok olyankor mást, lévén a másikon a 40 milliós játszma van, vagy marad az M1! :) Kíváncsi lennék, hogy a korábbi akciós TV hol tart jelenleg......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Szoktam azt a csodás műsort nézni, még egy rakás hulladékot nem fújt eddig össze a szél mint most.Nézni meg nagyon nem tudok olyankor mást, lévén a másikon a 40 milliós játszma van, vagy marad az M1! :) Kíváncsi lennék, hogy a korábbi akciós TV hol tart jelenleg......... :D Mi lett a digitv-vel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Mi lett a digitv-vel? :D Szakaszos lett.Egyik-másik szolgáltató átállt a Nagra II-ről a Nagra III-ra.Így egy ideje már csak néhány, még nem digitálisan sugárzott csatornát lehetett csak nézni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Szakaszos lett.Egyik-másik szolgáltató átállt a Nagra II-ről a Nagra III-ra.Így egy ideje már csak néhány, még nem digitálisan sugárzott csatornát lehetett csak nézni. :D Eheh, akkor jó hogy nem fecöltem bele anno lovét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts