mélykék76 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Én már öreg vagyok az ilyesmihez! :lol: Én meg tudok repülni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Holnap meg megintervjúvolom a kiséstársáékat, hogy mennyibe is kerül a vezérműszíj, meg a sallangjai, no meg holarákba keressem a termosztátot.Bár már az is megfordult a fejemben, hogy néhány típusé a vízcsőben van, szóval beiktatni v.mit, ami hasonló értékeken dolgozik! :lol: Mi is a corsa pontos motorkódja? 12NV? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Én meg tudok repülni :lol: Én még csak most tanulok! :lol: Mi is a corsa pontos motorkódja? 12NV? ST. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Losi! 12NV-nél is a vezérlés alatt a hengerfejnél van a termosztát ugyanúgy mint az enyémnél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Losi! 12NV-nél is a vezérlés alatt a hengerfejnél van a termosztát ugyanúgy mint az enyémnél. :lol: ttp://img0.tar.hu/udi/img/16647906.jpg Thx.Itt az ideje, hogy elkezdjem megtanulni ezt a dolgot.Erre meg a saját autó kitűnő.Így, hogy 8V, elvileg nem akad össze ha v.mit túlfeszítenék, vagy túl lazára hagynám. Szerk: Megrendeltem a cuccokat hozzá, 12e.ft körül lesz az anyagár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Elvileg bolond biztos a 8V, de ez is össze tud akadni. Feszítést könnyű beállítani a feszítő görgőnél van két jelzés annak kell egy síkban lennie, vízpumpával lehet spanolni. Majd linkelek pár ábrát a beállításhoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 "A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon látható SHALOM felirat nem üdvözlés. Eredetileg HEGYESHALOM volt, csak kiégtek a körték.." :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Elvileg bolond biztos a 8V, de ez is össze tud akadni. Feszítést könnyű beállítani a feszítő görgőnél van két jelzés annak kell egy síkban lennie, vízpumpával lehet spanolni. Majd linkelek pár ábrát a beállításhoz. :lol: Okés, thx!Megvettem közben hozzá a dolgokat, nálam a vízpumpa spanol, gondolom ilyen excenteres megoldással.5L fagyállóval együtt volt 11e.ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 "A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon látható SHALOM felirat nem üdvözlés. Eredetileg HEGYESHALOM volt, csak kiégtek a körték.." :lol: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Okés, thx!Megvettem közben hozzá a dolgokat, nálam a vízpumpa spanol, gondolom ilyen excenteres megoldással.5L fagyállóval együtt volt 11e.ft. -Szerk.- Ha a tiédben nincs feszítő görgő akkor az 12ST lesz ott a feszítéshez egy célműszert alkalmaznak, de Corsás megoldásként előtte megnézed (a képen fekete háromszög jelöli) mennyire van spanolva és megjegyzed. 12NV-nél már van görgő és ott kell figyelni. Képeket küldök mindkét verzióról: Nagyon szeretem a 8V-t olcsó az alkatrész hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Beokádott az msnem!Az új cím turci@hotmail.hu légyszi vegyetek vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 -Szerk.- Ha a tiédben nincs feszítő görgő akkor az 12ST lesz ott a feszítéshez egy célműszert alkalmaznak, de Corsás megoldásként előtte megnézed (a képen fekete háromszög jelöli) mennyire van spanolva és megjegyzed. 12NV-nél már van görgő és ott kell figyelni. Képeket küldök mindkét verzióról: http://img0.tar.hu/udi/img/95407743.jpg http://img0.tar.hu/udi/img/95407742.jpg Nagyon szeretem a 8V-t olcsó az alkatrész hozzá. :lol: Thx még1x! :) Így meg már sima ügy lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Délután a szalagházak mögött parkoltam, és csak negyed órára vettem parkolójegyet, mert pikk-pakk elintéztem amit akartam. Mikor közeledtem a Corsa felé, látom ám, hogy a "meleg" parkolóőr már ott toporog, és közben az óráját nézi.Sajnos pofára esett, mert beültem, és indítottam.Mielőtt teljesen beszálltam volna, azért oda böktem, hogy : Mi van hawer, tán el akarod lopni?Ezért nézegeted?- Beszállás után még becsukott ajtónál tettem egy keresetlen megjegyzést, hogy mire is hasonlít a feje. Hogy nem tudnának ezek a gyökér képű pélójankók elrothadni.Ürülékházi banda. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Délután a szalagházak mögött parkoltam, és csak negyed órára vettem parkolójegyet, mert pikk-pakk elintéztem amit akartam. Mikor közeledtem a Corsa felé, látom ám, hogy a "meleg" parkolóőr már ott toporog, és közben az óráját nézi.Sajnos pofára esett, mert beültem, és indítottam.Mielőtt teljesen beszálltam volna, azért oda böktem, hogy : Mi van hawer, tán el akarod lopni?Ezért nézegeted?- Beszállás után még becsukott ajtónál tettem egy keresetlen megjegyzést, hogy mire is hasonlít a feje. Hogy nem tudnának ezek a gyökér képű pélójankók elrothadni.Ürülékházi banda. :lol: :lol: Ki kellen próbálni, hogy megállok, rendszám le és mit lépnének... :) Kondi kamera! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Ki kellen próbálni, hogy megállok, rendszám le és mit lépnének... :) Kondi kamera! :D Gondolom szólnak a közterületeseknek és/vagy a rendőröknek :lol: Tudtommal közterületen csak rendszámos autó állhat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Kolléganőm haza vágta a V2000-ét mosmá' totál.Elszakadt a vez.műszíj.Kb. 30 perc alatt el is adta.Kiskaszának. :lol: 60e.ft-ért...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Kolléganőm haza vágta a V2000-ét mosmá' totál.Elszakadt a vez.műszíj.Kb. 30 perc alatt el is adta.Kiskaszának. :lol: 60e.ft-ért...... Ez az, ami 400000 (?) Forintért volt eladó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Mi a véleményetek a futózott gumiról? 1,3-as Wagonr+ ra lenne, leginkább városi használat, nyugodt tempójú sofőrökkel, havi max 4-500 kilométer, de akkor sokat mondtam. Ennek fényében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Szeretnék érdeklődni a holnap esti mini taliról hogy lészen é valami avagy se!Ja és köszönöm a kártyát amit immár 6 hónapja nem kaptam meg és az agip kúton ma elhajtottak a vérbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Ja és még köszönettel tartozom Gepárd nagymesternek az aláírásom át írásáért!ADMIN JOGOT MINDENKINEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Ezt ismeritek? Érdekes :lol: A gumis kérdésemre valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Mi a véleményetek a futózott gumiról? 1,3-as Wagonr+ ra lenne, leginkább városi használat, nyugodt tempójú sofőrökkel, havi max 4-500 kilométer, de akkor sokat mondtam. Ennek fényében? Megéri kockáztatni az életed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Szeretnék érdeklődni a holnap esti mini taliról hogy lészen é valami avagy se!Ja és köszönöm a kártyát amit immár 6 hónapja nem kaptam meg és az agip kúton ma elhajtottak a vérbe! Hagyd a picsába az AGIP kutat.Vizet nem tankolok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 az agip kúton ma elhajtottak a vérbe! Én nem tudom.Sokszor tankoltam ott, bajom nem volt a cuccal, viszont akkora különbséget nem tapasztaltam a kártyás kontra nem kártyás vásárlás között. Ez az, ami 400000 (?) Forintért volt eladó ? Emlékeim szerint igen.Ennyi.Amúgy ez az autó sosem ért 400e.-t.Még akkor sem, mikor megvették.Lámerség Rlz. :lol: A gumis kérdésemre valaki? :lol: Ne vegyél újrafutózott gumit.Egy nagy rakás........xar.Amúgy WagonR+ méretben nincsenek ökör áron a gumik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 A gumis kérdésemre valaki? :lol: Ne vegyél futózottat, akkor inkább Zsmax-Ferinél haszáltat. Agip kúton velem is rendesek, eddig nem volt gondom velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts