Stefan Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Szerintem az otthon kendácsolt saját indításgátlónál nincs jobb... Etanol tisztán, átalakító nélkül. Aztán hidegen indítsd be, ha tudod k@csög! :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Etanol tisztán, átalakító nélkül. Aztán hidegen indítsd be, ha tudod k@csög! :excl: :( :lol: :lol: :lol: :lol: Az a gáz, mikor ezt pont magadnak mondod, miközben szenvedsz a parkolóban! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 :excl: :( :lol: Az a gáz, mikor ezt pont magadnak mondod, miközben szenvedsz a parkolóban! :lol: De én tudom, hogy csak le kell húzni a hőfokjeladót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Cartársak! 90%-os Pirelli téligumi szett megér 32 ezret(szereléssel együtt)? Tesómnak ajánlották, de én nem értek ehhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Cartársak! 90%-os Pirelli téligumi szett megér 32 ezret(szereléssel együtt)? Tesómnak ajánlották, de én nem értek ehhez. az attól függ... ...milyen méretű? ...konkrét típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Urak! Tudna valaki segíteni Blaupunkt Luebeck C30 kód pótlásában? Egyik ismerősömnek kellene, nem találja a kódját, és hiányzik a rádió. Köszönöm Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 az attól függ... ...milyen méretű? ...konkrét típus? Húú, de hülye vagyok, a méret lemaradt. 165/60/r14, vagy 165/65/r14 (az első a gyári méret, csak mivel az elég ritka, ezért tesóm elkezdett 65-ösöket is nézni, gondolván, hogy jó lesz az is és most nem tudom, hogy ez vajon konkrétan melyik is - de gondolom nagy különbség nem lehet) Suzuki WagonR+ a verda egyébként. Vagy ha tudtok valamit ajánlani, nekem az is érdekes lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Húú, de hülye vagyok, a méret lemaradt. 165/60/r14, vagy 165/65/r14 (az első a gyári méret, csak mivel az elég ritka, ezért tesóm elkezdett 65-ösöket is nézni, gondolván, hogy jó lesz az is és most nem tudom, hogy ez vajon konkrétan melyik is - de gondolom nagy különbség nem lehet) Suzuki WagonR+ a verda egyébként. Vagy ha tudtok valamit ajánlani, nekem az is érdekes lehet. 60-70%-os használt gumikat szoktak adni ilyen méretben kb. 3000-4000 ft/db áron. Én a 195/?? R15-öt vettem 4000-es darabáron. Kb 60-70%-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 60-70%-os használt gumikat szoktak adni ilyen méretben kb. 3000-4000 ft/db áron. Én a 195/?? R15-öt vettem 4000-es darabáron. Kb 60-70%-os. A %-os jelölés a profilmélység állapotát jelöli ugye? Nem para ilyen 60-70-es gumikat venni? Hol érdemes megnézni Kecsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 A %-os jelölés a profilmélység állapotát jelöli ugye? Nem para ilyen 60-70-es gumikat venni? Hol érdemes megnézni Kecsón? Téli gumiért én nem adok ki olyan hatalmas összegeket, mivel lehet hogy a következő télen már nem is lesz meg a kocsi amire vettem. Ahogy én és a gumis elnéztük ezeket 1 szezon tuti, de lehet hogy 2 szezont is kibír. Persze ez függ a használattól erősen. Nekem arra kell hogy napi 5-10km-ert mozogjak vele, ezért nem láttam értelmét most 50-60 ezret kiadni egy garnitúra téli gumiért. Aztán lehet, hogy nem jól fogom fel.... Ha ebben a vonalban gondolkoztok akkor ajánlom a ladánybenei úton a gumist, vagy csörgess meg és megkérdezzük az cimbimet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Téli gumiért én nem adok ki olyan hatalmas összegeket, mivel lehet hogy a következő télen már nem is lesz meg a kocsi amire vettem. Ahogy én és a gumis elnéztük ezeket 1 szezon tuti, de lehet hogy 2 szezont is kibír. Persze ez függ a használattól erősen. Nekem arra kell hogy napi 5-10km-ert mozogjak vele, ezért nem láttam értelmét most 50-60 ezret kiadni egy garnitúra téli gumiért. Aztán lehet, hogy nem jól fogom fel.... Ha ebben a vonalban gondolkoztok akkor ajánlom a ladánybenei úton a gumist, vagy csörgess meg és megkérdezzük az cimbimet. Köszi! A nővérem holnap Pesten dolgozik autóstól, döntőképességestől, nem lesz elérhető. Megnézzük majd akkor hétfőn a ladánybenei roadon, aztán ha nem nyert, akkor hívlak. Vagy végül is, ha nem nagy kérés megkérdezheted a cimbidet, hogy tud-e valamit? Ő is gumis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Köszi! A nővérem holnap Pesten dolgozik autóstól, döntőképességestől, nem lesz elérhető. Megnézzük majd akkor hétfőn a ladánybenei roadon, aztán ha nem nyert, akkor hívlak. Vagy végül is, ha nem nagy kérés megkérdezheted a cimbidet, hogy tud-e valamit? Ő is gumis? Küldtem PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Küldtem PÜ-t. És vissza is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Urak! Tudna valaki segíteni Blaupunkt Luebeck C30 kód pótlásában? Egyik ismerősömnek kellene, nem találja a kódját, és hiányzik a rádió. Köszönöm Üdv egyszerűbb és olcsóbb kisüttetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 egyszerűbb és olcsóbb kisüttetni Ez hol valósítható meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 A mai nap kiderült, hogy: -Corsakocsiban nem jó a termosztát, ergo csere.Valszeg vez.műszíjjal együtt, amit szvsz. itthon fogok megcsinálni.Kecelre menet reggel kis híján bele fagytam az autóba. -Rengeteg balfék rohangált az utakon, meg egy idiót@a.Utóbi voltam én, mert türelmem az nem volt hozzájuk. -A kiskocsi agresszívvá tesz, pedig lófing az a LE amit produkál, de lendületből szépeket lehetett vele előzni. -Jó volt.Élveztem.De a vektrakocsival jobbakat lehet előzni, és még lendület sem kell hozzá, max. 170-nél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 -A kiskocsi agresszívvá tesz Ez nem igaz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Ez nem igaz! :) Azt nem írtam le, hogy Izsák után haza felé kijött elém (mögöttem senki) egy kombi sötétített Passat, és bacta tolni neki.Én meg nem.Jóól leelőztem, erre Ágason már ott lihegett a nyakamban.Utána nem bírt megelőzni, mert jól vettem a kanyarokat+jöttek szembe.Az 52-es is zsúfolt volt hiába tolt.A kétsávos bevezetőn az ósannál is tett egy halvány kísérletet, de kisoroltak elé, én meg rázártam, tehát ott is kopp.A dupla körforgónál is próbált kívül elmenni, de ott is szó szerint átestem, így megint csak mögém sorolt vissza.Az Izsákin megint csak nem tudott megelőzni, mert erős volt a szembe forgalom, én pedig a Kullai köznél lementem balra de úgy soroltam be, hogy még véletlenül se tudjon elmenni jobbról!Szépen megvártam míg elmegy a kocsisor, és utána gyök2vel lefordultam.Bun@kó voltam vállalom, de nehogymá' na! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Ez nem igaz! :D Jaja, nem kell kis kocsi hozzá :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Jaja, nem kell kis kocsi hozzá :lol: :lol: :) Jah, 47kw-al is múúúrva agresszív voltam ma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Nem kell valakinek egy doboz Balaton szelet (tejcsokis) 2000 forintért? :lol: (48 darab) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 nem jön senki ? :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1663&hl= Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Na! Astrán kipuff visszarakva, hátsóablakfűtés megjavítva. :lol: Maszek kútnál tankoltam szeszt...tanúság: az AGIP kapja be a facom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 nem jön senki ? :) Hajósi duhajparty Én már öreg vagyok az ilyesmihez! :D Na! Astrán kipuff visszarakva, hátsóablakfűtés megjavítva. :D Maszek kútnál tankoltam szeszt...tanúság: az AGIP kapja be a facom! :lol: Én csak gyorsba kiganyéztam a két járgányt, igénybe vettem női szakasz segítséget, elvégre a Vectrához mostanság nem sok közöm van! :D Szervizelem, tankolom, meg olykor arrébb állhatok vele! :lol: Korzánál a belűről lefagyott ablak először feladta a leckét, de találékonyság rlz, felakasztottam a hajszárítót a tükörre úgy 20 percre, aztán mikor csontszáraz volt a helyzet, áttöröltem Clin-el! :D Holnap meg megintervjúvolom a kiséstársáékat, hogy mennyibe is kerül a vezérműszíj, meg a sallangjai, no meg holarákba keressem a termosztátot.Bár már az is megfordult a fejemben, hogy néhány típusé a vízcsőben van, szóval beiktatni v.mit, ami hasonló értékeken dolgozik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 felakasztottam a hajszárítót a tükörre Váááá! :lol: CORSÁS! PACSIIII! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts