corsarulez Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 na, szép, az előbb a tanáriban megnyitottam a Losi linkét, azt hittem valami autó - hát, néztek a kollégák, hogy miket nézek!!! :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 na, szép, az előbb a tanáriban megnyitottam a Losi linkét, azt hittem valami autó - hát, néztek a kollégák, hogy miket nézek!!! :excl: :lol: Hehe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 na, szép, az előbb a tanáriban megnyitottam a Losi linkét, azt hittem valami autó - hát, néztek a kollégák, hogy miket nézek!!! :excl: :lol: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 na, szép, az előbb a tanáriban megnyitottam a Losi linkét, azt hittem valami autó - hát, néztek a kollégák, hogy miket nézek!!! :excl: :lol: Na, arra lennék kíváncsi, hogy vágtad ki magad... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Na, arra lennék kíváncsi, hogy vágtad ki magad... :lol: :excl: Ez már a ne kend szét kategória! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Mondtam, hogy az oktatási minisztérium honlapját nézem , és ez egy új angol tanítási módszer. :lol: De lehet, hogy maradtak kétségeik.... :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Mondtam, hogy az oktatási minisztérium honlapját nézem , és ez egy új angol tanítási módszer. :lol: De lehet, hogy maradtak kétségeik.... :excl: :( :lol: Sztem a francia közelebb áll hozzá! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 (edited) Mondtam, hogy az oktatási minisztérium honlapját nézem , és ez egy új angol tanítási módszer. ;) De lehet, hogy maradtak kétségeik.... :excl: :lol: :lol: Azért szorgalmasan járnék ilyen angolórára... :lol: :o :D (csak az asszony meg ne tudja...) ;) Sztem a francia közelebb áll hozzá! :D B) Akár még a franciát is megpróbálnám... :lol: :( ;) Módosítva November30, 2010 : zozor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Velem is, velem is!! :excl: :( Parketta, hogy áll már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 A tisztelt vezetőségtől kérdeném én!Az ajándékozás a gyerekosztályra hogy áll?Lesz e belőle valami?Esetleg próbáljak e kérni 0,5Les ásványvizet!Várom a tisztelt vezetőség válaszát!Üdvözlettel Turci Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Parketta, hogy áll már? Lassan, de biztosan. Úgy néz ki, hogy talán december vége, január eleje lesz majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Lassan, de biztosan. Úgy néz ki, hogy talán december vége, január eleje lesz majd. Akkor nem sürgős a szakember annyira. Amúgy nem nehéz lerakni, csak pár dologra kell figyelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Turci az aláírásod mintha egy kicsit provokatív lenne.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Akkor nem sürgős a szakember annyira. Amúgy nem nehéz lerakni, csak pár dologra kell figyelni. Nekem sürgős lenne, de vannak tényezők amik feltartanak ebben sajnos... Ha majd végre neki lehet indulni a szoba felújításnak már boldog vagyok, de ésszerűség miatt a parketta az utolsó fázis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Turci az aláírásod mintha egy kicsit provokatív lenne.......... Sztem csak szimplán lát relációt a dologban, ezért favorizálja. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Turci az aláírásod mintha egy kicsit provokatív lenne.......... Melyik is? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Lehet, hogy másik témában már volt, én most olvastam először.Bár nagyjából tisztában voltam a dolgokkal, mindenesetre durva. :excl: LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 sziasztok a kecskeméti vasútállomáson van csomagmegőrző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 sziasztok a kecskeméti vasútállomáson van csomagmegőrző? Nem tudok róla, hogy lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nem tudok róla, hogy lenne. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Lehet, hogy másik témában már volt, én most olvastam először.Bár nagyjából tisztában voltam a dolgokkal, mindenesetre durva. :excl: LINK Hááátt..... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Hááátt..... :( :lol: :excl: Szerzek uv festéket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Szerzek uv festéket! :( ...és "teddy"-vel felkened... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 ...és "teddy"-vel felkened... :excl: A helyzet kicsit utána jártam ennek az Uvs dolognak!Beszéltem egy figurával és azt mondja hogy tán kötelezővé akarják tenni ezt az unios országokban!De mivel Brüsszelbe is van korrupció így várat a dolog magára!Ez most 18ezer forintba kerül sablonnal és 20 helyre fújják fel!2-2.5órás mutatvány ez!Utána meg már alkatrésznek se kell a verda a kutyának se!Azért elgondolkodtató egy kicsit komolyabb riasztó vagy ami ér valamit kb 40ezer és még ettől viszik a verdát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 A helyzet kicsit utána jártam ennek az Uvs dolognak!Beszéltem egy figurával és azt mondja hogy tán kötelezővé akarják tenni ezt az unios országokban!De mivel Brüsszelbe is van korrupció így várat a dolog magára!Ez most 18ezer forintba kerül sablonnal és 20 helyre fújják fel!2-2.5órás mutatvány ez!Utána meg már alkatrésznek se kell a verda a kutyának se!Azért elgondolkodtató egy kicsit komolyabb riasztó vagy ami ér valamit kb 40ezer és még ettől viszik a verdát! Szerintem az otthon kendácsolt saját indításgátlónál nincs jobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts