corsarulez Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nincs felétek köves út? Nálunk csak az udvarban van dagonya, de ott hatalmas.... Volt, hogy napokig nem tudtunk kiállni a garázsból, amiben10 cm víz állt, pedig az az udvar legmagasabb pontja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nincs felétek köves út? Nálunk csak az udvarban van dagonya, de ott hatalmas.... Volt, hogy napokig nem tudtunk kiállni a garázsból, amiben10 cm víz állt, pedig az az udvar legmagasabb pontja... Petőfiváros háta mögötti részre költöztünk ki, és 300m-t földes úton kell megtenni.Sajnos ez van.Valamit, valamiért.Megfizethető kertes háznak Kecskeméten ez az ára. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Tomi ezt neked gondoltam :excl: ez olyan uras megy a vashoz jöhet :( THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 hello kitti matricát mindenkinek, el is kezdem a gyártást :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Van egy barátnőm, akinek a Pözsója tele van hellókittis matrinyával , valamint belül tobzódnak a plüss kittik és a kormányon is kittis védőborítás van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Van egy barátnőm, akinek a Pözsója tele van hellókittis matrinyával , valamint belül tobzódnak a plüss kittik és a kormányon is kittis védőborítás van..... És a csajt is Kittynek hívják? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Van egy barátnőm, akinek a Pözsója tele van hellókittis matrinyával , valamint belül tobzódnak a plüss kittik és a kormányon is kittis védőborítás van..... Vigyél neki hellogyufát. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nem, Mártinak. :( Ja, és minden rózsaszín az autón(huzat, kormányvédő, napellenző).... talán még át is festené a fehér színét, ha tehetné. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hogyan lehet megcsinálni, hogy látszódjon a kép? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hogyan lehet megcsinálni, hogy látszódjon a kép? :excl: Én látom, csak rá kell kattintani a linkre. :( Valami bajszos állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Úgy akartam, hogy rögtön látszódjon. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Úgy akartam, hogy rögtön látszódjon. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 jajdeügyesvalaki!!! Köszönöm! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ez a hellojózsi! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 jöhet :( THX Helyzet? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nem, Mártinak. :( Ja, és minden rózsaszín az autón(huzat, kormányvédő, napellenző).... talán még át is festené a fehér színét, ha tehetné. :excl: Képeket :lol: ui: a kocsiról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 majd megpróbálom lefényképezni. :excl: Egyébként még van egy "Szöszi" nevű felirat is a hátsó szélvédőn. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 majd megpróbálom lefényképezni. :lol: Egyébként még van egy "Szöszi" nevű felirat is a hátsó szélvédőn. :lol: Azt IS :o Kolléganőd ? Mit tanít ? Esztétika ? :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Kiszólt a lyuk a gödörből... Mr. Estefélkinenckorszólokhogykellvalami! :excl: Mintha nem pofáztam volna el direkt múlthéten, hogy időben szólj és ne az ucsó pillanatban gyere érte. :( Már 2x eljátszottad ezt... Persze megint én vagyok a genyó, mert nem úgy pattogok, mint ahogy azt a nagyságos úr elvárja... Ja és a nem veszem a telefonom dolog kb az ovódában volt jellemző... :lol: Na eddig nem válaszoltam. Most is csak annyit, hogy a köztünk levő jóbaráti viszonyt nem szeretném felrúgni egy aránylag kis hülyeségen történő veszekedéssel. A telefon fel nem vétele is erre volt jó, ha felvettem volna akkor most nagyon haragudnánk egymásra. Ha neked is úgy jó akkor majd iszunk rá egyet valamikor. Az olaj is megvan még, már ha kell egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Angolos ő is...... Ezt hívják női tuningnak - nem spoilerezget, kipuf hangol, csiptuningol, hanem csak az optikára megy, abból is a cukiságos fajtára. :excl: Ennél sokkal durvábbnak tartom, mikor a daewoo matizra raknak nagy alu szárnyat..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Na eddig nem válaszoltam. Most is csak annyit, hogy a köztünk levő jóbaráti viszonyt nem szeretném felrúgni egy aránylag kis hülyeségen történő veszekedéssel. A telefon fel nem vétele is erre volt jó, ha felvettem volna akkor most nagyon haragudnánk egymásra. Ha neked is úgy jó akkor majd iszunk rá egyet valamikor. Az olaj is megvan még, már ha kell egyáltalán. Majd az ólomkatonákért és a körteformákért átmegyek! :excl: De nem este 8-kor! :( Felőlem szent a béka: Brekk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ezt hívják női tuningnak - nem spoilerezget, kipuf hangol, csiptuningol, hanem csak az optikára megy, abból is a cukiságos fajtára. :excl: Magát is így tuningolja? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Magát is így tuningolja? :( Ja, dupla légzsákkal...... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Folyik a könnyem... :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts