warwolf Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 ilyet fogsz csinálni te is? Ehhez én már öreg vagyok! :excl: Ilyen speedgliding ernyővel gyorsan kitörném a nyakam.Létezik siklóernyős verziója is, néztem róla videót. Én inkább a magasan, lassan, sokat nézelődős verzióra szavazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Kaptam ma 1 levelet iwiwen, megosztom, mert lehet hogy itt jobban tudnánk segíteni a hölgynek. A segítségét szeretném kérni! Nyár közepén eladtuk az autónkat egy Opel Vectra kombit rendszám IIE-197 Kecskemétre és sehol sem találjuk az adásvételi szerződésünket.Az illető aki megvette tagja volt valamilyen Opel klubnak Ezért gondoltam,hogy talán ön tudna nekem segíteni!Csak az illető elérhetőségére lenne szükségem, mert az adásvételi nélkül nem tudjuk a biztosítást átkötni az új autónkra! Segítségét előre is köszönöm! Szvl, ha van valakinek infója, írjon nekem! Köxi! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Kaptam ma 1 levelet iwiwen, megosztom, mert lehet hogy itt jobban tudnánk segíteni a hölgynek. Jóféle cumi... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Kaptam ma 1 levelet iwiwen, megosztom, mert lehet hogy itt jobban tudnánk segíteni a hölgynek. Szvl, ha van valakinek infója, írjon nekem! Köxi! :excl: Ha volt egy kis sütnivalója a hölgynek, akkor lejelentette az eladást az ocsmányirodában. Ergo ott tudnak adni szerintem igazolást a tranzakcióról, mert gondolom ahhoz kellene a szerződés a biztosítás miatt. Ez csak egy ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Ha volt egy kis sütnivalója a hölgynek, akkor lejelentette az eladást az ocsmányirodában. Ergo ott tudnak adni szerintem igazolást a tranzakcióról, mert gondolom ahhoz kellene a szerződés a biztosítás miatt. Ez csak egy ötlet. Jól mondod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Látszik hogy nő... :( Most írt, hogy megtalálta a papírokat! :excl: no comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Látszik hogy nő... :lol: Most írt, hogy megtalálta a papírokat! :excl: no comment... :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Én nem találom a levelet de beszéltem Jooeval küld el neki a számát Csabi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Én nem találom a levelet de beszéltem Jooeval küld el neki a számát Csabi! :( öö, milyen levelet nem találsz? :lol: és milyen számot küldjek el Joeenak? :lol: Bakker, tényleg Joee vette meg azt a Vectrát... :excl: Jah, Turci! És köszi a VIZET!!! még mindig nem értél ide vele... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Én nem találom a levelet de beszéltem Jooeval küld el neki a számát Csabi! Te is csak írsz, de nem olvasol :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Te is csak írsz, de nem olvasol :excl: :( :lol: :lol: Beütött a holland cucc, ne bántsd már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 :( öö, milyen levelet nem találsz? :lol: és milyen számot küldjek el Joeenak? :lol: Bakker, tényleg Joee vette meg azt a Vectrát... :excl: Jah, Turci! És köszi a VIZET!!! még mindig nem értél ide vele... :lol: :lol: Joee számát küld el a csajnak!Gepárdnak adtam vizet ezek szerint nem ért oda hozzád! :D De neked is annyi át jönni hozzám mint nekem hozzád! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Te is csak írsz, de nem olvasol :excl: :( :lol: :lol: Ez jelen helyzetben most igaz volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Ez jelen helyzetben most igaz volt! :excl: VillámVili :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 De neked is annyi át jönni hozzám mint nekem hozzád! :( Én voltam arra feléd, de sosem Vagy otthon... Amúgy, meg Te mondtad, hogy erre jössz és hozod, de mind1... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Én voltam arra feléd, de sosem Vagy otthon... Amúgy, meg Te mondtad, hogy erre jössz és hozod, de mind1... :excl: Jogos papi!Jövő héten tényleg megoldjuk!Móninak is mondtam!Bocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 VillámVili :( Nem szól be ugye? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Thx az antenna fuvart! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 holnap pest Joee Losi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tomi ezt neked gondoltam :excl: ez olyan uras megy a vashoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tomi ezt neked gondoltam :excl: ez olyan uras megy a vashoz Karira ajiba? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Karira ajiba? :( Persze a Klubbtól :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Kapjon minden klubtag ilyet! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Dini ezt lőd le nekem ocsóé! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Dini ezt lőd le nekem ocsóé! :excl: Ez mi a ######nak? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts