warwolf Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Bocsi edit, de Johnnynak akartam még egyet linkelni.Nem tudom, mikor fog ilyesmi feküdni az Ő gépen..... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Bocsi edit, de Johnnynak akartam még egyet linkelni.Nem tudom, mikor fog ilyesmi feküdni az Ő gépen..... :excl: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/03...46365282_84.jpg Nekem most a gép kellene inkább :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Hát, nekem is inkább a kocsi. :( Bár nagyon csinos a hölgy. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Vannak előnyös tulajdonságai :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Hát, nekem is inkább a kocsi. :lol: Bár nagyon csinos a hölgy. :( Akarsz beszélni róla? :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Hello Skacok, Valaki nem tud egy eladó C Corsat, Jó áron :( Kacsero megváltál már a Corsatól? Hali! Igen, már megvan az új gazdája... húgom párja vette meg... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nekem most a gép kellene inkább :( :excl: Úgy tudom, Zsocca árulta a corsát.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Bocsi edit, de Johnnynak akartam még egyet linkelni.Nem tudom, mikor fog ilyesmi feküdni az Ő gépen..... :excl: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/03...46365282_84.jpg Van ám tevepata! :( Amúgy kapna egy sallert, nehogymá összekárcolja a géptetőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Háát, fiatalság, azt hiszem, ma kihagyjuk a fürdőzést, mert tejköd ereszkedett a vidékre... :excl: De legközelebb tuti megyünk!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Háát, fiatalság, azt hiszem, ma kihagyjuk a fürdőzést, mert tejköd ereszkedett a vidékre... :( De legközelebb tuti megyünk!!!! Ez nem kifogás! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Pedig már hónapok óta erre készülünk.... :( De most nagyon összejöttek a dolgok, ma már megjártuk egyszer Majsát, apósomnak vettünk Wagon-R-t, intézkedtünk stb, szóval szánombánom, de fáradtan nem merek elindulni a ködben. :lol: Pedig már a kedvenc strasszköves fekete bikinimet is kikészítettem. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Pedig már hónapok óta erre készülünk.... :lol: De most nagyon összejöttek a dolgok, ma már megjártuk egyszer Majsát, apósomnak vettünk Wagon-R-t, intézkedtünk stb, szóval szánombánom, de fáradtan nem merek elindulni a ködben. :lol: Pedig már a kedvenc strasszköves fekete bikinimet is kikészítettem. :( Beszéltem Tomival, megdumáltuk, hogy akkor tegyük későbbre, hogy mindekinek jó legyen az időpont. Megpróbálom a pesti csapatot is lehívni, hátha benne vannak a buliban. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szuper!!!! :excl: Számíthattok ránk legközelebb! :( ja, és láttuk az atomvonatot, Halason fél óráig lezárták az átkelőt, pont, mikor Majsára akartunk menni. 300 rendőr, meg konvojok kísérték közúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Pedig már hónapok óta erre készülünk.... :( De most nagyon összejöttek a dolgok, ma már megjártuk egyszer Majsát, apósomnak vettünk Wagon-R-t, intézkedtünk stb, szóval szánombánom, de fáradtan nem merek elindulni a ködben. :lol: Pedig már a kedvenc strasszköves fekete bikinimet is kikészítettem. :excl: Ha már a kukorica és a bőrszerkót kihagytam ezt a bikinis cuccot nem fogom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szívesen kölcsönadom neked, ha szeretnéd. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Van ám tevepata! :lol: Amúgy kapna egy sallert, nehogymá összekárcolja a géptetőt. :lol: Mielőtt nyakon vágnád, azé' előtte tedd meg amit megkövetel a becsület! :( Vagy passzold át! :lol: Az én Corsámra nyugodtan hanyatt dobhatja magát, és még a csizmát sem kell levennie! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szívesen kölcsönadom neked, ha szeretnéd. :lol: :D Eeeztet szívesen megnéznénk páran... :excl: :( :lol: Haaallod, Turciiii!!!! :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Eeeztet szívesen megnéznénk páran... :excl: :( :lol: Haaallod, Turciiii!!!! :lol: :lol: :lol: Cuki lenne az tuti, de Edit csípőjén jobban áll a dolog! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Eeeztet szívesen megnéznénk páran... :excl: :( :lol: Haaallod, Turciiii!!!! :lol: :lol: :lol: Editen jobban áll!Nekem szőrös a mellkasom! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Editen jobban áll!Nekem szőrös a mellkasom! :lol: Lehet azt borotválni... :excl: :( :lol: De nehogy komolyan vedd, ne rohanj a fürdőbe :lol: Inkább Editen lássam, mint rajtad!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Lehet azt borotválni... :excl: :( :lol: De nehogy komolyan vedd, ne rohanj a fürdőbe :lol: Inkább Editen lássam, mint rajtad!!! :lol: Nem vagyok én se selyem hernyó se dísz bu.i! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Tudjátok, létezik férfi tanga is: http://www.harisnyadiszkont.hu/components/...b610e7a0d80.jpg Mondjuk egy ilyet valaki ??? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Eszméletlen! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 ilyet fogsz csinálni te is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts