warwolf Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Losi! Mond neki, hogy oldjon le....vagy egy RL-10-es kioldóval veszed kezelésbe! :lol: Tomit? :excl: :( :lol: :lol: Amúgy mi van veled?Nagyon el vagy tűnve mostanság.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Most Eco módban "szárnyalok" de átlagban tartom a stabil nullát, egy kis termikre várok. :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Most Eco módban "szárnyalok" de átlagban tartom a stabil nullát, egy kis termikre várok. :lol: :( A lényeg, hogy leáramlás ne legyen.A többi majd alakul. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ha ennyire nehezen jön össze, lehet előreutalok, aztán mondom, hogy tolja fel Postán mert amilyen egyszerűnek tűnt, pont annyira bonyolódik a dolog. valóban nehezen jön össze, de ezen a héten szeged eger miskolc útvonalon közlekedtem, ha bele fér az időbe ma lehet megy autóm pestre de mondtam a csávónak, adja le a csepeli irodába de hát így meg hát úgy na úgyhogy vár a pénzére de sajnos Te meg a paplanra. ma meg pécsre megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Losi! Ma délután Pesten vitorlázok, ha kell eltudom hozni a paplanodat be fog férni az RS 4/4-es mellé. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 RS 4 Te, ha lesz nálad egy RS4 szóljál már, mennék vele egy karikát valami jó kis útszakaszon :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Tőlem kutyázhatsz vele de kellene egy kis szél és inkább egy reptéret javasolnék a "kipróbáláshoz". :excl: Egyébként erről van szó: http://combatgear.blog.hu/2010/07/31/rs_4_4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Tőlem kutyázhatsz vele de kellene egy kis szél és inkább egy reptéret javasolnék a "kipróbáláshoz". :excl: Egyébként erről van szó: http://combatgear.blog.hu/2010/07/31/rs_4_4 Majd ha ilyenról van szó, akkor szólj pls :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Eddig sajna csak Audi Allroad 3.0 V6 TDI-t vezettem, RS4-et V8-as 4.2-es mocival én is kipróbálnám. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 valóban nehezen jön össze, de ezen a héten szeged eger miskolc útvonalon közlekedtem, ha bele fér az időbe ma lehet megy autóm pestre de mondtam a csávónak, adja le a csepeli irodába de hát így meg hát úgy na úgyhogy vár a pénzére de sajnos Te meg a paplanra. ma meg pécsre megyek. Kövi hét közepéig várakozó álláspont, hát ha végre összejön a találka.Ha nem, elkérném a péézt, aztán megbeszélem az eladóval, hogy adja fel utánvéttel.Aztán hát ha motiváltabb lesz így. Losi! Ma délután Pesten vitorlázok, ha kell eltudom hozni a paplanodat be fog férni az RS 4/4-es mellé. :( Jó lett volna ezt korábban olvasni. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Jó lett volna ezt korábban olvasni. :excl: Miiii vaaaan veled ? Mondtam, hogy szólj, ah van valami cucc itt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 A majsai fürdőzést szerintem jobban meg kellene szervezni, ne úgy, hogy a hétvégén. Legalább 2 hétre előre kellene tudni az időpontot, és akkor többen ráérnénk, nem? Amúgy van még 5 biankó ingyen jegy nálam. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 holnap 19:30 tól van fürcsi én egerben vagyok reggel, onnan délután jövök vissza na ki jön? 1; Tomi 2; Hajni 3; Zozz 4; Johnny 5; 6; ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 A majsai fürdőzést szerintem jobban meg kellene szervezni, ne úgy, hogy a hétvégén. Legalább 2 hétre előre kellene tudni az időpontot, és akkor többen ráérnénk, nem? Amúgy van még 5 biankó ingyen jegy nálam. :lol: Kiszólt a lyuk a gödörből... Mr. Estefélkinenckorszólokhogykellvalami! :excl: Mintha nem pofáztam volna el direkt múlthéten, hogy időben szólj és ne az ucsó pillanatban gyere érte. :( Már 2x eljátszottad ezt... Persze megint én vagyok a genyó, mert nem úgy pattogok, mint ahogy azt a nagyságos úr elvárja... Ja és a nem veszem a telefonom dolog kb az ovódában volt jellemző... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Kiszólt a lyuk a gödörből... Mr. Estefélkinenckorszólokhogykellvalami! :excl: Mintha nem pofáztam volna el direkt múlthéten, hogy időben szólj és ne az ucsó pillanatban gyere érte. :( Már 2x eljátszottad ezt... Persze megint én vagyok a genyó, mert nem úgy pattogok, mint ahogy azt a nagyságos úr elvárja... Ja és a nem veszem a telefonom dolog kb az ovódában volt jellemző... :lol: Amúgy minden oké, vagy akarsz róla beszélni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Amúgy minden oké, vagy akarsz róla beszélni? :( :lol: Röhejes az egész! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Röhejes az egész! :excl: Nem kell ezt úgy mellre szívni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nem kell ezt úgy mellre szívni! :( Nagyon feltud dühíteni, ha valamit elmondok többször is és már csak azért sem úgy csinálják. :excl: Na mindegy. Beveszek egy ilyet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Én ezt ismerem: http://imho.freeblog.hu/files/pic/200812/l...om-tabletta.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Hatóanyag ugyanaz! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Hello Skacok, Valaki nem tud egy eladó C Corsat, Jó áron :excl: Kacsero megváltál már a Corsatól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Kacsero megváltál már a Corsatól? Félig meddig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Félig meddig! az mit jelent??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Kiszólt a lyuk a gödörből... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 1; Tomi 2; Hajni 3; Zozz 4; Johnny 5; Corsarulez és Peti 50% (ha a család nem szervez rá) 6; ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts