warwolf Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Héééééééééééééé Joooooooooeeeeeee http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1661&hl= :D Erős fenntartásaim vannak a vidéki miniszoknyás lányokkal kapcsolatban! :o Sokat lógtam Miskén míg működött a Galaxy dizsi! :) Szelid már más volt mint pl. Club Fregatt, Club Éden.....hm..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Héééééééééééééé Joooooooooeeeeeee http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1661&hl= :D Hááááát, nem hangzik rosszul. Meglátjuk.....Gondolkozom rajta :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Erős fenntartásaim vannak a vidéki miniszoknyás lányokkal kapcsolatban! :o Sokat lógtam Miskén míg működött a Galaxy dizsi! :) Szelid már más volt mint pl. Club Fregatt, Club Éden.....hm..... :) Nem is csak ez a lényeg. Mekkora poén lenne egy rögtönzött Opel találkozó Hajóson :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Hááááát, nem hangzik rosszul. Meglátjuk.....Gondolkozom rajta :o Húzzunk bele csávó :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Húzzunk bele csávó :D :) :) :( Délután megbeszélem banyával. Egy dolog tart vissza eddig, hogy antibiotikumot szedek és arra nem igen kellene inni. Na de egy éjszakát majd csak kibírok alkohol nélkül :o :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Délután megbeszélem banyával. Egy dolog tart vissza eddig, hogy antibiotikumot szedek és arra nem igen kellene inni. Na de egy éjszakát majd csak kibírok alkohol nélkül :) :D Lopni sem szabad elvileg.... Az elv és a gyakorlat azért sokszor más :P Nem kell túlparázni, csak a mérvre kell figyelni :o :D Mondjuk ne legyen bols + RB akció :) :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Mondjuk ne legyen bols + RB akció :o :D :) :) Akkor meg már minek elkezdeni :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Akkor meg már minek elkezdeni :o :D Én hoztam fel ezt az antibiotikumos témát ? :( :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Én hoztam fel ezt az antibiotikumos témát ? :( :o :D :) Asszem az nem te vótááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Asszem az nem te vótááá :o De addigra lebetegedhetem, te meg ihacc :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Délután megbeszélem banyával. Egy dolog tart vissza eddig, hogy antibiotikumot szedek és arra nem igen kellene inni. Na de egy éjszakát majd csak kibírok alkohol nélkül :o :( Na, Pista! Megvan ki visz minket haza :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Na, Pista! Megvan ki visz minket haza :o :D :) Kicsit távol lakunk egymástól, de semmi sem lehetetlen :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Kicsit távol lakunk egymástól, de semmi sem lehetetlen :) :o Igen, azt, hogy "haza" lehet, hogy definiálnom kéne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Mindenki Joee-nál alszik :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Mindenki Joee-nál alszik :o Mondjuk nem tudom mit szólna, ha hajnalban beállítanánk néhány miniszoknyás lánnyal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Nem régen húztam el a TESCO-tól kacserót, Tiffy Omijával.Valszeg meghótt az ÁCja.Mer' nem indul.Csak teker. Holnap szakértés, mert a nagy indítózások közepette lemerült az akksi is, szal azt tölteni kell.Utána lehet okoskodni. Kicsit rájár a rúd arra a szekérre no meg a tulajának a pééztárcájára. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Nem régen húztam el a TESCO-tól kacserót, Tiffy Omijával.Valszeg meghótt az ÁCja.Mer' nem indul.Csak teker. Holnap szakértés, mert a nagy indítózások közepette lemerült az akksi is, szal azt tölteni kell.Utána lehet okoskodni. Kicsit rájár a rúd arra a szekérre no meg a tulajának a pééztárcájára. :o Köszönöm szépen a ma délutáni S.O.S. HELP-et... :D Akksit már felraktam tölteni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Mondjuk nem tudom mit szólna, ha hajnalban beállítanánk néhány miniszoknyás lánnyal :o Az nem kérdés én mit szólnék :D :( Viszont, hogy asszony mint szólna.... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az nem kérdés én mit szólnék :o :D Stefán lehet hápogna :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Stefán lehet hápogna :o :D Merthogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Viszont, hogy asszony mint szólna.... :o :D :) Majd azt mondod, hogy a hugod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Szombaton Bazsinál faültetés van kell neki a segítségünk!!! PLS aki él jöjjön ki ha csak egy órát marad az is nagy segítség! Bazsi még sosem mondott nemet vagy keresett kifogást ... ez költői. Kibacott fárasztó hetem van rögtön a szabi után,apám ropogója darabokban...szerintem szombaton délután kitudok menni,de vasárnap muszáj pihenem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Kibacott fárasztó hetem van rögtön a szabi után,apám ropogója darabokban...szerintem szombaton délután kitudok menni,de vasárnap muszáj pihenem. :D A szombat délután nekem is jó lehet+vasárnapból v.mennyi. :o Aztán még majd egyszer kimejünk, és kioperáljuk azt az ominózus meggyfát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 A szombat délután nekem is jó lehet+vasárnapból v.mennyi. :o Aztán még majd egyszer kimejünk, és kioperáljuk azt az ominózus meggyfát! :) Nem kicsit durva,hogy rögtön szabi után reggel 7-től este 9-ig vagyunk távol és egész nap szívunk... Persze olyan zsibbasztó dolgokat akarnak velünk,hogy sírtam a röhögéstől: napi leosztású ütemterv,ki mit csinál...amikor reggel sem tudják még,ki merre rohanjon javítani! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Majd azt mondod, hogy a hugod! :o De csak reggel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts