tomi023 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Azért ahogy kezd sötétedni nyugodtan, menj be a házba :o :D :) megyek is mert pöcörög a kályha és faja 23 fok van :) és a gáz vajon mi? :( http://imageshare.web.id/images/zlbe7mlbg495rndx40iz.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Az én autóimon is kellene kereket cserélni. Én is rákészültem a rossz időre, erre most is 13 fokban jöttünk haza a gyújtogatásból.Láttalak benneteket Kiskőrösön, de nem akartam oda menni. :o és a gáz vajon mi? :D Megmondták a frankót.Gázzal fűteni manapság luxus ami az árát illeti.S, milyen igazuk van.Beterelték a népeket a városba, hitelre vetették meg velük a lakásaikat, amit sok esetben vagy a drága gázzal, vagy a még drágább távfűtéssel kell fűteni.No comment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én is rákészültem a rossz időre, erre most is 13 fokban jöttünk haza a gyújtogatásból.Láttalak benneteket Kiskőrösön, de nem akartam oda menni. :o Megmondták a frankót.Gázzal fűteni manapság luxus ami az árát illeti.S, milyen igazuk van.Beterelték a népeket a városba, hitelre vetették meg velük a lakásaikat, amit sok esetben vagy a drága gázzal, vagy a még drágább távfűtéssel kell fűteni.No comment. A röghöz kötési törvény azért nem olyan rég szűnt meg!És azt se feledjük el mikor ezek a panel lakások épültek a távfűtés olcsóbb volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 hogy mi a drága és mi az olcsó ez relatív. az biztos, hogy a fa általi fűtést nem adja vissza más. Sokkal jobb mint a gáz egészen más a hőérzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 hogy mi a drága és mi az olcsó ez relatív. az biztos, hogy a fa általi fűtést nem adja vissza más. Sokkal jobb mint a gáz egészen más a hőérzet. Csak több vele a meló. Viszont hangulatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem igen hinném hogy egyedi fűtéses lakást össze hasonlítasz a fa tüzelésűvel sokkal jobban jársz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A hűtőmaszkomat frankón meg csinálták vihetem máshová hogy még egyszer össze rakják!Remélem most már jól! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A hűtőmaszkomat frankón meg csinálták vihetem máshová hogy még egyszer össze rakják!Remélem most már jól! :o Még mindig nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Még mindig nem jó? Ja egy hetet vártam!A ragasztó amivel csinálták két nap alatt a radiátoron se kötött meg!Tomi azt mondta f@sza lesz csak nem úgy alakult!No meg hogy a Kékestető csak kicsi domb ahhoz képest ahogy meg lett ragasztva!Zsolti csak annyit kérdezett "pézt adtál érte"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ja egy hetet vártam!A ragasztó amivel csinálták két nap alatt a radiátoron se kötött meg!Tomi azt mondta f@sza lesz csak nem úgy alakult!No meg hogy a Kékestető csak kicsi domb ahhoz képest ahogy meg lett ragasztva!Zsolti csak annyit kérdezett "pézt adtál érte"? És adtál érte? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 És adtál érte? :o Még nem!Tomival futok még egy kört ez ügyben!Habár van aki meg csinálja már!RENDESEN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én is rákészültem a rossz időre, erre most is 13 fokban jöttünk haza a gyújtogatásból.Láttalak benneteket Kiskőrösön, de nem akartam oda menni. :o Na, ne máááá.... legközelebb tessék odajönni. :D Egyébként a Peti mérgelődött, mikor tette fel a klubos rendszámkeretet, mert nehezen illeszkedett, csak az egyiket sikerült feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ismertek JÓ és OLCSÓ mosógépszerelőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ismertek JÓ és OLCSÓ mosógépszerelőt? Persze!Küldöm Pübe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Persze!Küldöm Pübe! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 És azt se feledjük el mikor ezek a panel lakások épültek a távfűtés olcsóbb volt! Ez leginkább az elmúlt 10-15 év tendenciája sajnos.Nézd csak meg pl. Kecskemét viszonylatában. Na, ne máááá.... legközelebb tessék odajönni. :o Egyébként a Peti mérgelődött, mikor tette fel a klubos rendszámkeretet, mert nehezen illeszkedett, csak az egyiket sikerült feltenni. Rendben.Legközelebb oda mejek.A klubbos rendszámkeret tényleg elég passzentos, de leküzdhető. Amúgy furcsa volt picit látni azokat az arcokat, akikkel együtt jártunk suliba, most pedig átvitt értelemben meglett szülőként minimum egy, vagy két porontyot kísérgettek.Rájöttem, nálunk sem csak a gyerkőcök öregednek.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nemrég voltam 15 éves érettségi találkozón... hááát... rajtam kívül szinte mindenkinek gyereke volt, volt, akinek 5 db!!!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nemrég voltam 15 éves érettségi találkozón... hááát... rajtam kívül szinte mindenkinek gyereke volt, volt, akinek 5 db!!!! :D Biztos nincs TV-jük!S, v.mivel el kell ütni az időt! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Valaki ha akarna biztosítót váltani van ismerősöm a Generalinál egész jó ajánlattal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Megvannak a Vectra bajai - szelepfedél tömítés 2db mert V6 :D - gyertya mert áll az olajban, 6db mert V6 :) - O gyűrű a csavarok alá 16db mert V6 :) - ékszíj feszítő csapágy 1db drága mert V6 :( - ékszíj vezető csapágy 1db drága mert V6 :( de a kipuf már kész THX GT. :D de ez az én autóm én így szeretem :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szombaton Bazsinál faültetés van kell neki a segítségünk!!! PLS aki él jöjjön ki ha csak egy órát marad az is nagy segítség! Bazsi még sosem mondott nemet vagy keresett kifogást ... ez költői. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Szombaton Bazsinál faültetés van kell neki a segítségünk!!! PLS aki él jöjjön ki ha csak egy órát marad az is nagy segítség! Bazsi még sosem mondott nemet vagy keresett kifogást ... ez költői. Részemről már lefixálva a dolog, tehát mejek de csak valószínűleg délután mert Flóra úszik+előtte éjszakás leszek.Szóval remekbeszabott kis hétvége lesz.Valahogy Bazsinak mindig olyan 7végére sikerül időzíteni, mikor éjszakában szívok bent. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Valahogy Bazsinak mindig olyan 7végére sikerül időzíteni, mikor éjszakában szívok bent. :o jah én is ma pest meg holnap is meg pénteken is és szombat Bazsi aztán vasárnap pest imádom a kiállításokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Szombaton Bazsinál faültetés van kell neki a segítségünk!!! PLS aki él jöjjön ki ha csak egy órát marad az is nagy segítség! Bazsi még sosem mondott nemet vagy keresett kifogást ... ez költői. Szombaton tudok menni én is úgy néz ki. Majd beszéljünk össze, hogy ki mikor meddig. Aztán ha gondolod elugrom érted reggel. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Szombaton tudok menni én is úgy néz ki. Majd beszéljünk össze, hogy ki mikor meddig. Aztán ha gondolod elugrom érted reggel. :o Héééééééééééééé Joooooooooeeeeeee http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1661&hl= :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts