corsarulez Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 http://www.akkufa.hu/indito-akkumulatorok/...-44-akkumulator Ez jó lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Tominak köszönöm a szállítást. A fiamnak új ágya van. Hajnikának is le van már festve a szobája, és az előszoba is szinte kész. A festő ugyanaz volt aki Tomi verébdeszkáját is festette. :o :D :) Magaslabda volt na, bocs Turci. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 A festő ugyanaz volt aki Tomi verébdeszkáját is festette. :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Tegnap bal első defektet kaptam 180-nál csoda, hogy élek. Pályanapos "gyakorlat" sokat segített és az Fx is túlélte bár pár dolog cserés lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Tegnap bal első defektet kaptam 180-nál csoda, hogy élek. Pályanapos "gyakorlat" sokat segített és az Fx is túlélte bár pár dolog cserés lett. Az etanol miatt van az egész! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Tényleg!!! :o Defektet is okozhat az etanLOL..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ma megvolt az első 400m Szentkirályon.5 startból a legalacsonyabb 323m volt.A többi mind feletti.Volt, hogy sikerült nulláznom is, egy ideig dekkoltam egy termikszerűségben.Nagyon király volt! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Pályanapos "gyakorlat" sokat segített Jónlenne sok embertől ezt olvasni, ha már ilyen helyzetbe kerül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Losi! Gratula ilyen időben a nullás, max. feles emelést megtalálni és megtartani is eredmény, úgy érzem már egyre jobban kezded érezni a csőrlés feelingjét is ami elég szokatlan egy ejtőernyősnek :D Mélykék Pista! Pályanap kiváló alkalom arra, hogy megismerjük a saját autónk végleteit biztonságos körülmények között. Vészhelyzetben ez a "tudás" nagyon sokat számít! Egyébként lindab csavarokat sikerült összeszednem még rágondolni is rossz lenne mi lett volna ha a jobb első is elszáll. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Egyébként lindab csavarokat sikerült összeszednem még rágondolni is rossz lenne mi lett volna ha a jobb első is elszáll. :o A lényeg, hogy megúsztad. És az is jó, hogy mi is hozzájárultunk kicsit a szitu megoldásához, még ha passzívan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 A lényeg, hogy megúsztad. És az is jó, hogy mi is hozzájárultunk kicsit a szitu megoldásához, még ha passzívan is. És ha még a tavalyi pályanapos video is elkészül akkor fogunk igazán örülni! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Losi! Gratula ilyen időben a nullás, max. feles emelést megtalálni és megtartani is eredmény, úgy érzem már egyre jobban kezded érezni a csőrlés feelingjét is ami elég szokatlan egy ejtőernyősnek :) Annyira nem volt nehéz, mert egyszer csak lenéztem a Varióra, és nem süllyedtem.Csak álltam egy helyben.Na mondom, fogtam v.mit, úgyhogy hagytam szépen a kormányzsinórokat a helyükön és ültem nyugiba a beülőben. :D 300m magasan egy mező felett! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Legyen a neved ezentúl Rétisas. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 A Gyalogbéka helyett? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Legyen a neved ezentúl Rétisas. :o Esetleg Héja?Vagy egerészölyv? :) A Gyalogbéka helyett? :) Ehhez a névhez ragaszkodom a tavaszi Petőfi túra miatt, amit jövőre is szeretnék végig sétálni.A 20km-t biztosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Peti is akart menni, de aztán győzött a lustaság. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Megjöttem a Kincsem parkból. A kuplungbowdenem elszakadt Némedi környékén a Penny központnál onnét kalandosan értem haza. Tomi most hozza kiskaszától a cuccot és rakom össze. Karszalagból vettem a klub nevében 15-öt, és Dark is vett 100-at. Plusz akik kijöttek, Redi, Tícia, Spzoli, Rastalos, Mélykék, Telo meg akiknek nem ugrik be a neve. Mivel nem volt nagy az összlétszám így elég nagy összeggel a MOTE is hozzájárult az újjáépítéshez. Képek később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Megjöttem a Kincsem parkból. A kuplungbowdenem elszakadt Némedi környékén a Penny központnál onnét kalandosan értem haza. Tomi most hozza kiskaszától a cuccot és rakom össze. Ez érdekes.Hanyadik seb.fokozatban jöttél haza?Vagy kuplung nélkül váltottál? Karszalagból vettem a klub nevében 15-öt, és Dark is vett 100-at. Plusz akik kijöttek, Redi, Tícia, Spzoli, Rastalos, Mélykék, Telo meg akiknek nem ugrik be a neve. Mivel nem volt nagy az összlétszám így elég nagy összeggel a MOTE is hozzájárult az újjáépítéshez. Képek később. Ez igen.Gratula. :D Ehhez képest az én 2db karszalagom elenyésző. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ez érdekes.Hanyadik seb.fokozatban jöttél haza?Vagy kuplung nélkül váltottál? Először megijedtem és persze félreálltam, utána 2.-ban indítés kuplung nélkül óvatosan váltva, de jószerivel 5.-ben jöttem haza. 2-3-4 között lehet váltani a fordulatszámesést figyelve de az 5.-et csak reccsenve sikerült kapcsolni, na ez 3-szor történt meg hazáig. Tomi hozott Feritől bowdent, de sajnos nem passzol a beakasztós vége. Ha nem leszek nagyon pofátlan akkor holnap zaklatom egy másikért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Képek, hogy érthető legyen. Ilyen kellene nekem. És ilyet hozott Tomi. A felső vége a beakasztós ami nem stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Látszik,hogy nem korzás! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Látszik,hogy nem korzás! :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 favágás volt ma meg feltettem a téli kerekeket a toyotára az astraé defektes, az gumisra vár. Viszont 4 izzítógyertya kicserélve:) most visszamegyek fát vágni az udvarra :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 most visszamegyek fát vágni az udvarra, hogy lássam ha jön a festő :( :o Azért ahogy kezd sötétedni nyugodtan, menj be a házba :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Az én autóimon is kellene kereket cserélni. Az illetékes elvtárs éppen netezik!!! :o :) Végre felkerül a szép dísztárcsa, amit még a Peti hozott Németből. Szebb, mint az alufelnijeim. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts