ENDYKA Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Isten éltessen sokáig Tomi és Losi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Tomi,ez szerintem megérne egy telefont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Tomi,ez szerintem megérne egy telefont... Ez nem Veki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ez nem Veki ? B Omi,de ha jól emléxem az is jó G astrára. Lufival együtt szerintem ez jó ár érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 B Omi,de ha jól emléxem az is jó G astrára. Lufival együtt szerintem ez jó ár érte. 1:1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 1:1 :) Itt most nem a tuning a lényeg,hanem hogy egy jóállapotú kormány kerüljön a sasba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Itt most nem a tuning a lényeg,hanem hogy egy jóállapotú kormány kerüljön a sasba. :) :D <_< Formája miatt mutattam Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Boldog szülinapot Losinak és Tominak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Boldog szülinapot Losinak és Tominak! :) Csatlakozom az előttem szólókhoz! Boldogat az ünnepelteknek! És hogy viszonozzam Tomi figyelmességét, mikor én ünnepeltem, ezt küldöm nekik : Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Csatlakozom az előttem szólókhoz! Boldogat az ünnepelteknek! És hogy viszonozzam Tomi figyelmességét, mikor én ünnepeltem, ezt küldöm nekik : http://news.injuryboard.com/uploadedImages...dasil%20500.jpg Középső stipistopi! :) :D Egyébként nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat minden cartársnak és cartársnőnek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Sok boldog szülinapot mindkettőtöknek !!!!! Ha jól sejtem akkor a 18. -_- :lol: :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Sok boldog szülinapot mindkettőtöknek !!!!! Ha jól sejtem akkor a 18. ;) :D :) :D <_< :icon13: Hatááreset! B) :lol: -_- Egyébként megjöttek a Gepárd közbenjárásával, a soltvadkerti gumiskapcsolattól intézett téli gumik a Vectrára.Kettő szinte új, kettő pedig erősen 65-70% körüli, de éppen elég a profilmélysége.Bár eltérő profilúak, de párban vannak, viszont mind a négy Pirelli. Hétfőn megyek Darányi doktorhoz felrakás céljából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 http://href.hu/x/diw4 Te jó ég, miket nem kapni Kecskeméten...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 http://href.hu/x/diw4 Te jó ég, miket nem kapni Kecskeméten...... :D Bevittem a kereskedésbe, mert húz vissza az Opelhoz a szívem :) veszek az árából egy Astra flottát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A mai futam után csak hagyom a Mercinek a perselyem még!Vincitore Ferrari! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A mai futam után csak hagyom a Mercinek a perselyem még!Vincitore Ferrari! Jó nagy szar volt megint. :) De legalább a német tejfelszájú nem nyert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Az a baj hogy nem értesz hozzá! Ez egy pöpec kis futam volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Az a baj hogy nem értesz hozzá! Ez egy pöpec kis futam volt! :) Jah,mert én nem vagyok elfogult és ugye szoktam más autóversenyeket is nézni a tv-ben,nem csak ezt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Jah,mert én nem vagyok elfogult és ugye szoktam más autóversenyeket is nézni a tv-ben,nem csak ezt... Nem volt olyan gáz ez a futam. El se aludtam rajta... :) Pedig az előző hármon sikerült. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem volt olyan gáz ez a futam. El se aludtam rajta... <_< Pedig az előző hármon sikerült. :icon13: Te sem vagy már régi.Nem bírod a feszkót! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Te sem vagy már régi.Nem bírod a feszkót! :) :D Jöttem be melózni 9re, mondom rápillantok. Há még mindig rajtrács...aztán bent folytattam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Mi reggel kezdtük nézni, aztán majdnem visszaaludtunk, olyan nehezen indult be a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Volt ugye az alapjárat problémám. Vagy nincs, autó beindul, aztán leáll, vagy melegen ingadozik 650-900 között és észrevehetően egyenetlenül jár a motor. Illetve menet közben kuplungolásnál leesik 650 körülre, visszalendül 1200 köré, majd ingadozva beáll normális érték körülire. Meg volt ma a pillangószelepház takarítás, nem javult a dolog. Ha levettem a szívótoroktól a levegőcsövet, ugyan ez a jelenség. Cseréltem trafóhidat próbaképp, nem változott. Cseréltem gyertyákat, nem változott. Nem igazán van több ötletem. Ha esetleg valakinek van, azt örömmel venném. Tárolt hibakód egyébként nincs. Vagyis egy van 0400- EGR, de ze valószínű azért, mert le van zárva. Előre is köszi, ha valakinek van ötlete! Kellemes napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Volt ugye az alapjárat problémám. Vagy nincs, autó beindul, aztán leáll, vagy melegen ingadozik 650-900 között és észrevehetően egyenetlenül jár a motor. Illetve menet közben kuplungolásnál leesik 650 körülre, visszalendül 1200 köré, majd ingadozva beáll normális érték körülire. Meg volt ma a pillangószelepház takarítás, nem javult a dolog. Ha levettem a szívótoroktól a levegőcsövet, ugyan ez a jelenség. Cseréltem trafóhidat próbaképp, nem változott. Cseréltem gyertyákat, nem változott. Nem igazán van több ötletem. Ha esetleg valakinek van, azt örömmel venném. Tárolt hibakód egyébként nincs. Vagyis egy van 0400- EGR, de ze valószínű azért, mert le van zárva. Előre is köszi, ha valakinek van ötlete! Kellemes napot! Küldtem pü-t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ma este rossz helyen parkoltam.Vagy is ott parkoltam ahol olykor megállok lassan 4 éve, a nagy Posta mögötti kis utcában.Nem hosszú időre, jó ha volt 10 perc.Mire kiértem, egy xarrá ázott cetlit találtam számomra érthetetlen szöveggel a Corsa ablaktörlője alatt, hogy enyhén megsértettem a közlekedési szabályokat, ezért megbírságol a kecskeméti közterület felügyelet 5000ft-ra.A FELJELENTEM pedig vastagon át van satírozva, tehát aláhúzásnak kicsit sem nevezhető.Az egész formaisága jelen esetben megkérdőjelezhető.Vagy is inkább vicc.Aláírás gyanánt valami kirixkrax, meg talán számok.Nem láttam rajta sem sorszámot, sem pecsétet vagy ezek nyomait. Kétségtelen, hogy az utca elején kint van a megállni és várakozni tilos tábla, ill. a kiegészítő tábla is, hogy kivéve Posta G.K. Eddig értem is. De......évek óta a hozzám hasonló szülők akik nem találnak parkolóhelyet a Kálvin téri parkolóban, használják ezt a "törvénytelen" lehetőséget parkolásra.A Magyar Posta Zrt. autóit soha senki nem tartja fel, lévén azok sokkal később (v. korábban?) szoktak ott parkolni. Természetesen a teóriám meg van eme közterületis anyai ági felmenőjének úgy a nemzetiségéről mint eme felmenő foglakozásáról.Továbbá némi kapcsolatot gyanítok a Zsiráffal is, és persze kívánom neki, hogy a WC-n kizárólag a tüskés hátú barátai jöjjenek ki belőle. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy a korábban mögöttem parkoló Touaregre is tett-e, valamint mit keresett ott este 18:00 körül (munkaidő után jóval) az éppen szakadni kezdő esőben, ill. az is, hogy a megjelenéséhez van-e köze pl. annak a portásnak, aki a Posta hátsó bejáratánál felvigyáz.Vagy ne keressek folyton összeesküvés elméleteket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts