Gepard Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Hát az a helyzet ami eddig nekem kellett volna a bontóban nem találtam én nem tom hogy van ez sosincs ott semmi :) De ha esetleg valakinek lenne elfekvőbe az írjon üzit! Köszike Itt esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Veszelszki+Csóka utca.De lehet jobban jársz, ha előtte elmész egy kipufogóshoz (Gubacsi Tibi, Mária Krt.) és kiméreted a lambdát mielőtt hinnél az elektronikának. Köszi a tippet! De ma kiderült nem az a gáz. Ugye volt benne ez a 0136 hibakód, amit kitöröltünk hétfőn, mert csak tárolt volt. Tegnap meg ma reggel megint szarakodott, elment az alapjáratom, és nem, akkor sem jár egyenletesen. Kuplungoláskor leesik olyan 5-600-ra majd visszalendül. Visszaraktuk gépre, és semmi hibajel. Sem élő, sem tárolt. Így a lambda kilőve. Most agyalunk mi lehet. De ha van valakinek ötlete esetleg, az szívesen veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Köszi a tippet! De ma kiderült nem az a gáz. Ugye volt benne ez a 0136 hibakód, amit kitöröltünk hétfőn, mert csak tárolt volt. Tegnap meg ma reggel megint szarakodott, elment az alapjáratom, és nem, akkor sem jár egyenletesen. Kuplungoláskor leesik olyan 5-600-ra majd visszalendül. Visszaraktuk gépre, és semmi hibajel. Sem élő, sem tárolt. Így a lambda kilőve. Most agyalunk mi lehet. De ha van valakinek ötlete esetleg, az szívesen veszem. Milyen motor ez? Z14XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Milyen motor ez? Z14XE? Így van. 2003-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Így van. 2003-as. Folytószelepházat takarítsátok ki. :) Ott már nincs alapjárati motor,viszont a folytószelepház koszolódása tud ilyet művelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Folytószelepházat takarítsátok ki. :D Ott már nincs alapjárati motor,viszont a folytószelepház koszolódása tud ilyet művelni. Szerintem az lesz, hogy szombaton leveszem a helyéről és kitakarítom. Gondolom nincs attól baja, ha kompletten leveszem a helyéről. csak mivel takarítsam ki, hogy ne legyen semmi gondja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Szerintem az lesz, hogy szombaton leveszem a helyéről és kitakarítom. Gondolom nincs attól baja, ha kompletten leveszem a helyéről. csak mivel takarítsam ki, hogy ne legyen semmi gondja. :) Féktisztító! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 csak mivel takarítsam ki, hogy ne legyen semmi gondja. :) Egy flakon féktisztító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Egy flakon féktisztító. Akkor a szombat délelőtti programom meglesz. Aztán a fejleményekről majd írok. De bízok benne, hogy ez megoldja a gondomat. És köszi a tippet még 1x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Pü-ment! :) Pü-re válaszoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Akkor a szombat délelőtti programom meglesz. Aztán a fejleményekről majd írok. De bízok benne, hogy ez megoldja a gondomat. És köszi a tippet még 1x. Jó reggelt mindenkinek! Egy valamit elfelejtettem! Valamilyen tömítéssel készüljek-e, amit szétszedés után nagy valószínűséggel cserélni kell? Mert ha szombaton derül ki ls nem tudom összerakni, kicsit rosszul leszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Hát az a helyzet ami eddig nekem kellett volna a bontóban nem találtam én nem tom hogy van ez sosincs ott semmi :) De ha esetleg valakinek lenne elfekvőbe az írjon üzit! Köszike Ilyet fox, mert ez tömegcikk.Már az Astra F/Vectra B-ben is ilyen van-volt. :icon13: Jó reggelt mindenkinek! Egy valamit elfelejtettem! Valamilyen tömítéssel készüljek-e, amit szétszedés után nagy valószínűséggel cserélni kell? Mert ha szombaton derül ki ls nem tudom összerakni, kicsit rosszul leszek. <_< Mielőtt leszednéd, néz meg mit lehet kihozni belőle a helyén, és az utána mire lesz elég.Csak utána szedd le.Utóbbit célszerű inkább hét közben csinálni, mert akkor tuti kapsz is hozzá tömítést.Hogy való-e alá nem tudom, mert ÉN még nem szedtem szét ilyesmit, megcsináltam a helyén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ilyet fox, mert ez tömegcikk.Már az Astra F/Vectra B-ben is ilyen van-volt. :D Mielőtt leszednéd, néz meg mit lehet kihozni belőle a helyén, és az utána mire lesz elég.Csak utána szedd le.Utóbbit célszerű inkább hét közben csinálni, mert akkor tuti kapsz is hozzá tömítést.Hogy való-e alá nem tudom, mert ÉN még nem szedtem szét ilyesmit, megcsináltam a helyén. :) A helyén próbáltam, ameddig tudtam belenyúltam és kitörölgettem, de nem használt neki. Így marad a levétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 itt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ez bizony fájhatott szerencsétlennek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 korábban írtam, hogy lesz egy jótékonysági autós tali, ahová a klubbot is meghívták, és lehet venni karszalagot, aminek az árából támogatni szeretnék a kolontári iszapömlés áldozatait. Leveleztem a főszervezővel, jeleztem, hogy bár nem tudok ott lenni, de szívesen beszállnék a dologba és vásárolnék 2db szalagot de postai úton. A dolog jövő héten nyélbe ütődik, ha v.ki csatlakozna hozzám, akkor több karszalagot küldene a srác aki az Alfa klub elnöke. Szia István! Rendben,a jövőhét elejére elkészülnek a karszalagok és azonnal postázom Neked! Amennyiben tudsz még valakit aki ugyan ilyen úton szeretne segíteni akkor az is megoldható,ha nálatok az Opel klubból nem tud mindenki feljönni de szeretne segíteni akkor ez az út járható lenne és akkor kiírjuk,hogy Ti már előrevásárolt karszalagokkal a távolból segítettetek! Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget! Üdvözlettel: Jakab Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 korábban írtam, hogy lesz egy jótékonysági autós tali, ahová a klubbot is meghívták, és lehet venni karszalagot, aminek az árából támogatni szeretnék a kolontári iszapömlés áldozatait. Leveleztem a főszervezővel, jeleztem, hogy bár nem tudok ott lenni, de szívesen beszállnék a dologba és vásárolnék 2db szalagot de postai úton. A dolog jövő héten nyélbe ütődik, ha v.ki csatlakozna hozzám, akkor több karszalagot küldene a srác aki az Alfa klub elnöke. Este jösz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Este jösz? Tervezem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Hehe, Losi! Van ilyen, hogy www.losi.com :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :D Este mentem a La Verdébe, de már nem volt ott senki... mármint a szekcióból... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :D Este mentem a La Verdébe, de már nem volt ott senki... mármint a szekcióból... :) Ez van,nyugdíjasan tolják,én meg egyedül nem várlak meg! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Losinak sok boldogat!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Losinak sok boldogat!!! :D Csatlakozom, és Tominak is Boldogat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Csatlakozom, és Tominak is Boldogat! :) Jaa, igen, neki is boldog 50.Szülinapot!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Csatlakozom!!! Losinak és Tominak sok boldog szülinapot! Happy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts