warwolf Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tiffy Omija műxik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Tiffy Omija műxik? :) THX az érdeklődést... <_< Most úgy néz ki, hogy igen, habár kicsit eszi az olajat... de annyira az enyém is eszegeti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Most úgy néz ki, hogy igen, habár kicsit eszi az olajat... de annyira az enyém is eszegeti :) ECOTEC rlz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Egy hónap múlva megyek Kecskemétre egy 3 napos továbbképzésre és a Pálma Hotelben lesz a szállás. Tud valaki róla? Van parkolója, vagy az utcán kell állni? Állítólag benn van a központban valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Egy hónap múlva megyek Kecskemétre egy 3 napos továbbképzésre és a Pálma Hotelben lesz a szállás. Tud valaki róla? Van parkolója, vagy az utcán kell állni? Állítólag benn van a központban valahol. A google szerint, ez bent van az Arany János utcánál... a Könyvtár mögötti részen... mélygarázsban van parkolási lehetőség a vendégek részére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Köszi! :) Akkor ott merem hagyni a Vekit 3 napig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Udinak sokadikat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Udinak sokadikat! Csatlakozom! Boldogat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Egy hónap múlva megyek Kecskemétre egy 3 napos továbbképzésre és a Pálma Hotelben lesz a szállás. Tud valaki róla? Van parkolója, vagy az utcán kell állni? Állítólag benn van a központban valahol. Gúgl nem barátod látom :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Köszönöm mindenkinek a megemlékezést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Gúgl nem barátod látom :) :D Most tévedsz, mert megnéztem, de mégiscsak fontos a helyi lakosság véleménye is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Baazzkii! Nézzétek meg a képet.Nagyon durva... :) :D <_< Sok ember sokszor felteszi magának a kérdést, hogy minek vegyen ilyesmit, hiszen úgy is baróó sokba kerül, meg a fenntartása meg ilyenek.Hát ezért. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Baazzkii! Nézzétek meg a képet.Nagyon durva... :D <_< :icon13: És megint a vétlen halt meg.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Baazzkii! Nézzétek meg a képet.Nagyon durva... :) :D <_< Sok ember sokszor felteszi magának a kérdést, hogy minek vegyen ilyesmit, hiszen úgy is baróó sokba kerül, meg a fenntartása meg ilyenek.Hát ezért. :icon13: Én ezt most annyira nem értem. Te erről meg tudod mondani milyen bmw ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Én ezt most annyira nem értem. Te erről meg tudod mondani milyen bmw ? Tippelek, ez egy E34.Legalább is a szögletesebbnek látszó oldalablak keretekről ítélve.Ill. A bal hátulján a tűzoltó háta mögött látszik egy élesebb csík ami az E34 oldalán fut végig. Ez volt a vétlen autós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Tippelek, ez egy E34.Legalább is a szögletesebbnek látszó oldalablak keretekről ítélve.Ill. A bal hátulján a tűzoltó háta mögött látszik egy élesebb csík ami az E34 oldalán fut végig. Háááttt, ha megnézed az orrát, ott gömbölyű hűtőmaszk maradványa, meg hátul a kilincs is újabb generációra utal, meg a felni is elég új, mondjuk ez utóbbi nem sokat jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Háááttt, ha megnézed az orrát, ott gömbölyű hűtőmaszk maradványa, meg hátul a kilincs is újabb generációra utal, meg a felni is elég új, mondjuk ez utóbbi nem sokat jelent. E38.A lánglovagokon megtaláltam a képeket. Ezen a képen látszik a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nem lennék tűzoltó semmi pénzért.... ennyi szörnyűséget látni nap mint nap... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 turci 11:20 :) :D <_< nem viszket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 turci 11:20 :) :D <_< nem viszket? Turcit úgy látom a szívükbe zárták. :lol: :icon13: Igaz az én kocsimról is készült pár jó kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Baazzkii! Nézzétek meg a képet.Nagyon durva... :) :D <_< Sok ember sokszor felteszi magának a kérdést, hogy minek vegyen ilyesmit, hiszen úgy is baróó sokba kerül, meg a fenntartása meg ilyenek.Hát ezért. :icon13: Azért azt se felejtsük el,hogy ott 70-es tábla van és ahogy nézem ezt nem 70-es sikerült összehozni... Akkor sem vennék BMW-t,sajnos rögtön besorolnak egy kategóriába.Inkább vennék Honda Accordot,Volvo-t vagy Saab-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Turcit úgy látom a szívükbe zárták. <_< :) Igaz az én kocsimról is készült pár jó kép. A helyzet az tettem is érte rendesen! :D Viccen kívül nem gondoltam volna így jövök haza Szerbiából!De hát a hülye magyarba benne van az elő ítélet amit lassan nekem sikerül elhagyni,na nem minden népcsoport felé!Az is tény hogy a Szerb fiúk nagyon ki tettek magukért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Alkudozom egy cuccra ami repüléshez kell.A pechem csak az, hogy Pesten van (minő véletlen) Ha össze jönne a business, el tudná nekem hozni v.ki aki éppen arra felé jár?Nyilván az árát előtte oda adnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Alkudozom egy cuccra ami repüléshez kell.A pechem csak az, hogy Pesten van (minő véletlen) Ha össze jönne a business, el tudná nekem hozni v.ki aki éppen arra felé jár?Nyilván az árát előtte oda adnám. Mi az ? felfújható Cesssssna ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Mi az ? felfújható Cesssssna ? :) :D Ha nem is Cessna, de segít abban hogy ott tudjak reppenni ahol a vasmadarak! <_< Egy Varió. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts