tomi023 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ezért kellene konkértan szólni, hogy 1 szoba vagy 4 szoba kell. jaja na ez az amit még én sem tudok. Gepard Tomi Joee Reni Turci Lati biztos így 3 szoba tuti kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
lati Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 jaja na ez az amit még én sem tudok. Gepard Tomi Joee Reni Turci Lati biztos így 3 szoba tuti kell Rendben, 3 szoba lefoglalva. A 4.-re azt írtam, még megbeszélés tárgya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Edit? El ne adjátok a Rapidot holmi csavargónak! Komolyan mondom, ha megtehetném, lecsapnék rá... bár az utcaseprő nincs messze a csavargótól. :D Sajnos,ez van. Valamit el kell adni. A 135 GLi különlegesebb, mert abból csak 117 dbot csináltak összesen, Mo.n már egy sincs forgalomban. Rapdiból van sok. (bár egy se olyan szép, mint az enyém. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Rendben, 3 szoba lefoglalva. A 4.-re azt írtam, még megbeszélés tárgya. olvastam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Edit! Rapidról küldhetnél infót, képeket....lehet, hogy tudnék rá vevőt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nem gondoltam volna, ami a cikk végét illeti.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Esetleg valaki ismeri ezt az autót? Vagy esetleg valak akinek van fölös néhány perce rá tudna pillantani. Astra H Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nem gondoltam volna, ami a cikk végét illeti.... :) Ami engem a cikkben zavar, az a Tony Stark párhuzam, illetve hasonlat. Tony Stark karakterét ugyanis régebben találták ki, mint hogy a cikkben említett úriember megszületett volna... http://hu.wikipedia.org/wiki/Vasember Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Amper gondjaim vannak.A Corsából megszökött innen-onnan.A világítást érinti.Az izzók jók, és még sem....HmHm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Amper gondjaim vannak.A Corsából megszökött innen-onnan.A világítást érinti.Az izzók jók, és még sem....HmHm... Ismerek 1 jó AMPER vadászt! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ismerek 1 jó AMPER vadászt! :D :D Nyertem nála egy faültetési projektet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nyertem nála egy faültetési projektet! :D Nincs is fám! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Nincs is fám! :) :D Azért kell ültetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 24 - 32. Hungarian Team: Tomi, Gepard, Joee, Reni, Turci, Attila (Dark), Lati, Balázs (+nocenje) Cars: Vectra C GTS 3,2 V6; Vectra B caravan 2.0 16V; Astra F 1.4 8V; Lotus or Saab; Astra H GTC 1.9 DTI ez van ott most meg ez: - Personal data should be entered in the hotel? - Yes. Just bring your passport, consider your reservation placed Lesz egy Astra F 1.4 16V is. Ja és ha jól tudom aki menni akar az még most szerezzen be a kocsijának nemzetközi zöldkártyát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Lesz egy Astra F 1.4 16V is. Ja és ha jól tudom aki menni akar az még most szerezzen be a kocsijának nemzetközi zöldkártyát. Elvileg a nemzetközi rendszámegyezmény értelmében elég egy H betűs matrica, kivéve, ha Koszovóban is látogatást akartok tenni. Nyilván azért nem árt, ha nálatok van a zöld papír, de elméletileg ha nincs, az se nagy baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Elvileg a nemzetközi rendszámegyezmény értelmében elég egy H betűs matrica, kivéve, ha Koszovóban is látogatást akartok tenni. Nyilván azért nem árt, ha nálatok van a zöld papír, de elméletileg ha nincs, az se nagy baj. Kérdezd már meg Tomit erről! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Kérdezd már meg Tomit erről! :) A hangsúly azon volt, hogy elvileg. A gyakorlat gyakran eltér az elmélettől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Nincs is fám! :) :D Te is jövöl? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lati Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ja tényleg, a zöldkártya az legyen kéznél. Én automatikusan kértem a biztositással, mindig a kocsiban van, ezért is felejtettem el emliteni. De biztositás forduló után rendszerint évente egyszer kérni szokták bemutatásra, kilépéskor. Szóval be kell szerezni, főleg hogy a legtöbb biztosítónál ingyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha valakit érdekel eselteg egy Vectra C 2002 évjarat, 1.8 bacsikajé volt 24-25000km el elado ar erősen alkudhato ugy tudom jelenleg olyan 2000.000ft tartja, de eurotax szerint 1,5öt érne most. Brill nél beszéltem valakivel hogy be akarta szamitatni. Ha erdekel valakit irjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Igaz hogy holnap lesz de meg előlegezem!Rúzsa Sanyi unokájának,Pisze Matyi fiának,Rúzsa Magdi öccsének Rúzsa Mihály Tamásnak azaz Axxon pajtinak Sok Boldog Szülinapot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 A hangsúly azon volt, hogy elvileg. A gyakorlat gyakran eltér az elmélettől. Könnyen 100 € kérhet a Szerb "Sün"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Könnyen 100 € kérhet a Szerb "Sün"... :) Sajnos a balkáni vámosok mindig is szerették leszedni az emberről a sápot :D rohadt korrupt banda... Turci : köszönöm szépen a jó kivánságot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Igaz hogy holnap lesz de meg előlegezem!Rúzsa Sanyi unokájának,Pisze Matyi fiának,Rúzsa Magdi öccsének Rúzsa Mihály Tamásnak azaz Axxon pajtinak Sok Boldog Szülinapot! :D Csatlakozom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Igaz hogy holnap lesz de meg előlegezem!Rúzsa Sanyi unokájának,Pisze Matyi fiának,Rúzsa Magdi öccsének Rúzsa Mihály Tamásnak azaz Axxon pajtinak Sok Boldog Szülinapot! :D Ezt tutiiiiiiiiiiiiiiii, hogy papírról olvastad :) :D :D :D Amúgy csatlakozom, Boldog Szülinapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts