spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 LOL, nekem ezt írja: "Bármi, kivéve azt amit most csinálsz!" <_< :wacko: :( Akkor szar zenész lennél. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Akkor szar zenész lennél. <_< ??? Ezt kifejtenéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 én meg vadászpilóta vagyok :wacko: Én meg le sem merem írni...(táncos egy melegbárban) <_< :( ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ??? Ezt kifejtenéd? Tegnap hol voltá? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tegnap hol voltá? <_< Jaaaa... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tegnap hol voltá? <_< Megfújt valamit ? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Megfújt valamit ? <_< :wacko: Igen, a napot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Helló mindenkinek, Egy kérdésem lenne. Ha valakinek a műszaki vizsga érvényessége pont vasárnapra esik, akkor mindenképp előtte kell vizsgáztatni, vagy belefér a hétfő reggel is? Érdemes a műszaki lejárta előtt megcsináltatni 1-2 héttel.Akkor nincs gond.Vasárnapig tart.......érdekes..... <_< Amúgy egészen addig bele fér míg a rendőr meg nem állít! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mindenféleképpen jobban jársz ha előtte megcsináltatod, vagy ha más nem pl. vasárnap elviszed a vizsgahelyre, leparkolsz és majd hétfőn levizsgáztatják. Érvényes forgalmi nélkül trélerrel lehetne elszállítani a vizsgahelyre akkor a rendőr nem büntethet meg és nem kell külön útvonal engedélyt kérned kb. 2300 Ft-os illetékért az okmányirodában. Érvényes forgalmi nélkül ha megállít a rendőr egyből elveszi, kapsz egy papírt tőle amivel hazaviheted az autót, utána kb. 2-3 hétig ne is álmodj róla, nagyon sok papírmunka, illeték és útvonalengedély után egy kijelölt vizsgahelyre lehet vinni az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 én meg vadászpilóta vagyok :wacko: Én meg "plázajáró"...... <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
lati2 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mindenféleképpen jobban jársz ha előtte megcsináltatod, vagy ha más nem pl. vasárnap elviszed a vizsgahelyre, leparkolsz és majd hétfőn levizsgáztatják. Érvényes forgalmi nélkül trélerrel lehetne elszállítani a vizsgahelyre akkor a rendőr nem büntethet meg és nem kell külön útvonal engedélyt kérned kb. 2300 Ft-os illetékért az okmányirodában. Érvényes forgalmi nélkül ha megállít a rendőr egyből elveszi, kapsz egy papírt tőle amivel hazaviheted az autót, utána kb. 2-3 hétig ne is álmodj róla, nagyon sok papírmunka, illeték és útvonalengedély után egy kijelölt vizsgahelyre lehet vinni az autót. OK, köszönöm. Nem érdemes bonyolítani, valszeg egyszerübb lesz az előtte való péntekbe bezsufolni a müszakit mint aztán szivni vele... Amugy okt. 3 járna le, az esik vasárnapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tegnapi korzás utazás fogyasztási adata 5.5L.Egész jó.Ha másra nem arra biztosan, hogy ez kitűnő kis hosszú távú fogyasztásnak néz ki.Kíváncsi leszek a városi szakaszra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Tegnapi korzás utazás fogyasztási adata 5.5L.Egész jó.Ha másra nem arra biztosan, hogy ez kitűnő kis hosszú távú fogyasztásnak néz ki.Kíváncsi leszek a városi szakaszra. :D És úgy egyébként milyen? Még mindig vigyorogsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 És úgy egyébként milyen? Még mindig vigyorogsz? :D Feelinges.Bár kicsi mivolta miatt sokan semmibe nézik, és pont úgy rám húzzák a kormányt mint Swifttre anno.De majd jól kitapasztalom a képességeit a motornak, ésésésés...... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Na kész lett a verda!Lengéscsillapítók kicserélve!Első fék tárcsa betéttel szintén!Viszont a hátsó se volt jól össze rakva és ez is tegnap derült ki!A lényeg tárcsa szabályzás 6000Ft!Most figyelj Brembo tárcsa ÚJ 7000Ft!Kérdés van még?!Elvileg a hátsó fék is csinálva volt kérdem én hogy van az elmész kb.6000Kmt és újra szabályozni kell? A ferodol viszont jó a betéten!Én nem értek semmit a kocsikhoz de elég borsos árat fizettem a semmire!A többit meg tudjátok nem is írom le mert szét vág az ideg!Dögöljek meg ha értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Na kész lett a verda!Lengéscsillapítók kicserélve!Első fék tárcsa betéttel szintén!Viszont a hátsó se volt jól össze rakva és ez is tegnap derült ki!A lényeg tárcsa szabályzás 6000Ft!Most figyelj Brembo tárcsa ÚJ 7000Ft!Kérdés van még?!Elvileg a hátsó fék is csinálva volt kérdem én hogy van az elmész kb.6000Kmt és újra szabályozni kell? A ferodol viszont jó a betéten!Én nem értek semmit a kocsikhoz de elég borsos árat fizettem a semmire!A többit meg tudjátok nem is írom le mert szét vág az ideg!Dögöljek meg ha értem! Tapasztalat, hogy ezek az olcsó Brembo tárcsák nem az igaziak, elég könnyű őket elfékezni, és akkor neki látnak ütni, és olyankor jön a szabályozás, ami kb. a xarnak egy pofon mert az anyaga ugyanolyan xar marad. A hátsó traktusra nem tudok mit mondani, szvsz. ugyanaz a gyártó, ugyanaz a minőség.Silány.Ez van.Sajnos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ez kedvezménnyel kerül ennyibe!Meg látjuk milyen lesz!De van külömbség a kettő közt!De tettek volna fel egy drágábbat bánja a franc!De te is tudod mi történt a kocsival a fék végett is!Mármint az elejével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ezt csak úgy ha elkopna a vectra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ez kedvezménnyel kerül ennyibe!Meg látjuk milyen lesz!De van külömbség a kettő közt!De tettek volna fel egy drágábbat bánja a franc!De te is tudod mi történt a kocsival a fék végett is!Mármint az elejével! Egyszer költséghatékonyság címén vettem TRW tárcsát+betétet.Emlékeztem arra, hogy Morgó Vekije alatt is ilyen volt, anno Kiskaszánál vette őket bontottan, de gyakorlatilag kopásmentesek voltak.Mondom mi baj lehet, és akkor olcsóbb is volt mint a Brembo amiből még a zőőddel a családival (X20XEV családi GSi) sikerült pár 100km után elfékeznem az első szinte új Brembo tárcsákat. Szóval kíváncsiság képpen megvettem ezt a kombót.Azóta csak ilyet teszek az autóim elejére ha tehetem. Amúgy ha erősebb féket szeretnél előre, ajánalni tudom a 256mm-es kombót.Csak annyit kell tudni róla, hogy a 13"-as téli kerék szett eladóváválik, lévén ne megy fel a nyereg miatt.De mivel te 14'-es télit vettél, így gond nélkül felrakható a gépedre.Oly mértékben, hogy ÉN vállalom az átszerelését.Nyerget meg bontóban kell vadászni.Ilyen 256mm-es fék van minden 1.6 16V és onnan felfelé Astrán.Pl. GSi.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Egyszer Morgón szerintem Ate mart tárcsa van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Feelinges.Bár kicsi mivolta miatt sokan semmibe nézik, és pont úgy rám húzzák a kormányt mint Swifttre anno.De majd jól kitapasztalom a képességeit a motornak, ésésésés...... :) :D Lehet ám ezekkel a kis gyári dögökkel is helyezkedni, főleg városban, ahol a súly jobban számít. Fater is állandóan meséli az élményeit az 1.4-el. Nem tudom néha, hogy melyikünk a nagyobb állat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ....sikerült pár 100km után elfékeznem az első szinte új Brembo tárcsákat.... Azt hogy ? :) :D :D Milyen betét volt benne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Lehet ám ezekkel a kis gyári dögökkel is helyezkedni, főleg városban, ahol a súly jobban számít. Fater is állandóan meséli az élményeit az 1.4-el. Nem tudom néha, hogy melyikünk a nagyobb állat :) Faterod magassabb mint te ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Azt hogy ? :D :D :D Milyen betét volt benne ? Ferrodo.A jobboldali egy túl jól sikerült manőver után (előztem+feljöttek szemből) elkezdett kőkeményen rázni fékezés közben. Morgón szerintem Ate mart tárcsa van. TRW. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Faterod magassabb mint te ? :D Nem, kb. egyforma magasak vagyunk, csak ő szélesebb is, főleg profilból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts