J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Jánosnak ez úgysem fog tecceni, mert nem ruszki <_< Ahol most dolgozom van két emberke,akik anno a reptéren dolgoztak a KÖRÜ-ben. Az egyik sárkányos volt,a másik fegyverzetis. Mindketten részt vettek a gripenek bevezetésében is,de érdekes módon mindkettő istenítette a 29-es technikáját,megoldásait. Hihetetlen mit képes a 29-es elviselni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Izzócsere megy már? :wacko: Mi nem bírtunk a Vectrában helyzetjelzőt cserélni..... <_< Ki kellett volna szerelni a fél motort...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sziasztok! Tudna valaki képet küldeni hogy hol a pollenszürő a G astrában?!Mert elvileg a kesztyűtartó mögött le kell pattintani valami füleket és ott, de nekem ott nincs <_< Köszönöm!!!! Szia. Rém egyszerü a dolog kesztyűtartó ki utánna vagy 3db 5,5 ös fejü csavar ki és fedél eltávolít mögötte ott a pollenszűrő vagy a kis kapcsokat kell levenni és az ajtót utánna tudod kinyitni a lényeg hogy két fajta pollenszűrő létezik hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ebbe írjátok be magatokat! http://milegyek.extra.hu/index.php én profi tolvaj vagyok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ebbe írjátok be magatokat! http://milegyek.extra.hu/index.php én profi tolvaj vagyok <_< amatőr nőgyógyász :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bohom Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Mi nem bírtunk a Vectrában helyzetjelzőt cserélni..... <_< Ki kellett volna szerelni a fél motort...... Vagy elhozod hozzám és gyorsan kicserélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Vagy elhozod hozzám és gyorsan kicserélem A másik amatőr nőgyógyász! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Vagy elhozod hozzám és gyorsan kicserélem mennek hozzád a csajok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ebbe írjátok be magatokat! http://milegyek.extra.hu/index.php én profi tolvaj vagyok <_< én: Miniszter... ;) Hát, én kipróbáltam, több névvel is, a Tiedet is beírtam, és ezt adta ki: NYÁLAS POPRAJONGÓ... :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Johnny nagyon köszönöm a kerékcserét! <_< mégiscsak kaptál defektet? Amúgy, köszönöm a mai segítséget... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ahol most dolgozom van két emberke,akik anno a reptéren dolgoztak a KÖRÜ-ben. Az egyik sárkányos volt,a másik fegyverzetis. Mindketten részt vettek a gripenek bevezetésében is,de érdekes módon mindkettő istenítette a 29-es technikáját,megoldásait. Hihetetlen mit képes a 29-es elviselni. Oké én ezt értem, meg annó asszem a mikor két németország egyesült akkor még rendszerben is tartottak x darabot némi modernizáció után, de azért a végtelenségig y mennyiségű pozitívum sem elég <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Oké én ezt értem, meg annó asszem a mikor két németország egyesült akkor még rendszerben is tartottak x darabot némi modernizáció után, de azért a végtelenségig y mennyiségű pozitívum sem elég <_< Olvastad a gripen cikket valmelyik nap a zsinedexen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Olvastad a gripen cikket valmelyik nap a zsinedexen? Csak lead-et, nem érdekelt, hogy mennyire nem jött be ez megállapodás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Csak lead-et, nem érdekelt, hogy mennyire nem jött be ez megállapodás. A gazdasági része látható volt előre,de hogy a technikai része milyen siralmas...olyan tipikus magyar: repülő szupergép,fegyverzet nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 A gazdasági része látható volt előre,de hogy a technikai része milyen siralmas...olyan tipikus magyar: repülő szupergép,fegyverzet nélkül. Combinon sincs klíma.....minek is, ha ha már nem lehet kinyitni csak az ablak 1/6odát kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Combinon sincs klíma.....minek is, ha ha már nem lehet kinyitni csak az ablak 1/6odát kb. DE fogadni mernék,hogy le van számlázva a klíma ára! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Losi! Aszem döntöttem: ilyet veszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 DE fogadni mernék,hogy le van számlázva a klíma ára! <_< Asszem it nem a faxért nem lehet gondolkodni kicsit ? Európa legnagyobb forgalmú villamosvonala a 4-6 ha jól tudom. Kontinentális égövben meg szokott lenni nyár asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Asszem it nem a faxért nem lehet gondolkodni kicsit ? Európa legnagyobb forgalmú villamosvonala a 4-6 ha jól tudom. Kontinentális égövben meg szokott lenni nyár asszem. Itt már régen nem ez a lényeg,hanem,hogy valakik a zsebüket jól megtömjék.Ők meg úgysem járnak vilivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 öregszem na <_< de a kezem messzire elér. igen a seggedig! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hajnali 4:40-kor mit csinálsz a gép előtt??!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Losi! Aszem döntöttem: ilyet veszek. Majd elválik, hogy mennyire jön be, ahogy téged ismerlek, úgy is határon fogod tesztelni! <_< Amúgy tegnap szüret meg volt, korzakocsi szépen duruzsolt oda is és vissza is.Az 55LE elfogadhatóan mozgatja a kis bódét, a fogyasztásáról nem tudok nyilatkozni, mert az üza.szint mérő nem műxik! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lati2 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Helló mindenkinek, Egy kérdésem lenne. Ha valakinek a müszaki viszga érévnyessége pont vasárnapra esik, akkor mindenképp előtte kell vizsgáztatni, vagy belefér a hétfő reggel is? PS: lati=lati2, csak nam tudok belépni a "lati"-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ebbe írjátok be magatokat! http://milegyek.extra.hu/index.php én profi tolvaj vagyok <_< én meg vadászpilóta vagyok :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 ebbe írjátok be magatokat! http://milegyek.extra.hu/index.php én profi tolvaj vagyok <_< LOL, nekem ezt írja Stefan névvel: "Bármi, kivéve azt amit most csinálsz!" :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts